gerçekten zaman geçmek bilmiyor , annem hamileliğin başında ve sonunda zaman geçmiyor bir turlü diyo:) bi de yazın hamilelik geçireccez allah yardımcımız olsun:):) Evet o günleri de görelimohh çok iyi en azından kesesi vs yerinde maşallah Bende çok sabırsızim zaman geçmiyor, haftaya Çarşamba bende gidicem bakalım herşey yolundadır umarım
İşte peşin hükümlü bakalım neler neler yaşanacak da nasıl doğacak ya da doğacak mı her şeyin hayırlısıSuan sezeryani soylemesi cok yanlis canim benim 4 yasinda bir kizim var 37. Haftanin cati muayenesine kadar hicbirsey soylemedi dr lar bu karar son ay bebegin ve senin saglik durumuna gore belirlenir ama
Ben betamı bile bilmiyorum düşünAnladim canim bende gorusecegim ama erken gitmek istemiyorum sonra zaman gecmiyor sanki beta yukseldi mi yukselmedi mi diye stres oluyorum suan 253 kese de gorunmez ya
Aynen canim ben dr seciminde her zaman normal dogumcular ve sezeryanci tarafci dr lar olarak ayirip secmistim bazi dr lar sezeryani teklif ediyor onceden normal dogum zor geliyor galiba hayirlisiyla dogsunlarda insallahİşte peşin hükümlü bakalım neler neler yaşanacak da nasıl doğacak ya da doğacak mı her şeyin hayırlısı
Amin inşallahAynen canim ben dr seciminde her zaman normal dogumcular ve sezeryanci tarafci dr lar olarak ayirip secmistim bazi dr lar sezeryani teklif ediyor onceden normal dogum zor geliyor galiba hayirlisiyla dogsunlarda insallah
gerçekten zaman geçmek bilmiyor , annem hamileliğin başında ve sonunda zaman geçmiyor bir turlü diyo:) bi de yazın hamilelik geçireccez allah yardımcımız olsun:)
Merhaba,
Ben de Fas tan yazıyorum sizlere.31 yaşındayım 2. Bebeğim olacak inş. Sat 29 kasım.hepimiz sağlıklı bebekler doğururuz inş.
Merhaba hayırlı olsun, İzmirde misinizNe kazar güzel bir kesee. Benimki biraz yamuk mu ya
Merhaba, evet. Çiğli tarafı, Siz de mi izmir ?Merhaba hayırlı olsun, İzmirde misiniz
Evet :) can hastanesini görünce sormak istedim. Benim doktorum orda doğum yaptırıyormuş ana hastaneyi hiç bilmiyorumMerhaba, evet. Çiğli tarafı, Siz de mi izmir ?
Evime yakın diye oraya gittim ilk başta. Doktoru da sevdim, şimdilik devam ediyorum. Aslında doğumu daha tam kararlaştırmadım. Henüz kalp atışı duymadık. Sen ne durumdasın?Evet :) can hastanesini görünce sormak istedim. Benim doktorum orda doğum yaptırıyormuş ana hastaneyi hiç bilmiyorumsiz araştırıp mu gittiniz nasıl seçtiniz orayı?
Benim daha çok yeni bir gebelik. Dün hcg 300dü daha :) doktorum 2 hf sonra gel dedi. Gem kese hem kalp atışını duyacak herhaldeEvime yakın diye oraya gittim ilk başta. Doktoru da sevdim, şimdilik devam ediyorum. Aslında doğumu daha tam kararlaştırmadım. Henüz kalp atışı duymadık. Sen ne durumdasın?
Ekledim canim hosgeldin bebeğini sağlıkla al kucağınaMerhaba,
Ben de Fas tan yazıyorum sizlere.31 yaşındayım 2. Bebeğim olacak inş. Sat 29 kasım.hepimiz sağlıklı bebekler doğururuz inş.
En azindan doktor akli basinda birine benziyor. Tum durumlari gozden gecirmis. Insallah hakkınizda en hayırlısı neyse oyle olsunGünaydın kızlar başka bir doktora muayene oldum. Oda değerlerimin istenilen düzeyde artmadığını ama sadece kan değerleri ile değerlendilemeyeceğini söyledi. Vajinal muayane oldum rahim kalınlığının iyi olduğunu dış gebeliğin düşük bir ihtimal olduğunu söyledi. Ama görünen şeyin kese değilde kan birikintisi olabileceğini söyledi. Ya tutunmaya çalışıyor ya da düşük olabileceğinden bahsetti kan vermeye devam edeceğim sağlıklıysa bizimle kalır zaten her şeyin hayırlsı
Ben de 5+5’im bir sey hissetmiyorum.Kızlar ben de hic doktora gitmedim bugun 5+6. Ilk gebeligimde ilk zamanlar zor geçti diye simdi agirdan aliyorum :) ama hiçç belirtim yok hicbirsey. Hamile oldugumu bile unutuyorum. Normal mi sizce. Sizin nasil geciyor
Bir yandan sizin gibi mesajlar gelince seviniyorum diger yandan icimde korku var gitmiyor. Ruyalarima giriyor artikBen de 5+5’im bir sey hissetmiyorum.bazen girip cıkan ufak tefek ağrılar oluyor ama mide bulantisi filan yok.
Olacağın önüne geçilemiyor. Ben de endiseliyim sağlıklı mı acaba yoksa bos gebelik mi filan diye ama ne kadar endise etsem de boşşş. Doktora gidince göreceğiz.Bir yandan sizin gibi mesajlar gelince seviniyorum diger yandan icimde korku var gitmiyor. Ruyalarima giriyor artik