Evett kuzum çok heyecanlıyım çok merak ediyorum artık son günlerİnşallah rahat doğum geçirirsin çok heyecanlı yaaazaten 37 küsürlerdesin alsalar bile bişey olmaz Allah’ın izniyle
Amin inşallahEvett kuzum çok heyecanlıyım çok merak ediyorum artık son günlerhepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza
Ben de 34.haftadayım ve ikisini de hala kullanıyorum. Doğuma kadar devam demişti doktorum.Aranızda coraspin ve progestan kullanan var mı acaba (çoğunluk kullanmıştır diye düşünüyorum) yani gebeliğin başından beri kullanıp ne zaman bıraktınız? Coraspin için 32. Hafta demişti gittiğimde biraz daha devam edelim dedi. Progestanı çoktan kesecektik kanama oldu diye (4.ay) devam edelim dedi. Ne zaman bırakılır acaba?
Anladım tamamdır çok teşekkür ediyorumBen de 34.haftadayım ve ikisini de hala kullanıyorum. Doğuma kadar devam demişti doktorum.
Bende cuma günü kontrol e gidecem canım sezeryan günü alacam artıkKızlar 36 hafta içindeyiz 2750 olmuş bebek 49 cm. 10-15 gün içinde doğum olucak maximum. 3 kg oluruz heralde. Yüzdük yüzdük kuyruguna geldik heyecanla bekliyorum oğlumu her şey hazır çok şükür. Sizlerin nasıl gidiyor? Dogum yapan yok sanırım . En erken ben dogurcam gibi
Benim normalde 2-3 hafta vardı ama kolestazdan dolayı 37 + larda doğucak mecbur. Belki aynı zamanda dogururuzBende cuma günü kontrol e gidecem canım sezeryan günü alacam artıkbugün 37+4 üz bizde oglusla bir an önce doğsun istiyorum yaa benimde en son 3 kg 50 cm demişti doktor
Sen ne güzel toparlayıp getirdin 37'lere ya maşallah nazar değmesinBende cuma günü kontrol e gidecem canım sezeryan günü alacam artıkbugün 37+4 üz bizde oglusla bir an önce doğsun istiyorum yaa benimde en son 3 kg 50 cm demişti doktor
Sağlıkla gelsinler bebislerimiz inşallah kuzumBenim normalde 2-3 hafta vardı ama kolestazdan dolayı 37 + larda doğucak mecbur. Belki aynı zamanda dogururuzcook heyecanlı sağlıkla gelsinler
Aynen kuzum ya rabbim ol diyince imkansız hiçbir şey yok onu da tekrar dan gösterdi bizlere nasıl korkmuştum 28.haftada doğacak diyeSen ne güzel toparlayıp getirdin 37'lere ya maşallah nazar değmesin36+0'ım bi değişiklik yok 23 Ağustos'ta 38+1 'de planlı sezeryan...
Hiç yaşamadım öyle birşey. Doktorunuza haber verin bence ne olur ne olmaz. Umarım önemli birşey değildir.Kızlar 34+2 deyim. Bugün çok az bi peçeteye silince gelen lekelenme gördüm. Acaba geçici midir sizde de olmuş muydu?
36+2 'deyim ben de, henüz olmadı öyle bişey.Kızlar 34+2 deyim. Bugün çok az bi peçeteye silince gelen lekelenme gördüm. Acaba geçici midir sizde de olmuş muydu?
Doktorunuza haber verin ilk basta lakin aklima nişan geldi, yavaş yavaş nişanınız geliyor olabilir mi?Kızlar 34+2 deyim. Bugün çok az bi peçeteye silince gelen lekelenme gördüm. Acaba geçici midir sizde de olmuş muydu?
Kızlar suyum geldi doguma giriyorum dua edin
YaaKızlar suyum geldi doguma giriyorum dua edin
Progestandan olabilir canım, benim de oluyordu tırnağım veya fitilin köşesi kesiyordu hele ki normalde de çabuk kanayan bi yapın varsa . Endişe etmeKızlar aradım doktoru. Olabilir rahim ağzı olgunlaşıyor ondan oluyor dedi. Zaten serçe parmağı tırnağı kadar bişeydi pembelik. Zaten dikkatli bakmasan anlamazsn pembe olduğunu. Progestanı yerleştirirken de olmuş olabilir dedi. Of korkudan ağlıyorum yine. Allahım sağlıcakla bebeklerimize kavuşmayı nasip et rabbim