Yani bence gayet normal inşallah bebiş geliyorArkadaşlar herkese hayırlısı akşamlar. Tecrübelerinize dayanarak bisey sormak istiyorum. 19 temmuzda transfer oldum. Beta sonuclarim şu şekilde
12.gun 95
14.gun 255
17.gun 713
20.gun 1304
23.gun 2478 çıktı.
Aslında doktor 4.testten sonra artik teste gerek yok diyerek 16 ağustosta kese icin randevu verdi. Fakat iki katı artış olmadığı için ben biraz telaslandim diş gebelikten korkuyorum. Sizde artış durumu nasıl?
Ay inanamıyorumm doğurdun muCanım coraspirini bilmem ama ben fitili tam doğum anına kadar kullandımyani doğumdan 4 saat önce progrstron almıştım
Son ana kadar ilaçlara devam edicez gibi bizdeCanım coraspirini bilmem ama ben fitili tam doğum anına kadar kullandımyani doğumdan 4 saat önce progrstron almıştım
İnşallah dediğiniz gibi olur çok teşekkür ederimYani bence gayet normal inşallah bebiş geliyor
EvetttAy inanamıyorumm doğurdun muMaşallah aceleci kızımızzz gelmiş Sağlıklı ve uzun bir ömrü olsun inşallah Nasıl genel durumu küveze filan girdiniz mi ?
Bende suyum geldikten sonra ağızdan aldırdılarSon ana kadar ilaçlara devam edicez gibi bizdeBen fitil şeklinde değilde akşam 1 tane ağızdan alıyorum. Coraspini de bu hafta (35. Haftada) bıraktırdı.
Çok şükürEvetttteşekkür ederim amin hepimizinki evet girdi küvezde şuanda ama çok şükür solunum sorunu yok sadec kilo alması gerekiyor bide emme refleksi yok ama çok şükür iyi
Mis gibi katlamış, hadi hayırlısıArkadaşlar herkese hayırlısı akşamlar. Tecrübelerinize dayanarak bisey sormak istiyorum. 19 temmuzda transfer oldum. Beta sonuclarim şu şekilde
12.gun 95
14.gun 255
17.gun 713
20.gun 1304
23.gun 2478 çıktı.
Aslında doktor 4.testten sonra artik teste gerek yok diyerek 16 ağustosta kese icin randevu verdi. Fakat iki katı artış olmadığı için ben biraz telaslandim diş gebelikten korkuyorum. Sizde artış durumu nasıl?
Amin canım inşallah dua edin bebeğime hemen toparlansın uzak kalmak çok zor , herkes dinlen diyor ama ben ne uyuya biliyorum ne otura biliyorum aklımdan bir saniye çıkmıyor ki , nasıl dinleniyimÇok şükürAllah daha da iyi günlerini göstersin önemli olan solunum zaten, minnoşa bak hele ya ilk trene atlamış gelmiş Sağlıkla büyüt yavrunu, darısı başımıza
Allah tez zamanda kavuştursun, bi an önce kilosu artsın da anne kız doya doya sarılın inşallahAmin canım inşallah dua edin bebeğime hemen toparlansın uzak kalmak çok zor , herkes dinlen diyor ama ben ne uyuya biliyorum ne otura biliyorum aklımdan bir saniye çıkmıyor ki , nasıl dinleniyiminşallah sizler hepiniz sağlıkla zamanında kucağınıza alın
Aminn teşekkür ederimAllah tez zamanda kavuştursun, bi an önce kilosu artsın da anne kız doya doya sarılın inşallah. Laf olsun torba dolsun diye diyolar işte bişeyler , yanında olsa daha az yorulurdun insanın kafası rahat olacak önce . Tabi buna da şükür kanamalarımızın olduğu, progestanlarla zar zor durdurabildiğimiz günlerden bugünlere...
Aa hayırlı olsun iyi ki gelmiş hoşgelmişBen doğurdum5 gün önce 33+5 benim kız koşa koşa geldi
Eneeee hiç haberimiz yok yaBen doğurdum5 gün önce 33+5 benim kız koşa koşa geldi
Eneeee hiç haberimiz yok yasağlıklı, güzel ömürleri olsun inşallah ismini ne koydunuz?
Teşekkür ederimAa hayırlı olsun iyi ki gelmiş hoşgelmiş
Ben hazirladim vallahi beşiği falan, serdim çarşafları, yeni 2 tane daha carsaf aldim, yikadim, ütülenmeyi bekliyorben hala hazırladım hastane çantasını haftaya hazırlamayı düşünüyorum, benimde bütün hazırlıklar tamam sayılır sadece beşiğinin nevresimlerini yıkamak kaldı, onu da yıkarsam sonra beşiği erkenden yatak kenarına almiyim diye bekletiyorum, heyecanla bekliyorum
Oyyyy maşallahTeşekkür ederimamin inşallah hepimizin bebişi Alara koyduk
yaa senin çok az kalmış tüm hazırlıklar bitmeli tabiBen hazirladim vallahi beşiği falan, serdim çarşafları, yeni 2 tane daha carsaf aldim, yikadim, ütülenmeyi bekliyoroda kurmadim ben ama yatak odasini bebişe göre hazirladım, bugun pazar, yarın 38 oluyorum ben, artik iyice aşağı baskı yapıyor
Ay canım dogurdun mu sen çok şaşırdım inşallah durumunuz iyidir ikinizindeBen doğurdum5 gün önce 33+5 benim kız koşa koşa geldi