Canım opu işleminden sonra bana sadece 1 yumurta çıktı dediklerinde dünyam başıma yıkılmıştı. Sonra 4. Güne geldi canlı tansfer yapıcaz dediler transfere için ameliyathaneye girdim doktor rahime ulaşamadı ve transferi iptal etti histeroskobiye gircen dedi. Emriyoyu o gün dondurdular. Sonra 1 ay sonra histeroskobiye girdim anestezi alarak transfer olcak diye karar çıktı. Sonra işlerim yüzünden 6 ay geçti aradan ve tek emriyoyu transfer ettiler. Benim hiç umudum yoktu. Çok şükür pozitifi gördüm umarım sağlıkla ilerler. Tüm bu savaşı veren herkese galibiyeti diliyorum bu bi savaş resmenAhh çok zor bir süreç olmuş gerçi her birimizin öyle farklı farklı zorluklar. Benimde 3 yıl oldu benim eşim azospermi sperm yok sperm öncül hücrelerinden Elsi(piezo) tekniği ile embriyo oluşturuldu. Şansımıza 1 tane oldu ama o bile bizim için mucizeydi çok istedik ama olmadı bakalım hayırlısı eşim tedavisine devam edecekmiş 2-3 ay sonra tekrar deneme olacak hepimiz için pozitifi görmeyi diliyorum. Sizin için de sağlıkla bebişinizi kucağınıza almanızı diliyorum. Sonucu yazarsınız dualarım sizinle bol şans