- 29 Nisan 2021
- 4.814
- 7.303
12 galiba yaKızlar estrofemi kaçıncı haftada bıraktınız hatırlıyor musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 galiba yaKızlar estrofemi kaçıncı haftada bıraktınız hatırlıyor musunuz?
AlparslanKızlar bebişlerinizin isimlerine karar verdiniz mi
Dimi ? Banada öyle dedi. Kiloyla vs alakası yok 37 haftada doğan girmez 40 da doğan girebilir bebekle alakalıymış. Sağ salim doğsunlardaİnşallah girmez , 37 haftada girmez küveze endişelenme , kiloyla alakalı bişey değil benim dr öyle demişti bana
Aynen mesela benim eltimin ilk bebeği tam 40 ta olmuş ama 3,4 saat küveze almışlar , ama 36 doğsa bile küveze girmez , ben 36+9 da olmuşum ama bi sıkıntı yokmuşDimi ? Banada öyle dedi. Kiloyla vs alakası yok 37 haftada doğan girmez 40 da doğan girebilir bebekle alakalıymış. Sağ salim doğsunlarda
İkizlerim insallah kucagima alirsam Muhammet Miraç, Muhammet Furkan olacak.2.isim hic akkimizda yokken Efendimizin adi onlara ikram gibi geldiKızlar bebişlerinizin isimlerine karar verdiniz mi
Canım duyduğum kadarıyla kilo farkları oluyor ve gayet normalmış buİkiz anneleri sizin de bebeklerden birinin kilosu diğerine göre geride mi?
Benimde 8 Eylülde 40 hafta ama bakalım o kadar sıcak ki dayanamıyorum 38 de fln dogursam keşkeBen normalde 20 eylül 40 hafta oluyorum ama heralde 37,38 anca sabır eder , kanala inmiş aşağıda bekliyor kapıyı açın geliyorum diyor
Normal mi istiyorsun yoksa sezaryen mi olucakBenimde 8 Eylülde 40 hafta ama bakalım o kadar sıcak ki dayanamıyorum 38 de fln dogursam keşke
Valla bende 37 den sonra çıkarsınlar artık diyorum hep korkuyorum bişey olucak hemen çıksın gözümün önünde olsunBenimde 8 Eylülde 40 hafta ama bakalım o kadar sıcak ki dayanamıyorum 38 de fln dogursam keşke
Ay desene resmen sayılı günler kalmış sezaryen 38+0 da çıkarıyor çoğu dr’lar , bakalım sana ne zamana gün verecek , benim bebeği 37 de bile çıkara bilirler , gelişim geriliği var plasentası kalın , bakalım ne zaman gelecekKızla benim Minnoş iyi dayandı bu zamana kadar 37+0 iz çok şükür yarın kontrol var sezeryan istiyorum belki gün verir artık doktor bide şu son günlerde ödem oldu baya ya havalar da bunaltıcı bol su içmeyi unutmayın
Evett kuzum ya çok heyecanlıyım benim sancım da var aslında acilmam da vardı ama sezeryan istiyorum açıkçası ama o zamana kadar normal doğum başlarsa da yapacak bir şey yokAy desene resmen sayılı günler kalmış sezaryen 38+0 da çıkarıyor çoğu dr’lar , bakalım sana ne zamana gün verecek , benim bebeği 37 de bile çıkara bilirler , gelişim geriliği var plasentası kalın , bakalım ne zaman gelecek
Aynen canım bazen bebekler seçiyor doğum şeklini sağlıkla gelsinler hiç fark etmez ne kadar açılman varEvett kuzum ya çok heyecanlıyım benim sancım da var aslında acilmam da vardı ama sezeryan istiyorum açıkçası ama o zamana kadar normal doğum başlarsa da yapacak bir şey yok
En son poposunun üstünde duruyordu sonra döndü olabildiğince normal istiyorum ama bakalım nasıl olursaNormal mi istiyorsun yoksa sezaryen mi olucak
Artık doğsunlar istiyor insan dmi hem sıcak hem korku yinede hayırlı vakitlerde inşallah bakalım sayfadan ilk önce kim doğuracakValla bende 37 den sonra çıkarsınlar artık diyorum hep korkuyorum bişey olucak hemen çıksın gözümün önünde olsun
İnşallah sağlıkla gelsinler de hiç fark etmez , ya hele biz tüp bebek yapanların bence ayrı bi sitres korku ve heyecanı var , yani ben şahsen öyleyim , çok zor geldik bu günlere , Allah isteyen herkese nasip etsin bizide sağ sağlim evlatlarımıza kavuştursunArtık doğsunlar istiyor insan dmi hem sıcak hem korku yinede hayırlı vakitlerde inşallah bakalım sayfadan ilk önce kim doğuracak
2 -3 cm demişlerdi en son canım açılmaya bugün de sezeryan hazırlıkları yapıldı kan ekg felan eğer sancım çoğalırsa direk alacak ama olmazsa da cuma günü karar vereceklermis güneAynen canım bazen bebekler seçiyor doğum şeklini sağlıkla gelsinler hiç fark etmez ne kadar açılman var
İnşallah rahat doğum geçirirsin çok heyecanlı yaaa zaten 37 küsürlerdesin alsalar bile bişey olmaz Allah’ın izniyle2 -3 cm demişlerdi en son canım açılmaya bugün de sezeryan hazırlıkları yapıldı kan ekg felan eğer sancım çoğalırsa direk alacak ama olmazsa da cuma günü karar vereceklermis güne