- 24 Ekim 2021
- 338
- 365
- 33
İnşallah çok sağolHergün görüyorsun diyebide bazılarının karnı çok küçül olur , ben instagramda bazılarını görüyorum 38 hafta hamile ama 16 hafta gibi , batma falan gaz sorunu gayet normal inşallah 38 bile görürsün inşallah
Benim Alara olucak inşallahKızlar bebişlerinizin isimlerine karar verdiniz mi
12 haftada eğer yanlış hatırlamıyorsamKızlar estrofemi kaçıncı haftada bıraktınız hatırlıyor musunuz?
Bende masal gibi bir hayattan sonra masal koymaya karar verdikKızlar bebişlerinizin isimlerine karar verdiniz mi
AryaBenim Alara olucak inşallahsizin
Bende masal gibi bir hayattan sonra masal koymaya karar verdik
Çok güzel adıyla büyüsün bebişlerimiz inşallah
Amin inşallahÇok güzel adıyla büyüsün bebişlerimiz inşallah
Ben normalde 20 eylül 40 hafta oluyorum ama heralde 37,38 anca sabır eder , kanala inmiş aşağıda bekliyorAmin inşallahartık geri sayımlar başladı senin tahmini doğum tarihin kaç
Benim kızlarımın isimleri de Doğa ve Dora olcak inşallahBenim Alara olucak inşallahsizin
Sanırım ben de 10. veya 12.haftada bırakmıştım yanlış hatırlamıyorsamKızlar estrofemi kaçıncı haftada bıraktınız hatırlıyor musunuz?
Çöl güzeller sağlıkla gelsinler inşallahBenim kızlarımın isimleri de Doğa ve Dora olcak inşallah
Ata oğlumun ismiKızlar bebişlerinizin isimlerine karar verdiniz mi
37'de genelde küveze girmiyorlar canım, 37 iyi bir hafta doğmak içinAta oğlumun ismi35 haftanın içindeyiz kolestazdan dolayı 37 de doğum olacak sanıdım 2 haftam kaldı bebiş kilo alsın ve küvezde kalmasın diye dua ediyorumm
İnşallah canım benim hiç beklemiyordum ama karaciğer enzimlerim yükseldi , safra asitleride yükselmeye başlayınca kolestaz dendi ilaç başladım. Kaldı 2 hafta. Korku heyecan karışık bekliyorum37'de genelde küveze girmiyorlar canım, 37 iyi bir hafta doğmak için
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız, benim de 3 haftam kaldı 38.haftada sezaryen olacağım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik çok şükürİnşallah canım benim hiç beklemiyordum ama karaciğer enzimlerim yükseldi , safra asitleride yükselmeye başlayınca kolestaz dendi ilaç başladım. Kaldı 2 hafta. Korku heyecan karışık bekliyorum
İnşallah girmez , 37 haftada girmez küveze endişelenme , kiloyla alakalı bişey değil benim dr öyle demişti banaAta oğlumun ismi35 haftanın içindeyiz kolestazdan dolayı 37 de doğum olacak sanıdım 2 haftam kaldı bebiş kilo alsın ve küvezde kalmasın diye dua ediyorumm
İnşallah sağlıkla kucağına alırsınİnşallah canım benim hiç beklemiyordum ama karaciğer enzimlerim yükseldi , safra asitleride yükselmeye başlayınca kolestaz dendi ilaç başladım. Kaldı 2 hafta. Korku heyecan karışık bekliyorum
çok geçmiş olsun, gelişmelerden haberdar et biziBende konyanin bu alanda en iyi periontoloji profuna gidiyorum.zaten dogumu ozel hastaneler yapmiyor.egitim arastirmaya gidiyorum.insallah kuzucuklarim zamaninda saglikla dogarlar bende bu donemi kanamasiz kolay geciririm. Dogumda cok zor diyorlar.bwkalim rahmimin alinma ihtimali var vb birsuru hayati risk.