ANNE ADAYI | YAŞ | EMBRİYO BİLGİSİ | TRANSFER TARİHİ | SONUÇ | CİNSİYET | İSİM |
B Buddy x | 26 | 5. Gün | 21 KASIM | |||
M mdnafsnkny42 | 2 adet 5. gün | 30 KASIM | ||||
| 31 | 5. Gün a kalite | 1 ARALIK | |||
B Buray1522 | 33 | 4. Gün cift | 3 ARALIK | |||
| 41 | tek | 6 ARALIK | |||
| 26 | 2 adet 5. gün | 7 ARALIK | |||
| 33 | 5.gün tek | 7 ARALIK | |||
| 35 | Çift embriyo | 9 ARALIK | |||
@Sonyag08 | 28 | 5.gün | 9 ARALIK | |||
Z zeyneps34 | 4.Gün | 9 ARALIK | ||||
M muczeanne | 25 | 5. Gün | 9 ARALIK | |||
| 29 | 2. Gün emb. | 9 ARALIK | |||
@Eminekrkmz | 30 | 5. Gün 5ab 5bc | 10 ARALIK | |||
| Dondurulmuş 5. gün | 10 ARALIK | ||||
A ays7 | 27 | 5.gün | 11 ARALIK | |||
| 26 | 5. gün | 11 ARALIK | |||
M melek0503 | 30 | 5. Gün 4ab | 11 ARALIK | |||
E Emuay061 | 29 | 3. Gün embriyosu | 12 ARALIK | |||
D Denizasafhayalim | 5. Gün aa | 12 ARALIK | ||||
| 30 | Pgt 2 adet 5ab-3bb | 16 ARALIK | |||
| 26 | 5. gün | 19 ARALIK | |||
B Bebelerce | 32 | 5. Gün 5Ab | 19 ARALIK | |||
H hilalnihal | 33 | 3. Gün a kalite | 20 ARALIK | |||
U unknown1234 | 29 | 2 tane 5. Gün | 22 ARALIK | |||
| 5. Gün | 22 ARALIK | ||||
| 33 | 2 adet 3. Gün | 22 ARALIK | |||
M mltmltm | 32 | 5aa | 23 ARALIK | |||
| 31 | 5. Gün çift | 25 ARALIK | |||
| 30 | 2 adet 5. Gün 4aa | 2 OCAK | |||
| 26 ARALIK | |||||
N nirayku | 5. Gün | 26 ARALIK | ||||
| 23 | 5. Gün embriyosu | 25-26 ARALIK | |||
M metece | 36 | 2adet 4aa-4ab | 27 ARALIK | |||
| 25 | 6. Gün | 30 ARALIK | |||
| 29 | cift 3bc | 30 ARALIK | |||
P pembeumut111 | 32 | 5aa 2 Adet |
Bende opu oldum ilk adetimide oldum embriyolar dondu ikinci adette transfer olacağımMerhaba
Bu ay transferim beklenmedik yumurtlama sonucu iptal oldu. Şimdi regl bekliyorum tekrar hazırlanmak için.
Benim gibi bekleyenler bilgi alışverişi yapalım, birlikte bekleyelim ve güzel haberleri alalım inşallah
Şimdiden hayırlı olsun canım kaç embriyon çıktıBende opu oldum ilk adetimide oldum embriyolar dondu ikinci adette transfer olacağım
Evet aralık başı regl olunca başlayacağız transfer işlemlerine, sanırım yine opu gibi 2 haftalık bir süreçmiş.Hoşgeldin
Başladınmı hazırlanmaya reglmi bekliyorsun
20 günü buluyormuş transferEvet aralık başı regl olunca başlayacağız transfer işlemlerine, sanırım yine opu gibi 2 haftalık bir süreçmiş.inşallah mutlu sonuçlanır hepimiz için. Sizin de benim gibi donmuş embriyo transferi olacak sanırım?
İnşallah hayırlısıyla çabucak olalım reglilerimizide kavuşalım bebelerimizebende aralıka 2. adetimi olunca transfer olcam inşallah. daha ilk adetimi ayın 9unda oldum bakalım 2. adeti nezaman olcam
umarım çok güzel haberler alırız
İnşallah herşey çok güzel gider20 günü buluyormuş transferevet benimde donmuş aslında bu ay olucaktı transferim ama iptal oldu şimdi regli bekliyorum inşallah iptal olmazsa aralıkta olacak
Benim temmuzda oldu opu. Sonrasında histereskopi oldum daha önce kürtaj olmuştum rahimde yapışıklık olmuş. O düzeltildi birde t rahim düzeltildi tekrar yapışmaması için jel kullanıldı. Jelin etkisi gecmesi için bekledim işte ancaİnşallah herşey çok güzel giderBenim de opu eylül sonu oldu ancak bu arada tüplerimden ameliyat olmam gerekti. Kısmet bu zamanaymış dilerim gönlümüzce güzel olsun
Çok geçmiş olsun, bakalım heyecanlı bekleyişBenim temmuzda oldu opu. Sonrasında histereskopi oldum daha önce kürtaj olmuştum rahimde yapışıklık olmuş. O düzeltildi birde t rahim düzeltildi tekrar yapışmaması için jel kullanıldı. Jelin etkisi gecmesi için bekledim işte anca
Sağolasın bakalım evetÇok geçmiş olsun, bakalım heyecanlı bekleyiş
En iyi kalitede olanları transfer ediyoruz demişti benim doktorum canımben şunu çok merak ediyorum transfer öncesi dondurulmuş embriyoların hepsi çözülüp en uygun görüleni mi transfer ediliyor, yoksa hee denemede teker teker çözerek transfer işlemi mi deneniyor? Benim 4 adet embriyom var (3. Gün) acaba 4 kere deneme şansım var mı yoksa 1 kere hepsini çözüp en uygunu hngisi görülürse o mu denenecek bir bilginiz var mı
teşekkür ederimmmEn iyi kalitede olanları transfer ediyoruz demişti benim doktorum canım
Yok sadece en uygun gördükleri biri çözülüp transfer edilirdir hepsini çözmezler. Mesela benimde 7 tane var 3 tanesine pgt yaptırdık biri sağlıksız biri sağlıklı biri mozaik geldi. Sağlıksız olan imha edildi sanırım şimdi sağlıklı olanın transferi yapılcak. Mozaik olanı zor durumda kalırsak düşünürüz demişti doktorumben şunu çok merak ediyorum transfer öncesi dondurulmuş embriyoların hepsi çözülüp en uygun görüleni mi transfer ediliyor, yoksa hee denemede teker teker çözerek transfer işlemi mi deneniyor? Benim 4 adet embriyom var (3. Gün) acaba 4 kere deneme şansım var mı yoksa 1 kere hepsini çözüp en uygunu hngisi görülürse o mu denenecek bir bilginiz var mı
İnşallah bu defa yavruna kavuşursunMerhabalar kızlar bende 15 aralıkta 3.transferimi olacağım. Ağustosta opu oldum. 4 embriyoma pgt yapıldı. 2 tanesi sağlıklı geldi. 2 side transfer edilecek.Bu sırada 2doz lucrin vuruldum. Son dozumu dün vuruldum. 10 ekimde de histeroskopi ile rahmime çizik atıldı. 26 kasımda randevum var transfer hazırlığına başlayacağız inşallahumarım burdan güzel haberler paylaşırız