Canım belki çok itmişsindir bide diye yetiştiğünde içi sünger gibi oluyor gibiBenımde Sol kasıgımda daha çok oluyo bıde bısey sorcam sabah progestan fıtılı uygularken yukarı kısımdan elıme sert bısey degdı korkuyorum yA o neyın nesı acaba
bilemedim ki canım, bazen çok şiş şiş oluyorBenımde Sol kasıgımda daha çok oluyo bıde bısey sorcam sabah progestan fıtılı uygularken yukarı kısımdan elıme sert bısey degdı korkuyorum yA o neyın nesı acaba
Normalde çok ıttıremıyordum sabah vajınam çok genıstı acıktı yanı bayagı bı ıttırebıldım o yüzden hıssetmıs olabılırım normalde cunku parmağımın yarısı bıle gırmıyordu ayy cok açık konuştumCanım belki çok itmişsindir bide diye yetiştiğünde içi sünger gibi oluyor gibi
Yani risk olmadığı sürece iyileşme açısından ben normal isterim umarım o şekilde de devam eder çünkü korkuyorum sezeryandan benim ablam suni sancıyla doğurdu sadece doğururken rahim yırtılmış o yüzden acı oldu onun dışında ayağa kalktı bana göre sezeryan zor geliyorBen çok araştırdım sezaryen ve normal doğumu , normal doğumdan memnun olan az , yani eğer vücudun buna müsaitse güzel geçerse çok iyi ama eğer seni zorlarsa dikişler falan bitmiyor , yani 80 güne kadar vajina ağrısından oturamayanlar var , bende sezaryene karar verdim
Tabi canım ne olacakNormalde çok ıttıremıyordum sabah vajınam çok genıstı acıktı yanı bayagı bı ıttırebıldım o yüzden hıssetmıs olabılırım normalde cunku parmağımın yarısı bıle gırmıyordu ayy cok açık konuştumtedırgın olunca ıste neyse kız kızayız
Benim çevremde çok var karışık hem sezaryen hep normal , onlarada sordum hepsi sezaryen önerdi , arkadaşım sezaryenin 3 günü ayaktaydı , annem hep sezaryen yapmış hem normal oda sezaryen diyor , sadece sezeryenin dikiş yerine verilen kremleri düzgün sürmen gerekiyor ki iz kalmasın, eğer tarif edildiği gibi sürsen hiç iz kalmaz , aşağıdan dikişin iyileşmesi daha çok sürüyor , çünkü kuru tutman gerekiyor ama kanamadan dolayı kuru tutamıyorsunYani risk olmadığı sürece iyileşme açısından ben normal isterim umarım o şekilde de devam eder çünkü korkuyorum sezeryandan benim ablam suni sancıyla doğurdu sadece doğururken rahim yırtılmış o yüzden acı oldu onun dışında ayağa kalktı bana göre sezeryan zor geliyor
Hayırlısı olsun inşallah çevremde hiç sezeryan olan kimse olmadığı için pek bir bilgim yok rabbim kolaylaştırır her şekildeBenim çevremde çok var karışık hem sezaryen hep normal , onlarada sordum hepsi sezaryen önerdi , arkadaşım sezaryenin 3 günü ayaktaydı , annem hep sezaryen yapmış hem normal oda sezaryen diyor , sadece sezeryenin dikiş yerine verilen kremleri düzgün sürmen gerekiyor ki iz kalmasın, eğer tarif edildiği gibi sürsen hiç iz kalmaz , aşağıdan dikişin iyileşmesi daha çok sürüyor , çünkü kuru tutman gerekiyor ama kanamadan dolayı kuru tutamıyorsun
Kaç olunca çıkar bilmem ama evet koyulaştıkça hcg artıyorkızlar merhaba bişe sorcağım kafama takıldı idrarda gebelik testi pozitif cıkması için sanırım belli bir değere kadar yükselmiş olması gerekiyormuş silik çizgiler koyulaştıkca beta hcg artıyor demekmiş bu doğrumu. birde kaç ml olunca idrarda cıkıyormus bilen varmı aranızda
Benim annem sezaryen yaptı 5 gün ayaktaydı 13 gün gezmeye bile gittik , arkadaşım 10 gün sezaryenden sonra dışarıya çıkıp geziyorduKızlar daha önce ameliyat oldunuz mu bilmiyorum ama ben daha önce 2 kere laparoskopi oldum(kist ve tüpler için ayrı ayrı) ikisinde de 3 günde ayaklandım. Sezeryanda da sanırım bi haftada ayaklanırız
Valla benim ikisinde var ve gerçekten hem internetten hem çevremden çok sordum ve bi çoğu sezaryen öneriyor , bide normal doğum anne vücuduna bağlı bazen risk taşıya biliyor bazen zor bazen çok rahat oluyor ama vücut tipimizi bilmiyoruz kiHayırlısı olsun inşallah çevremde hiç sezeryan olan kimse olmadığı için pek bir bilgim yok rabbim kolaylaştırır her şekilde
Kaç gündür siz aklımdaydınız çok dua ettim , inşallah tez zamanda Allahım yüzünü güldürür kucağını tez vakitte doldurur , çok zor inşallah artık böyle bişey yaşamazsın , başın sağ olsunKızlar ben malesef doğum yaptım. Uzun zamandır hastanede yatıyordum ama açılmam düzelmedi bebeklerimden birini sabah suyum gelince normal doğumla diğerini de akşam suni sancı ile doğurdum. İkisini de kaybettim haftam 22 çok küçüklerdi tabi. Allahım burdaki kimseyi kucağı boş bırakmasın en baştan beri sizlerle konuşuyoruz hepiniz sağ salim alırsınız inşallah kucağınıza, lütfen karnınızda gerginlik aşağıda baskı karında sertleşme olursa ciddiye alın.
Çok geçmiş olsun. Çok üzüldümKızlar ben malesef doğum yaptım. Uzun zamandır hastanede yatıyordum ama açılmam düzelmedi bebeklerimden birini sabah suyum gelince normal doğumla diğerini de akşam suni sancı ile doğurdum. İkisini de kaybettim haftam 22 çok küçüklerdi tabi. Allahım burdaki kimseyi kucağı boş bırakmasın en baştan beri sizlerle konuşuyoruz hepiniz sağ salim alırsınız inşallah kucağınıza, lütfen karnınızda gerginlik aşağıda baskı karında sertleşme olursa ciddiye alın.
Az önce öylesine girdim ikiz annelerinin yorumlarını okumak için sizin sürecinize denk geldim. Ve gerçekten cok üzüldüm allah sabır versin. Başınız sağolsun. Onca zaman taşıdınız bağ kurdunuz belki tekmeleri belki kalp atışları her şeylerine şahit olup gün gün gebelik takibi yaptınız. Gerçekten tanımadığın bir insana bile üzülebilirmiş bir insan. Zor bir süreçtir eminim ki ama allahtan umut kesilmez dua edin bol bol rabbim tekrar hayırlısıyla sağlıkla kucağınızı yeniden doldursun insallah. Anne olmak güçlü kalmak demektir. Siz de güçlü bir annesinizdir eminim ki. Allah yardımcınız olsunKızlar ben malesef doğum yaptım. Uzun zamandır hastanede yatıyordum ama açılmam düzelmedi bebeklerimden birini sabah suyum gelince normal doğumla diğerini de akşam suni sancı ile doğurdum. İkisini de kaybettim haftam 22 çok küçüklerdi tabi. Allahım burdaki kimseyi kucağı boş bırakmasın en baştan beri sizlerle konuşuyoruz hepiniz sağ salim alırsınız inşallah kucağınıza, lütfen karnınızda gerginlik aşağıda baskı karında sertleşme olursa ciddiye alın
Kızlar ben malesef doğum yaptım. Uzun zamandır hastanede yatıyordum ama açılmam düzelmedi bebeklerimden birini sabah suyum gelince normal doğumla diğerini de akşam suni sancı ile doğurdum. İkisini de kaybettim haftam 22 çok küçüklerdi tabi. Allahım burdaki kimseyi kucağı boş bırakmasın en baştan beri sizlerle konuşuyoruz hepiniz sağ salim alırsınız inşallah kucağınıza, lütfen karnınızda gerginlik aşağıda baskı karında sertleşme olursa ciddiye alın.
Çok sağ olun, her şey nasip.Kaç gündür siz aklımdaydınız çok dua ettim , inşallah tez zamanda Allahım yüzünü güldürür kucağını tez vakitte doldurur , çok zor inşallah artık böyle bişey yaşamazsın , başın sağ olsun
Aminn, çok sağ olun.Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Allah sabur versin. Allah tez zamanda kucağınızı doldursun.
Burda en baştan beri hepimiz birbirimize sevinip üzüldük her şey nasipmiş, allah herkesin evladına ömür versin inşallah. Gerçekten garip bir güç geliyormuş aynı gün içinde iki normal doğum yaptım çok sancılar çektim şimdi düne bakıyorum kendime nasıl dayanabildim diye soruyorum. Eksik olmayın sağ olun güzel dualarınız içinAz önce öylesine girdim ikiz annelerinin yorumlarını okumak için sizin sürecinize denk geldim. Ve gerçekten cok üzüldüm allah sabır versin. Başınız sağolsun. Onca zaman taşıdınız bağ kurdunuz belki tekmeleri belki kalp atışları her şeylerine şahit olup gün gün gebelik takibi yaptınız. Gerçekten tanımadığın bir insana bile üzülebilirmiş bir insan. Zor bir süreçtir eminim ki ama allahtan umut kesilmez dua edin bol bol rabbim tekrar hayırlısıyla sağlıkla kucağınızı yeniden doldursun insallah. Anne olmak güçlü kalmak demektir. Siz de güçlü bir annesinizdir eminim ki. Allah yardımcınız olsun
Çok gecmıs olsun çok üzüldüm Rabbım sabır versınKızlar ben malesef doğum yaptım. Uzun zamandır hastanede yatıyordum ama açılmam düzelmedi bebeklerimden birini sabah suyum gelince normal doğumla diğerini de akşam suni sancı ile doğurdum. İkisini de kaybettim haftam 22 çok küçüklerdi tabi. Allahım burdaki kimseyi kucağı boş bırakmasın en baştan beri sizlerle konuşuyoruz hepiniz sağ salim alırsınız inşallah kucağınıza, lütfen karnınızda gerginlik aşağıda baskı karında sertleşme olursa ciddiye alın.
Ahhh iyiyim siz nasılsınızBayuya canım sen nasılısın ? Hiç gelmiyorsun artık ? Nasıl gidiyor
Uzum zamandir girmiyordum siteye, gercekten çok üzüldüm, Allah tez zamanda bu acınızı unuttursun inşallahKızlar ben malesef doğum yaptım. Uzun zamandır hastanede yatıyordum ama açılmam düzelmedi bebeklerimden birini sabah suyum gelince normal doğumla diğerini de akşam suni sancı ile doğurdum. İkisini de kaybettim haftam 22 çok küçüklerdi tabi. Allahım burdaki kimseyi kucağı boş bırakmasın en baştan beri sizlerle konuşuyoruz hepiniz sağ salim alırsınız inşallah kucağınıza, lütfen karnınızda gerginlik aşağıda baskı karında sertleşme olursa ciddiye alın.