2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Merhaba hamileliğinizin kaçıncı haftasından sonra yemek, ortalık toplama gibi ev işlerini yaptınız...
14. haftadan sonra başladım ben de. çok bulantım vardı ve bebeğin de iyice yerleşmesini bekledim. Malum tüp bebek olunca insan titizleniyor, zor elde ediyoruz zaten. Ama ağır ev işi hala yapmıyorum 20. haftadayım.

Kızlar psikolojim alt üst olmuş durumda, rahim ağzımda açılma olunca ikizlerde dikiş zararlı olabiliyormuş diye pesser adlı bir halka takıldı rahim ağzına. Doktorum yatış verdi 1 haftadır tuvalet dışında hiç kalkmadım. Her şeye hazırlıklı olun diyorlar 1 haftada inanılmaz çöktüm bütün sevincim hayallerim bi anda bitti sanki

Neden dikis olmuyorki bn burda çok cok okudum dikis yapıldığını baska bir dradami sorsaniz.birde korkmayin Rabbime emanet evlatlarimiz.insallah guzel guzel durcaklardir.bnde ikiz cok korkuyorum bazen sorna Rabbime emanet o korur diyorum. İnsallah sizinde duzelir.belirtileriniz neydi acilma oldugunu nasil anladiniz

çok başarılı iki prof aynı fikirde. Pesser halka takmaya karar verdiler bu yüzden. Karnım sertleşiyordu vajinal bölgede batma ağrı gibi oluyordu ben de gittim hemen açılma fark edilip yatış yapıldı canım

Canım dua et bizimde dualarımız seninle , inşallah Allah’ın izniyle bişey olmicak sen yerinden hiç kalkma uzan hep , banyo bile yapma , yatakta saçlarını yıkasınlar , bide başka bir dr danışın derim ben , çünkü ben dikiş çok insanda duydum ,ilaveten sende sadece gevşeme bar hafif , açılma yokki

O zaman hiç yerinden kalkma dediğim gibi , bak benim kuzenimde hamile miyomu var , miyom bebekle beraber büyüyor 17 haftadan beri hiç ayağa kalkmıyor duşa bile girmiyor , ondada açılma riski çok yüksek , şimdi çok şükür 27 haftasında , ciğer geliştirici yapacaklar her ihtimale karşı , sende öyle yap , ani hareketler yapma uzan duş bile alma saçlarını yataktan sarkıt haftada bir yıkasınlar

Açılma da oldu canım gevşemeden sonra o nedenle pesser halka takıldı ama ne kadar etkili olur bilinmez eksik olmayın çok sağ ol

selam kızlar nasılsınız biz 20+1 olduk çok şükür her şey yolunda, bu hafta kendi dr muayenem var sonra detaylı için radyologa randevu alacağım onu da haftaya verirler diye düşünüyorum, buraya gelmeden tetanozu unutmuştum tamamen iyiki bu platform var ya ( eşim ısrarla girme desede ) yazdıklarınızı okudum bende yaptırıp yaptırmamak arasında kaldım açıkcası ya yinede dr umdan görüş alıp karar vereceğim kayınbabam ve görümcem de dr onlara da soracağım bakalım ne dicekler, normalde bu hafta progestan fitili bırakacaktım takip eden dr um öyle demişti ama tüp bebek dr um 27.haftaya kadar devam et dedi aynı zamanda clexane da kullanıyorum, bildiğim kadarıyla sizler çok daha erken bıraktınız ilaçları var mı hala kullanan benim gibi , çok şükür 1 2 lekelenme dışında kanama problemimde olmamıştı ona rağmen devam ettirdi ilaçlara

Merhaba canım ben kan sulandırıcıyı 6 buçuk haftada kestim zaten , ama her gün bir tane progestron iğne ve 3 fitil kullanıyorum ama benim iki tane feci kanamam olmuştu dr’um iğneleri 20 haftaya kadar devam edicez dedi bu gün 19 bitti , bakalım haftaya dr gidicem bilmiyorum ne dicek

Biz de bugün 19+1 olduk şükür ben de hala ecopirin oksapar proluton ve progestan kullanıyorum. Doğuma kadar kullancam.

Kızlar arada bi seğirme hissediyorum 16.haftadan beri. Bazen de kalp atışı gibi iki tıklayıp geçiyo. Sürekli mi hissedilmesi lazım bu hareketlerin yoksa günde bi iki kez mi anlamadım. 19+1 bu arada haftam.

Kızlar bende bugün özele gittim detaylı ultrasonum vardı çok şükür sağlıklı bir kız bebek ama doktor bana şöyle birşey söyledi tüp bebek olduğu için normal doğum olmaz dedi böyle birşey var mı çok şaşırdım

Kızlar arada bi seğirme hissediyorum 16.haftadan beri. Bazen de kalp atışı gibi iki tıklayıp geçiyo. Sürekli mi hissedilmesi lazım bu hareketlerin yoksa günde bi iki kez mi anlamadım. 19+1 bu arada haftam.
tam da 19+1 de hareketlerini çok net hissettim bildiğin tekmeledi kudurdu günde 2 defa onun dışında yine net hissettiklerim oldu ama günde 1 2 defa onun dışında hafif seğirmeler oluyor, sanırım 25.haftadan itibaren düzenli olarak hissetmeye başlayacağız

şimdi araştırdım elbette normal şartlarda normal doğum yapılabilir ama genelde tüp bebeklerde yan duruş ters duruş durumu varmış özellikle ikiz gebeliklerde ve bunun dışında çatının uygunluğu bebeğinin ağırlığı gibi faktörler önemliymiş ayrıca tüp bebek anneleri genelde ileri yaş olduğu için hiç riske atmadan direk sezaryen istiyorlarmış ee bi de kıymetli bebek oluyor onca uğraş verilip bu sebeplerden dolayı risk alınmadan sezaryen oluyormuş çoğu ama tüm şartlar müsaitse elbette normal doğumda olabilir

Merhaba arkadaşlar ikiz gebe olan arkadaşlarım 2 li test yaptırdınız mi ben daha 10+6 haftalık hamileyim internette 2 li test yapılmaz çoğul gebelikte diyorlar siz ne gibi test yaptırdınız acaba

Merhaba arkadaşlar ikiz gebe olan arkadaşlarım 2 li test yaptırdınız mi ben daha 10+6 haftalık hamileyim internette 2 li test yapılmaz çoğul gebelikte diyorlar siz ne gibi test yaptırdınız acaba
yaptırmadım. normal gebeliğimdede yaptırmadım ikizde zten gereksiz. test sonrası müdahale edebilecekleri hiçbir durum yok. birde bu ikili testte diyelimki dawn çıksa aldıracakmısınız..ben asla aldırmayacağım için hiç düşünmedim. karar sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…