2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kızlar günaydınn. Bugün tam 22 haftalık olduk. Detaylıda yarım yamalak yüzünü gördüm. Şimdi 25 e kadar bekle babam bekle. Bu arada göbeğimde eşimin kıyafetlerini giydiğimde belli olmuyor iç karnım geniş sanırım. Sizler nasılsınız?

Ben de bugün tam 22 haftalığım. Benim tam tersi iç karnım dar dışardan bakan büyük sanıyor. Asla gizleyemiyorum, nazar değmesin diye çok gizleme niyetim vardı halbuki Maşallah size de

Günaydın , Bende geniş bluzlerimi giyiyorum hiç belli olmuyor daha kollu kışlıkları giyiyorum ama yazın hiç öyle bol tişörtüm yok o yüzden bi kaç tane aldım

Ben de bugün tam 22 haftalığım. Benim tam tersi iç karnım dar dışardan bakan büyük sanıyor. Asla gizleyemiyorum, nazar değmesin diye çok gizleme niyetim vardı halbuki Maşallah size de
Ah şu nazar ama merak etme içini ferah tut , bir yere gidip geldikten sonra dua oku dua et gözü olanın gözü çıksın de

Aynı zamanda dogum olucak hemen hemen sezeryan olursa 28-29 ağustos gibi olurmuş bakalım ne diycekler

Günaydın , Bende geniş bluzlerimi giyiyorum hiç belli olmuyor daha kollu kışlıkları giyiyorum ama yazın hiç öyle bol tişörtüm yok o yüzden bi kaç tane aldım
Şu an işe giderken gebeden aldıgım kayıp düşmeyen tek kotum var yıkayıp yıkayıp onu giyniyorum altıma spor ayakkabı. Üstüme eşimin polo yaka tshirtleri. Yaz için 5 elbise aldım trendyoldan bol kesim midi boy. Temmuza kadar idare edeyim sonra izne ayrılırım

Çok iyimiş bende yaza bi kaç bol bluz falan aldım artık onlarla idare ederim çalışmıyorum ama ben

Ben henüz başlamadım bebek alışverişine. Ama ufaktan başlasak iyi olacak sonra hepsi birden zor da olabilir. 22+1 olduk bugün. Geçen hafta detaylı ultrason vardı çok şükür herşey yolunda dediBiraz iri bir bebek ve bir hafta kadar önden gidiyor dedi. Yarın da kendi doktoruma gidicem bakalım o ne diyecek

Maşallah erkek miydi cinsiyeti ? Erkekler iri ola biliyor , o yüzden bence sen çok elbise alma , çünkü biz kardeşim doğunca bir sürü bişey aldık oda iri bi çocuktu hiç biri olmadı

Bende başlamadım. Herkes para hazır olduktan sonra 1-2 günlük iş diyor dogru diyorlar belkide

Bende başlamadım. Herkes para hazır olduktan sonra 1-2 günlük iş diyor dogru diyorlar belkide
Ama asıl para isteyen şeyler bebek arabası odaya perde yada duvar kağıdı yapacaksan o , odanın halısı ve yatağı , geri kalanlar az para ister ama tabi ufak ufak bakarsın kaç bin tl oldu

Merhaba hanimlar
1. Bugun ayrıntılı ultrasona girdim, kızımız iyi çok şükür, beyninin ayrintilarindan tutun da ayaklarina kadar tek tek herseyine bakti, suyumuz da rahim uzunlugum da iyiymis maşallah
2. Vallahi hanimlar daha ortada biberon, emzik, gogus pompasi bilmem ne o tarz ürünler yok, sadece giyim olarak alisveris yaptim (ki tüp bebek olunca arkadaşlara biraz nazimiz gecti pusettir,ana kucağınıdır falan hediye istedik ) 9bin falan tuttu. (Yorumlari tek tek okudum da boyle topluca yazayim dedim)
3. Bizde bu hafta 23.haftanin içindeyiz cok şükür
4. Sizde yukarda konuşmuşsunuz, bu iç karın falan olayini ben arkadaslardan yeni duydum hic anlamam o islerden ama arkadasin dedigine gore benim de ic karnim küçük, çünkü benim suandaki halimle doguma giden insanlar olduguna yemin edebilirim, benim karnimi saklama imkanım yok
Bende durumlar budur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…