Tamam teşekkür ederimKarından normal bakarken ölçüyor hemencecik boy ölçer gibi. 5 saniye filan sürüyor.
Tabiiki haberdar ederim, teşekkür ederimMaşallah, keyfini çıkarın uzun uzun bebişinizi göreceksinizBize de haber edin gelişmeleri
Ben de bugün tam 22 haftalığım. Benim tam tersi iç karnım dar dışardan bakan büyük sanıyor. Asla gizleyemiyorum, nazar değmesin diye çok gizleme niyetim vardı halbukiKızlar günaydınn. Bugün tam 22 haftalık olduk. Detaylıda yarım yamalak yüzünü gördüm. Şimdi 25 e kadar bekle babam bekle. Bu arada göbeğimde eşimin kıyafetlerini giydiğimde belli olmuyoriç karnım geniş sanırım. Sizler nasılsınız?
Günaydın , Bende geniş bluzlerimi giyiyorum hiç belli olmuyorKızlar günaydınn. Bugün tam 22 haftalık olduk. Detaylıda yarım yamalak yüzünü gördüm. Şimdi 25 e kadar bekle babam bekle. Bu arada göbeğimde eşimin kıyafetlerini giydiğimde belli olmuyoriç karnım geniş sanırım. Sizler nasılsınız?
Ah şu nazarBen de bugün tam 22 haftalığım. Benim tam tersi iç karnım dar dışardan bakan büyük sanıyor. Asla gizleyemiyorum, nazar değmesin diye çok gizleme niyetim vardı halbukiMaşallah size de
Aynı zamanda dogum olucak hemen hemenBen de bugün tam 22 haftalığım. Benim tam tersi iç karnım dar dışardan bakan büyük sanıyor. Asla gizleyemiyorum, nazar değmesin diye çok gizleme niyetim vardı halbukiMaşallah size de
Şu an işe giderken gebeden aldıgım kayıp düşmeyen tek kotum var yıkayıp yıkayıp onu giyniyorumGünaydın , Bende geniş bluzlerimi giyiyorum hiç belli olmuyordaha kollu kışlıkları giyiyorum ama yazın hiç öyle bol tişörtüm yok o yüzden bi kaç tane aldım
Çok iyimişŞu an işe giderken gebeden aldıgım kayıp düşmeyen tek kotum var yıkayıp yıkayıp onu giyniyorumaltıma spor ayakkabı. Üstüme eşimin polo yaka tshirtleri. Yaz için 5 elbise aldım trendyoldan bol kesim midi boy. Temmuza kadar idare edeyim sonra izne ayrılırım
Bebek için bir şeyler almaya başladınız mıÇok iyimişbende yaza bi kaç bol bluz falan aldım artık onlarla idare ederim çalışmıyorum ama ben
Aldım ama çok değil bi tulum aldım 7 tane zıbın , emzik biberon bide ağız mendili , yani yavaş yavaş alıcam artıkBebek için bir şeyler almaya başladınız mı
MaşallahBen henüz başlamadım bebek alışverişine. Ama ufaktan başlasak iyi olacak sonra hepsi birden zor da olabilir. 22+1 olduk bugün. Geçen hafta detaylı ultrason vardı çok şükür herşey yolunda dediBiraz iri bir bebek ve bir hafta kadar önden gidiyor dedi. Yarın da kendi doktoruma gidicem bakalım o ne diyecek
Bende başlamadım. Herkes para hazır olduktan sonra 1-2 günlük iş diyor dogru diyorlar belkideBen henüz başlamadım bebek alışverişine. Ama ufaktan başlasak iyi olacak sonra hepsi birden zor da olabilir. 22+1 olduk bugün. Geçen hafta detaylı ultrason vardı çok şükür herşey yolunda dediBiraz iri bir bebek ve bir hafta kadar önden gidiyor dedi. Yarın da kendi doktoruma gidicem bakalım o ne diyecek
Yani doğru söylüyorlarBende başlamadım. Herkes para hazır olduktan sonra 1-2 günlük iş diyor dogru diyorlar belkide
Ama asıl para isteyen şeyler bebek arabası odaya perde yada duvar kağıdı yapacaksan o , odanın halısı ve yatağı , geri kalanlar az para ister ama tabi ufak ufak bakarsın kaç bin tl olduBende başlamadım. Herkes para hazır olduktan sonra 1-2 günlük iş diyor dogru diyorlar belkide
20-30 bin arası bencede aynen canım + doğumAma asıl para isteyen şeyler bebek arabası odaya perde yada duvar kağıdı yapacaksan o , odanın halısı ve yatağı , geri kalanlar az para ister ama tabi ufak ufak bakarsın kaç bin tl oldu
Aynen Doğumla beraber 50_60 bin20-30 bin arası bencede aynen canım + doğum