2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Ahhh iyiyim siz nasılsınız 😍 cok şükür bir sıkıntımız yok, aile yanina geldim biraz o yuzden cok giremiyorum kk.ne, sizler neler yapiyorsunuz basladiniz mi bebek alisverislerine, sizin cinsiyet belli oldu mu? 💙🩷
Çok şükür , evet kız geliyor 🥰🥰🥰 ya ben bi kaç şey aldım zıbın falan bide yün aldım örgü örüyorum , siz n’aptınız

Çok şükür , evet kız geliyor 🥰🥰🥰 ya ben bi kaç şey aldım zıbın falan bide yün aldım örgü örüyorum , siz n’aptınız
Ben daha kucuk bir yerde oturuyorum, simdi hem bayram hem alisveris icin ailemin yasadigi yere geldim, vallahi Allah herkesin yardimcisi olsun, ben de giyim alışverişi yaptim ama gercekten inanilmaz pahali, daha ne biberon, ne emzik, ne gogus pompasi falan hicbirsey yok,sadece giyim aldim ama daha bitmedi 🩷

Ben daha kucuk bir yerde oturuyorum, simdi hem bayram hem alisveris icin ailemin yasadigi yere geldim, vallahi Allah herkesin yardimcisi olsun, ben de giyim alışverişi yaptim ama gercekten inanilmaz pahali, daha ne biberon, ne emzik, ne gogus pompasi falan hicbirsey yok,sadece giyim aldim ama daha bitmedi 🩷
Evet çok pahalı ben kıbrıstayım ve tr’nin iki katı fiyatlar 😄😄 bi çoğu şeyi Tr’den alıcam

En sonunda tabiiki tüm cümleler "aman saglikla dogsun da" diye bitiyor tabiiki 🤣🙏
Aynen vallahi ya gerçekten öyle çok evhamlıyım yani şuan mesela hiç bişeyin fiyatı umrumda değil sadece sağlıklı olsun gerisi Allah’ın izniyle hal olur 🤲🤲🤲🤲 bi evlatlarımıza sağlıkla kavuşsak nefes alıcaz

Aynen vallahi ya gerçekten öyle çok evhamlıyım yani şuan mesela hiç bişeyin fiyatı umrumda değil sadece sağlıklı olsun gerisi Allah’ın izniyle hal olur 🤲🤲🤲🤲 bi evlatlarımıza sağlıkla kavuşsak nefes alıcaz
Benim evham biraz azaldi hamileligin ortalarina gelince, sonlara dogru yine artar stres, amin insallah hepimiz saglikla kavuşalim inşallah 🙏🩷

Amin canım , ama benim evham hiç bitmiyor ya ☹️☹️☹️ azalmıyor da
Kanamalar falan bitti ama degil mi? İlaçlar ne durumda? Doktorun icini rahatlatmıyor mu? Mesela benim doktorum her muayenede, boyu iyi, suyu iyi, rahim uzunluğu iyi falan der, sizin ki acikliyor mu bunlari?

Kanamalar falan bitti ama degil mi? İlaçlar ne durumda? Doktorun icini rahatlatmıyor mu? Mesela benim doktorum her muayenede, boyu iyi, suyu iyi, rahim uzunluğu iyi falan der, sizin ki acikliyor mu bunlari?
İşte benim hiç rahim uzunluğunu söylemiyor sordum bir kere internette çok gezme dedi , cuma günü perintoloğa gidicem , onu bekliyorum artık ona sorucam , çok şükür kanama bitti ama ben yine çok korkuyorum ☹️ ama bu gün gittim gelişimi iyimiş suyu iyimiş dedi çok şükür🤲

İşte benim hiç rahim uzunluğunu söylemiyor sordum bir kere internette çok gezme dedi , cuma günü perintoloğa gidicem , onu bekliyorum artık ona sorucam , çok şükür kanama bitti ama ben yine çok korkuyorum ☹️ ama bu gün gittim gelişimi iyimiş suyu iyimiş dedi çok şükür🤲
Benim doktorum da rahim uzunluğunu söylemiyor ama her seferinde kontrol edip iyi diyor, stres en zararli şey, rahatlatin kendinizi biraz, birsey olmaz Allah'in izni ile 🙏 benim de salı günü ayrıntılı ultrason var bakalim insallah hersey yolundadir 🙏🩷

Benim doktorum da rahim uzunluğunu söylemiyor ama her seferinde kontrol edip iyi diyor, stres en zararli şey, rahatlatin kendinizi biraz, birsey olmaz Allah'in izni ile 🙏 benim de salı günü ayrıntılı ultrason var bakalim insallah hersey yolundadir 🙏🩷
İnşallah 🤲🤲 Salı banda yazın🥰🥰😍😍 nelere bakıyorlar nasıl geçti diye😍

Kızlar benimde herşey yolunda gidiyor çok şükür 🤲 dün ilk defa eşimde bende tekmesini hissettik çok güzel di Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🥰🤲23+2 yiz bugün
Ne kadar güzel ya 🥰🥰 maşallah 🧿 şimdi ben kendim his ediyorum ama dışardan belli değil eşim sürekli elini karnıma koyuyor , bende daha belli olmaz diyorum 😅😅

Kızlar ben malesef doğum yaptım. Uzun zamandır hastanede yatıyordum ama açılmam düzelmedi bebeklerimden birini sabah suyum gelince normal doğumla diğerini de akşam suni sancı ile doğurdum. İkisini de kaybettim haftam 22 çok küçüklerdi tabi. Allahım burdaki kimseyi kucağı boş bırakmasın en baştan beri sizlerle konuşuyoruz hepiniz sağ salim alırsınız inşallah kucağınıza, lütfen karnınızda gerginlik aşağıda baskı karında sertleşme olursa ciddiye alın.
Allah acınızı hafifletsin, yüreğinize ferahlık versin. Açılmanız hatta kaybınız varken bile bize her seferinde dua edip uyardınız , Allah da bu güzel yüreğinizi görsün tez zamanda sağlıklı hamilelikler, doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🏼

Benim de bugün detaylı ultrasonum vardı, ilk kez kendi söyledi rahim uzunluğu 37 mm diye . İyiymiş, normalmiş. Zaten o an bebeğin eline ayağına bakmaktan heyecanlanıyorum. Aklıma da gelmiyo sormak :) Sağlığı yerinde olsun inşallah hepsinin, bu haftalara getirebildik bundan sonrası da sağlıkla geçer umarım 🙏🏼

Benim de bugün detaylı ultrasonum vardı, ilk kez kendi söyledi rahim uzunluğu 37 mm diye . İyiymiş, normalmiş. Zaten o an bebeğin eline ayağına bakmaktan heyecanlanıyorum. Aklıma da gelmiyo sormak :) Sağlığı yerinde olsun inşallah hepsinin, bu haftalara getirebildik bundan sonrası da sağlıkla geçer umarım 🙏🏼
Oyyy maşallah 🧿 benim de yarin detayli ultrason bakalim insallah sagliklidir, keyfi yerindedir 🙏🩷

Amin inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla kucağımıza alırız , rahim uzunluğu için karından mı bakıyor yoksan vajinal ulturasondan mı

X