2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

O bendede oldu takip et kendini devamli .en kisa surede iyilesmen dilegiyle.ne guzel 3 tane kalmis en azindan benim 32 taneden 1 tanecik kaldi

Amin insallah cnm .cok gecmis olsu .insallah surec istedigin hibi ilerler.

Baktırmıştım aslında her şeye başlamadan önce. Aslında tsh değerim normal kabul edilen sınırlar içerisinde. Ama biraz daha düşürelim transfer için çok önemli dediler. Ne denilirse yapıyoruz valla

iyi o zaman ince eleyip sık dokuyorlar böylesi daha iyi

Kafein gazli seyler icmiyorum dogal beslenmeye çalışıyorm cokta uzanmiyorum normal islerimi yapiyorum evde tv izliyorm oyle ama zaman gecmiyo
Hemde hiç geçmiyor ben genel olark uzanıyorum ilk tedavimde hemen normal hayatima döndüm agir is yapmadan ama olmadi bu seferde evde kisa yuruyusle genel olarak uznmayi tercih ettim

Kizlar bugun transferim oldu 1 adet 3.gun embriyosu orta kaliteymis bu canimi sıktı ama yapacak birsey yok benim merak ettigim doktorum bana progestan igne yazmadi onun yerine gunde 3 kez progestan kapsul ve duphaston var estrofem 6 hap seklinde 3 fitil gibi kullandigim genelde igne yaziyorlar diye biliyorum ben

Kisiye göre tedavi uyguluyorlar ben hic progestan igne kullanmadim iki tedavimdede fitil kullandim. Doktorun sana uygun olan neyse onu vermiştir.

Kafein gazli seyler icmiyorum dogal beslenmeye çalışıyorm cokta uzanmiyorum normal islerimi yapiyorum evde tv izliyorm oyle ama zaman gecmiyo
çok iyi yapıyorsun ve evet haklısın düşüncesi bile insanı çok heyecanlandırıyor o aşamaya gelmek bambaşka , onca yol kattettik öyle düşün son 7 gün en güzel haberi alman dileğiyle

Canım geçmiş olsun belliydi sanki dimi kist olduğu aslında gecikme sebebin en azından belli Sen böyle yazınca aklıma geldi adet olunca kontrole gittiğimde bir tane 18mm çatlamamış yumurta vardı kalmış öyle zaten gecikmiştim de 6 7 gün ama olsun engel durum yok transfer yaparız demişti banada. Geçen gittiğimde yoktu adetle sökülüp gitti heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…