O bendede oldu takip et kendini devamli .en kisa surede iyilesmen dilegiyle.ne guzel 3 tane kalmis en azindan benim 32 taneden 1 tanecik kaldiBenim yumurtalarım toplandı 14 tane. 12sine işlem yapılmış 5i döllenmiş. Bana dedi ki 2 tanesi kalitesiz 3 tanesi kaliteli o yüzden 3ünü donduruyorum dedi. Toplama gününden beri feci bir ağrı var hala sağdan sola bile zor dönüyorum, sık sık midem de bulanıyor. Bugün kilomu ölçtüm 3 gün kontrol edip doktora atacağım
Amin insallah cnm .cok gecmis olsu .insallah surec istedigin hibi ilerler.Antibiyotik verdi sadece ogunden beri ilac kullanmadim.rahim muayenesine gittim sikinti yok dedi.2.adeti bekliyorum tahmini ayin 8inde hastalanirsam surec baslicak.ben mumkun oldugunca ilacsiz olsun istiyorum.ulseratif kolit hastasiyim.hastaligimin ilaclarla aktiflesmesinden korkuyorum.ama nasip.saglikla kucagimiza alalim bebislerimizi
Ben de 1 Aralık ta transfer oldum 5.gun embriyosu 4aa kalite2 tane 5.gun embriyosu 30 Kasım
Baktırmıştım aslında her şeye başlamadan önce. Aslında tsh değerim normal kabul edilen sınırlar içerisinde. Ama biraz daha düşürelim transfer için çok önemli dediler. Ne denilirse yapıyoruz vallabenimde öyle oldu 2. adete kaldı yumurtalıkların toparlanması için rahim dinlendirme yapılıyor ama kişiden kişiye opu öncesi aldığın ilaçlara göre de değişiyor tabi , taze transfer olan da var . ben opu sonrası adet olduğumda kontrole gittiğimde yasmin ve d vit verdi sadece başka da bi işlem yapılmadı ilaçta verilmedi, sen daha önce tiroid hormonlarına baktırmamış mıydın belki o yüzden baktırmıştır
Allah hayırlı sonuçlar nasip etsinBen de 1 Aralık ta transfer oldum 5.gun embriyosu 4aa kalite
senin gecikmiş bayağı inşallah öyle olurİmşallah canım ilaç kullanırken sökülürmüki
iyi o zaman ince eleyip sık dokuyorlar böylesi daha iyiBaktırmıştım aslında her şeye başlamadan önce. Aslında tsh değerim normal kabul edilen sınırlar içerisinde. Ama biraz daha düşürelim transfer için çok önemli dediler. Ne denilirse yapıyoruz valla
çok heyecanlıBen de 1 Aralık ta transfer oldum 5.gun embriyosu 4aa kalite
El ayak yanmasi yasiyorum bugünçok heyecanlıhayırlısı tutunmalar
yaa hayrolsun inşallahEl ayak yanmasi yasiyorum bugün
Kafein gazli seyler icmiyorum dogal beslenmeye çalışıyorm cokta uzanmiyorum normal islerimi yapiyorum evde tv izliyorm oyle ama zaman gecmiyoyaa hayrolsun inşallahneler yapıyosun beslnmen nasıl
Hemde hiç geçmiyorKafein gazli seyler icmiyorum dogal beslenmeye çalışıyorm cokta uzanmiyorum normal islerimi yapiyorum evde tv izliyorm oyle ama zaman gecmiyo
Olacgi varsa her türlü oluyo beklemekten baska caremiz yok canimHemde hiç geçmiyorben genel olark uzanıyorum ilk tedavimde hemen normal hayatima döndüm agir is yapmadan ama olmadi bu seferde evde kisa yuruyusle genel olarak uznmayi tercih ettim
Hayirlisi olsun inşallahOlacgi varsa her türlü oluyo beklemekten baska caremiz yok canim
Kisiye göre tedavi uyguluyorlar ben hic progestan igne kullanmadim iki tedavimdede fitil kullandim. Doktorun sana uygun olan neyse onu vermiştir.Kizlar bugun transferim oldu 1 adet 3.gun embriyosu orta kaliteymis bu canimi sıktı ama yapacak birsey yok benim merak ettigim doktorum bana progestan igne yazmadi onun yerine gunde 3 kez progestan kapsul ve duphaston var estrofem 6 hap seklinde 3 fitil gibi kullandigim genelde igne yaziyorlar diye biliyorum ben
Anladim bu sekildede yapiliyor yani hic duymamistim tesekkurlerKisiye göre tedavi uyguluyorlar ben hic progestan igne kullanmadim iki tedavimdede fitil kullandim. Doktorun sana uygun olan neyse onu vermiştir.
çok iyi yapıyorsun ve evet haklısın düşüncesi bile insanı çok heyecanlandırıyor o aşamaya gelmek bambaşka , onca yol kattettik öyle düşün son 7 günKafein gazli seyler icmiyorum dogal beslenmeye çalışıyorm cokta uzanmiyorum normal islerimi yapiyorum evde tv izliyorm oyle ama zaman gecmiyo
Canım geçmiş olsun belliydi sanki dimi kist olduğu aslında gecikme sebebin en azından belliKızlar bugün gittim doktora yumurtalardan biri büyümüş büyümüş çatlamamış kist olmuş. O yüzden sökülememişim. Doktor önemli birşey değil bu kist erir gider. Erimese bile transfere engel değil dedi. Duphaston verdi. Bakalım kullanırken olurmuyum bitmesimi gerek. Çünkü içer içmez baya ağrı başladı bende