• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kızlar size ağrı normal mi diye sormuştum.. bugün transfer için gittim ama yapmadı doktorum. Ohss olmuşum yumurtalıklarım su toplamış şişmiş o yüzdenmiş bu kadar ağrım. 3 gün kilonu ve göbek çevreni ölç artıyorsa ya da rahat nefes alamamaya başlarsan gel dedi. Hala çok ağrım ve mide bulantım var🥹 çok zormuş.. 2 adet sonrası gel dedi bana da transfer için. 14 yumurtadan 3 A kalite yumurta dondurdular. 14 için az dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun. Umarım bu ohss kısa sürede geçer, aranızda olan var mı🥹
Canım geçmiş olsun şaşırdım valla iğneleri kullanırken yumurta çokluğundan ben her gün kusardım yani opu öncesi bile çok kötü kusuyordum hemşireler fazla yumurtadan dolayı demişlerdi. Toplamadan sonra az biraz ağrım oldu ama geçmişti böyle olmamıştım. Az demelerine takılma boşver benimde 13den 3 tanesi donduruldu en azından 1 değil çok şükür güzel düşünelim güzel olsun dinlenmek iyi gelecek sanada vücudunada 🥰

Kizlar bugun transferim oldu 1 adet 3.gun embriyosu orta kaliteymis bu canimi sıktı ama yapacak birsey yok benim merak ettigim doktorum bana progestan igne yazmadi onun yerine gunde 3 kez progestan kapsul ve duphaston var estrofem 6 hap seklinde 3 fitil gibi kullandigim genelde igne yaziyorlar diye biliyorum ben
Hayırlı olsun canım artık bekleme sürecindesin inşallah sıkı sıkı tutunur bebişin🥰 Benim 10 aralık transferim ve ptesiden itibaren progestan iğne yaptıracağım banada iğnede devam edebileceğimi söyledi fitilde var ama ismi lutinus mu neydi onu şuan kullanmıyorum transfer sonrası iğneyle kullanacağım sanırım kişiden kişiye değişiyor bu ilaç olayları bir arkadaşımıza göbekten olanı vermiş mesela bana kalçadan dedi hayırlısı olsun şifa olsun canım

Kizlar bugun transferim oldu 1 adet 3.gun embriyosu orta kaliteymis bu canimi sıktı ama yapacak birsey yok benim merak ettigim doktorum bana progestan igne yazmadi onun yerine gunde 3 kez progestan kapsul ve duphaston var estrofem 6 hap seklinde 3 fitil gibi kullandigim genelde igne yaziyorlar diye biliyorum ben
Dünde benim oldu tırasferim morelini bozma pozitif düşün inşallah olur.

Canım geçmiş olsun belliydi sanki dimi kist olduğu aslında gecikme sebebin en azından belli🙏🏻 Sen böyle yazınca aklıma geldi adet olunca kontrole gittiğimde bir tane 18mm çatlamamış yumurta vardı kalmış öyle zaten gecikmiştim de 6 7 gün ama olsun engel durum yok transfer yaparız demişti banada. Geçen gittiğimde yoktu adetle sökülüp gitti heralde☺️
Evet canım sıkınt yaratacak bişey değilmiş zaten çok şükür seminde öyle olmuş demekki🥰😍

O bendede oldu takip et kendini devamli .en kisa surede iyilesmen dilegiyle.ne guzel 3 tane kalmis en azindan benim 32 taneden 1 tanecik kaldi
Nasıl geçti pek, hayattan soğudum inanın böyle bir ağrı görmedim ben bir de canim tatlı değildir. Bir dk bile geçtiğini görmedim ağrının

Canım geçmiş olsun şaşırdım valla iğneleri kullanırken yumurta çokluğundan ben her gün kusardım yani opu öncesi bile çok kötü kusuyordum hemşireler fazla yumurtadan dolayı demişlerdi. Toplamadan sonra az biraz ağrım oldu ama geçmişti böyle olmamıştım. Az demelerine takılma boşver benimde 13den 3 tanesi donduruldu en azından 1 değil çok şükür güzel düşünelim güzel olsun dinlenmek iyi gelecek sanada vücudunada 🥰
Ay artık ağrıdan ve mide bulantısından yaşadığımı hissetmiyorum. 3 gündür bir dakika bile geçmedi psikolojim bozuldu. 😞 bir de burada çok ağrıyanları görüp yok ya abartıdır filan demiştim ama ohss bambaşkaymış. İnşallah ya🥰 sizin nasıl gitti süreç

Ay artık ağrıdan ve mide bulantısından yaşadığımı hissetmiyorum. 3 gündür bir dakika bile geçmedi psikolojim bozuldu. 😞 bir de burada çok ağrıyanları görüp yok ya abartıdır filan demiştim ama ohss bambaşkaymış. İnşallah ya🥰 sizin nasıl gitti süreç
İnan benimde bulantılarım çok kötüydü üstelik çok kusturuyordu beni aşılamada da kustum ama tüp bebekte daha fazla yaşadım. Geçecektir bir kaç güne toparlarsın canım daha iyi hissedeceksin🙏🏻 Benim ilk tüp bebek denemem ekim başında opu oldum 13 yumurtadan 3ü 5.güne geldi ve donduruldu o gün dr söyledi taze transfer yapamayız değerin yüksek geldi(kan vermiştim) iki adet dinlendirme yapacağız demişti. İkinci adet olunca gittim rahim vs güzel başlayalım hazırlığa dedi ve estrofemle başladık rahim kalınlaşması için veriyorlar. İyi ki dinlendirme yapmış diyorum o zaman kusmalar falan stres iş güç fazlaca kötüydüm ama ara verince eşimle gezdik kafa dağıttık dinlendi vücudum resmen çok iyi geldi sanada iyi gelecek emin ol sağlıklı olsun tutsunda varsın 2 ay geç olsun diyorsun 🤲🏻🥰

Nasıl geçti pek, hayattan soğudum inanın böyle bir ağrı görmedim ben bir de canim tatlı değildir. Bir dk bile geçtiğini görmedim ağrının
1 hafta sonra duzeldi.migde bulantimi bastirdim devamli baska bi cozumu yok maalesef dinleneceksin

Kizlar bugun transferimin 4.gunu ve belirtiye dair pek bisey hissetmiyorum progestan fitilim onceki gunlerde tam emilip azcik dışarı cikarken simdi yarisindan fazlasi topak halinde çıkıyor daha once boyle olmamisti iyice kapandı içerisi ondan mi acaba

Dünde benim oldu tırasferim morelini bozma pozitif düşün inşallah olur.
Hayırlı olsun canım artık bekleme sürecindesin inşallah sıkı sıkı tutunur bebişin🥰 Benim 10 aralık transferim ve ptesiden itibaren progestan iğne yaptıracağım banada iğnede devam edebileceğimi söyledi fitilde var ama ismi lutinus mu neydi onu şuan kullanmıyorum transfer sonrası iğneyle kullanacağım sanırım kişiden kişiye değişiyor bu ilaç olayları bir arkadaşımıza göbekten olanı vermiş mesela bana kalçadan dedi hayırlısı olsun şifa olsun canım
Tesekkur ederim canm oyleymis kisiye gore tedaviymis insallah bu sefer hersey yolunda gider seninde transferin basarili gecer insallah 😊🥰

Kızlar benim tırasferin ikinci günü ama ben cok kötü gırip oldum durmadan hapşırıyorum Boğazım ağrıyor acaba bebeklere zarar oluyor mudur Çok endişeleniyorum

Back
X