Sagol canim insallah hepimizi saglikla hayirlisiyla hamile kalmayi kacagina almayi nasip etsin AllahCanımm uyumadan dua edecektim senin içinde edeceğim çok güzel geçsin hayırlı olsun şimdiden
Merhaba canim kaydimi yaptirip once kan verdim kan verdikten sonra odaya çıkardılar beni uzerimi değiştirmem icin onluk bone verdiler ,uzerin kalabilir altini tam cikararak giyin dediler onlugu giydim ,bu sirada biraz daha su içtim idrara skşik ol dedikleri icin ,15 dakika odada bekledim sonra beni ayakta transfer yapilcagi odaya gotrduler ,yumurta toplandigi yerle ayniydi uzandim bacaklarmi ayrdilar iyice doktor geldi ,,biri ultrasonla karnima bakarken doktorda embyoyu verdi bismillah deyip ,sonra elime embyonun resmi olan bilgi kagidi verildi ,işlem bitince beni sedyeye aldılar hemen odama kadar sedyede geldim ve bi saat kadar uzandim ciktim hastaneden , trenle dondum evime hatta hic bise yasak degl dendi iliski yasak sadece ve agir iş yapmak agir kaldrmak yasak onun dışında normal hayatindaki islere doneblrsn dedilerMerhaba benimde pazartesi transferim olacak. Toparladığız zaman deneyimlerinizi yazarsanız çok sevinirim. Hayırlısı olsun
Bu sefer olacak umarımSağol canımdaha önce tüp Bebek le iki kimyasal gebelik geçirdim canım umarım bu sefer sağlıklı ilerler
Bende sizinle aynı şekilde bugün estrofem başlıyorum. Doktorum henüz transfer tarihini söylemedi. 13ünde tekrar bakılacak daha sonra gün belirlenecek. Aynı gün olduğunu görünce yazmak istedim. Umarım her şey hepimiz için olumlu gider ve burada gebelik rakibimizi de yaparızBen de biraz önce çıktım doktordanRahim kalınlığına bakıldı bugün estrofem’e başlıyorum. 17’sinde tekrar gideceğim rahmin içine gebelik aşısı yapılacak şansı %5-10 arttırıyormuş eczaneden aldım. 22’sinde de transfer olacağım inşallah. O gün için de kasılma önleyici serum aldım. Şimdi 19 gün boyunca ilaçlarımı kullanıp tek embriyo mu çift embriyo mu transfer ettireceğime karar vermem gerek
Çok iyi canım transfer günüde iğne yazacak bende çok fena olursam bir teklif edeyimEvet kuzum çok heyecanlıyımya progestan iğne acıtıyor doğru ama dayanilmiyacak kadar değil bu sefer doktorum istersen göbek ten iğne şeklinde vereyim dedi bende tamam dedim bize biraz pahalıya patladı ama şimdilik ikinci ignemi oldum günde iki kere vurulacak sadece ağrı hissi oluştu
Yumurta toplandiktan sonra neler yapildi .belki rahmin duzgun oldugu ve ilac geeeksinimi olmadigi icin vermemistir.transfere kac gun varKizlar lutfen bilen bana cevap verebilirmi Doğal yontem seklinde transfer bekleyen varmi bn adetten sonra dogal siklus olcak.ilac olmadigi icin denemek istedim.drda uygun dedi.nasil oluyor ne yapmak gerekiyor rahim kalinligi icin sadece nar suyunu biliyorum.narsuyuna adetin 3. Gunu baslayip transfere kadar kullanayim diyorum.dhaami erken baslamaliyim.
Bendende 32 yumurta toplandi bulantim vardi.ohss riskim.vardi.devamli.takip.edildim vatlatma ignem.degistirildi size ne yapilmisti.transferi yapmamasi sagligin icin iyi.olmis bol bol su ic tuzlu yeme.kilonuda komtrol et.bende senin gibiydim.kac yumurtan kaldi orayi anlamadimKızlar size ağrı normal mi diye sormuştum.. bugün transfer için gittim ama yapmadı doktorum. Ohss olmuşum yumurtalıklarım su toplamış şişmiş o yüzdenmiş bu kadar ağrım. 3 gün kilonu ve göbek çevreni ölç artıyorsa ya da rahat nefes alamamaya başlarsan gel dedi. Hala çok ağrım ve mide bulantım varçok zormuş.. 2 adet sonrası gel dedi bana da transfer için. 14 yumurtadan 3 A kalite yumurta dondurdular. 14 için az dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun. Umarım bu ohss kısa sürede geçer, aranızda olan var mı
benimde öyle oldu 2. adete kaldı yumurtalıkların toparlanması için rahim dinlendirme yapılıyor ama kişiden kişiye opu öncesi aldığın ilaçlara göre de değişiyor tabi , taze transfer olan da var . ben opu sonrası adet olduğumda kontrole gittiğimde yasmin ve d vit verdi sadece başka da bi işlem yapılmadı ilaçta verilmedi, sen daha önce tiroid hormonlarına baktırmamış mıydın belki o yüzden baktırmıştırBenim yarın bir daha randevum var sorucam. Geçen gün adetin 2.günü gittim ilaca başlayacaktık ama rahim kalınlığını ölçemedi bir şey daha atılmamış dedi anlamadım yarın bir daha gideceğim o yüzden.
Bir de benim hazırlık çok uzun sürdü normalde de böyle mi acaba. Geçen ayki adetimle yumurta toplamadan sonra cyclo progynova kullandım. Onu kullanırken lucrin iğne oldum. Detaylı kan tahlili istendi tiroid ve d vitaminine başlandı. Bu ayki adetimle yine başladık 15 gün bie hap sonra 5 gün iğne ve fitil kullanacakmışım. 2 adet mi geçiyor hep böyle yoksa benim dr mu çok detaycı. Burada okuyorum bir sonraki adetle başlıyorlar
Antibiyotik verdi sadece ogunden beri ilac kullanmadim.rahim muayenesine gittim sikinti yok dedi.2.adeti bekliyorum tahmini ayin 8inde hastalanirsam surec baslicak.ben mumkun oldugunca ilacsiz olsun istiyorum.ulseratif kolit hastasiyim.hastaligimin ilaclarla aktiflesmesinden korkuyorum.ama nasip.saglikla kucagimiza alalim bebislerimiziYumurta toplandiktan sonra neler yapildi .belki rahmin duzgun oldugu ve ilac geeeksinimi olmadigi icin vermemistir.transfere kac gun var
çok geçmiş olsun dikkat et kendine iyi bak, sitede ohss olanları duydum ama kendim geçirmediğim için bir fikrim yok açıkçasıKızlar size ağrı normal mi diye sormuştum.. bugün transfer için gittim ama yapmadı doktorum. Ohss olmuşum yumurtalıklarım su toplamış şişmiş o yüzdenmiş bu kadar ağrım. 3 gün kilonu ve göbek çevreni ölç artıyorsa ya da rahat nefes alamamaya başlarsan gel dedi. Hala çok ağrım ve mide bulantım varçok zormuş.. 2 adet sonrası gel dedi bana da transfer için. 14 yumurtadan 3 A kalite yumurta dondurdular. 14 için az dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun. Umarım bu ohss kısa sürede geçer, aranızda olan var mı
harikaKizceler bende bugün kontrol oldum endometriyum 9 mm olmuş 7 Aralık Çarşamba günü beşinci gün embriyosu çift transfer olacak
ağrı başladıysa sökülür inşallah yaaKızlar bugün gittim doktora yumurtalardan biri büyümüş büyümüş çatlamamış kist olmuş. O yüzden sökülememişim. Doktor önemli birşey değil bu kist erir gider. Erimese bile transfere engel değil dedi. Duphaston verdi. Bakalım kullanırken olurmuyum bitmesimi gerek. Çünkü içer içmez baya ağrı başladı bende
İmşallah canım ilaç kullanırken sökülürmükiağrı başladıysa sökülür inşallah yaa
Benim yumurtalarım toplandı 14 tane. 12sine işlem yapılmış 5i döllenmiş. Bana dedi ki 2 tanesi kalitesiz 3 tanesi kaliteli o yüzden 3ünü donduruyorum dedi. Toplama gününden beri feci bir ağrı var hala sağdan sola bile zor dönüyorum, sık sık midem de bulanıyor. Bugün kilomu ölçtüm 3 gün kontrol edip doktora atacağımBendende 32 yumurta toplandi bulantim vardi.ohss riskim.vardi.devamli.takip.edildim vatlatma ignem.degistirildi size ne yapilmisti.transferi yapmamasi sagligin icin iyi.olmis bol bol su ic tuzlu yeme.kilonuda komtrol et.bende senin gibiydim.kac yumurtan kaldi orayi anlamadim
Çok teşekkür ederim, çok zormuş gerçekten..çok geçmiş olsun dikkat et kendine iyi bak, sitede ohss olanları duydum ama kendim geçirmediğim için bir fikrim yok açıkçası