2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Amin çok amin saol kuzum Yumurtaları gördükten sonra dondurulmuş flan bahsetti doktorda öyle düşünüyor canım hayırlısı.. inşallah pozitif haberler alırız hep beraber
aynen canım yumurtalar alındıktan sonra yerlerınınn sönmesi vs gerekııyormuş..
İnşallah amiinnn

Merhaba durumumuz benzer Benimde ilk deneme olacak bende iki tane düşünüyorum başarı şansı için

Beni de aradılar 14 yumurtadan 5i döllenmiş, yarın gidicem uygun olursa koyacaklar birini

aynı korkular bende de var çok kararsızım biz daha dr la konuşmadık bu durumu, hemşire hanım söylemişti çift embriyo transfer ediyoruz diye

aynı korkular bende de var çok kararsızım biz daha dr la konuşmadık bu durumu, hemşire hanım söylemişti çift embriyo transfer ediyoruz diye
Benim yarın bir daha randevum var sorucam. Geçen gün adetin 2.günü gittim ilaca başlayacaktık ama rahim kalınlığını ölçemedi bir şey daha atılmamış dedi anlamadım yarın bir daha gideceğim o yüzden.

Bir de benim hazırlık çok uzun sürdü normalde de böyle mi acaba. Geçen ayki adetimle yumurta toplamadan sonra cyclo progynova kullandım. Onu kullanırken lucrin iğne oldum. Detaylı kan tahlili istendi tiroid ve d vitaminine başlandı. Bu ayki adetimle yine başladık 15 gün bie hap sonra 5 gün iğne ve fitil kullanacakmışım. 2 adet mi geçiyor hep böyle yoksa benim dr mu çok detaycı. Burada okuyorum bir sonraki adetle başlıyorlar

Hayırlısı olsun Siz de korkuyor musunuz 2 tanesi de tutar mı acaba diye? Yaşınız kaç ben 29 yaşındayım ve embriyo kalitem de sanırım kötü değil ama anlamadım bu teklifi o yüzden
Hepimiz için Valla bir tırsmadım değil, ama tabii ikisinin tutmama olasılığı var birinden biri tutar düşüncesi yada ikisinin tutma düşüncesi yani benimde kafam çok karışmıştı. Dr başarı şansı için iki diyor ama bana bırakıyor. Bende 29 yaşındayım bizim sperm faktörümüz olduğu için hiç gebe kalmadım o duyguyu yaşamadım inan tutsunda sağlıklısı hayırlısı olsun diyoruz artık olursa ikiz başım gözüm üstüne rabbim böyle nasip etti derim çünkü iki senedir çok ağladım çok yalvardım sonunda bu duruma gelebildiğim için şükrediyorum en azından sil baştan olmadı tedavimiz her şeyi düşününce mantıklı olan iki öyle deneyelim dedik dr güveniyorum olmazsa da bir tane daha var onu deneriz dedik kısmet inşallah gerek kalmaz

Kizceler bende bugün kontrol oldum endometriyum 9 mm olmuş 7 Aralık Çarşamba günü beşinci gün embriyosu çift transfer olacak
Çok güzel canım maşallahh ay peş peşe gidiyoruz çok heyecanlı 3 gün olacak aramızda rabbim güzel hayırlı haberler vermeyi nasip etsin hepimizee Progestn İğneleri başladın mı ya araştırdım da herkes çok fena diyor nedense bir ondan korktum

Bende aralik ayı transfer olucam ama adetim bır türlü gelmek bilmedi Daha Kasım ayinda olacaktım düzensizlik var ve hala regl olmadım

Evet kuzum çok heyecanlıyım ya progestan iğne acıtıyor doğru ama dayanilmiyacak kadar değil bu sefer doktorum istersen göbek ten iğne şeklinde vereyim dedi bende tamam dedim bize biraz pahalıya patladı ama şimdilik ikinci ignemi oldum günde iki kere vurulacak sadece ağrı hissi oluştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…