- 16 Ağustos 2021
- 16.847
- 16.626
aynen canım yumurtalar alındıktan sonra yerlerınınn sönmesi vs gerekııyormuş..Amin çok amin saol kuzumYumurtaları gördükten sonra dondurulmuş flan bahsetti doktorda öyle düşünüyor canım hayırlısı.. inşallah pozitif haberler alırız hep beraber
Kişiden kişiye göre değişiyo bence ama benim çok ağrıli olmuştu bir hafta yemek bile yemedimOff evet mide bulantım da çok varbir hafta sürecek mi böyle
Merhaba durumumuz benzerHerkese merhabalar. Aralık sonuna doğru transferim olacak sizlerden de fikir almak istedim. Ekim ayında ilk tüp bebek tedavime başladım. 1.5 yıldır istiyorduk. Eşimin sperm değerlerinde düşüklük vardı benim de ilk muayenede sağ yumurtalıkta sadece 1 yumurta vardı. Diğer tarafta 6-7 tane vardı. Tedavi sonucunda 11 yumurta toplandı. 9'u olgun çıktı 9'u da döllendi. 7 tane 5.gün embriyomuz oldu. Sonrasında dinlenmek istediğimiz için dondurduk.
Transfer için hazırlıklara başladık doktorum muayenede 2 tane koyalım istersen dedi kafam karıştı. 2 tane koymayı hiç düşünmemiştik ilk deneme olduğundan bir de. Ben ikiz olsun diye demiyorum şansını arttırmak için diyorum dedi. 2 en iyi embriyonun kalitesi 5ab. Transferden 5 gün önce gebelik aşısı ve kasılma önleyici serum da yapılacak ekstra olarak. %10 şansını arttırır dedi. Açıkçası ikiz olması ihtimali beni çok korkutuyor. İlk transferinde 2 embriyo koyduran var mı? Embiryoların kalitesi çok mu iyi değil acaba doktor bu şekilde önerdi bir bildiği vardır diyorum ama korkuyorum da. Siz olsanız ne yapardınız böyle deneyiminiz var mı?
Hayırlısı olsunMerhaba durumumuz benzerBenimde ilk deneme olacak bende iki tane düşünüyorum başarı şansı için
Aaa gerçekten miiii mutlaka haber ver netleşince tarihinK
kuzucum çok sevındım bende dun başladım transfer hazırlığına doğal transfer yapılacak benımde eger hersey yolunda gıderse benımde 16-17 sıne falan denk gelıyo aynı anda oluyomusuz bıde
Bakalım canım hersey yolunda gıderse olacak gecen ay ıptal oldu bu ay farklı sekılde deneniyor haber ederım tabıAaa gerçekten miiii mutlaka haber ver netleşince tarihin
hayırlısı olur inşallahİçten içe istiyordum ama şartlara uygun olmadığımi bildiğim icin doktoruma söylemedim fakat transfer günü doktorum kendisi iki tane koyalım deyince olur dedim bende
Herkese merhabalar. Aralık sonuna doğru transferim olacak sizlerden de fikir almak istedim. Ekim ayında ilk tüp bebek tedavime başladım. 1.5 yıldır istiyorduk. Eşimin sperm değerlerinde düşüklük vardı benim de ilk muayenede sağ yumurtalıkta sadece 1 yumurta vardı. Diğer tarafta 6-7 tane vardı. Tedavi sonucunda 11 yumurta toplandı. 9'u olgun çıktı 9'u da döllendi. 7 tane 5.gün embriyomuz oldu. Sonrasında dinlenmek istediğimiz için dondurduk.
Transfer için hazırlıklara başladık doktorum muayenede 2 tane koyalım istersen dedi kafam karıştı. 2 tane koymayı hiç düşünmemiştik ilk deneme olduğundan bir de. Ben ikiz olsun diye demiyorum şansını arttırmak için diyorum dedi. 2 en iyi embriyonun kalitesi 5ab. Transferden 5 gün önce gebelik aşısı ve kasılma önleyici serum da yapılacak ekstra olarak. %10 şansını arttırır dedi. Açıkçası ikiz olması ihtimali beni çok korkutuyor. İlk transferinde 2 embriyo koyduran var mı? Embiryoların kalitesi çok mu iyi değil acaba doktor bu şekilde önerdi bir bildiği vardır diyorum ama korkuyorum da. Siz olsanız ne yapardınız böyle deneyiminiz var mı?
Benim yarın bir daha randevum var sorucam. Geçen gün adetin 2.günü gittim ilaca başlayacaktık ama rahim kalınlığını ölçemedi bir şey daha atılmamış dedi anlamadım yarın bir daha gideceğim o yüzden.aynı korkular bende de var çok kararsızımbiz daha dr la konuşmadık bu durumu, hemşire hanım söylemişti çift embriyo transfer ediyoruz diye
Umarım güzel sonuç alırsınızKizceler bende bugün kontrol oldum endometriyum 9 mm olmuş 7 Aralık Çarşamba günü beşinci gün embriyosu çift transfer olacak
Hepimiz içinHayırlısı olsunSiz de korkuyor musunuz 2 tanesi de tutar mı acaba diye? Yaşınız kaç ben 29 yaşındayım ve embriyo kalitem de sanırım kötü değil ama anlamadım bu teklifi o yüzden
Canımm uyumadan dua edecektim senin içinde edeceğim çok güzel geçsin hayırlı olsun şimdidenKizlar yarin transfere gidiyorum 3 yumurtadan sadece birtanesi dollenmis 3.gun transferi olacak dua edin nolur bu 3.denemem bu sefer olsun insallah
Çok güzel canım maşallahhKizceler bende bugün kontrol oldum endometriyum 9 mm olmuş 7 Aralık Çarşamba günü beşinci gün embriyosu çift transfer olacak
Sağol canımUmarım güzel sonuç alırsınızİlk denemeniz mi?
Evet kuzum çok heyecanlıyımÇok güzel canım maşallahhay peş peşe gidiyoruz çok heyecanlı 3 gün olacak aramızda rabbim güzel hayırlı haberler vermeyi nasip etsin hepimizee Progestn İğneleri başladın mı ya araştırdım da herkes çok fena diyor nedense bir ondan korktum