2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Canım ben onu aşılama yaptırdığımda kullandım da ilk becerememiştim sonra öğrendim ki iyice içeri ittirmek gerekiyormuş zaten akşam yapıyordum her gece uyumadan önce yapıyordum kalkmıyordum sonra baktım dış kabuk kısmı az az geliyordu alacağını alıyormuş rahim ama nasıl yapıyorsun yani geceyse hiç kalkmazsın belki rahat erir çoğu canım

Kızlar hapiniz için hayırlısı olsun pozitif haberler almanız dileği ile yarın opum var benim için bi fatiha bi dua okuyabilir misiniz çok heyecanlıyım birazda korkuyorum inşallah güzel geçer
Tabikii okuruz canım güzel geçer rahat ol anesteziden hiçbir şey anlamıyorsun zaten ben girene kadar acayip stres olmuştum dua ede ede girdim çok şükür güzel geçiyor kısa işlem kaliteli güzel yumuşların olsun canım

Onceki tedavimde de kullandim ama hic boyle topak halinde gelmemisti iyice iceri itiyorum yarim saat kadarda uzaniyorum dedigin gibi alacagini aliyor herhalde

İnşallah Allah razı olsun canım teşekkür ederim amin

Hanımlar ben test verdim az önce 26 kasım transfer tarihim yani bugun 8. Günüm sonucum 12.88 geldi kimyasal olabilir mi daha önce hiç böyle değer görmedim düşük mü sizce çift embriyo idi birde

Hanımlar ben test verdim az önce 26 kasım transfer tarihim yani bugun 8. Günüm sonucum 12.88 geldi kimyasal olabilir mi daha önce hiç böyle değer görmedim düşük mü sizce çift embriyo idi birde
3.gün embriyosu mu?geç tutunmuş olabilir panik yapmayın iki gün sonra tekrar kan verin belli olur

Gecen ay 9.gun 18 cikmisti kimyasalla sonuclandi benim ama bazen gec dollenme de olabiliyormus o yuzden 2-3 gun sonra tekrar test isteyip ilerlemesine bakiyorlar, iki kati kadar artis olursa ilerleme var demektir, moral bozmayin simdilik hamilesiniz tebrikler :)

Evet kesinlikle öyle bu haldeyken bir de transfer halini pek düşünemiyorum insallah uğraştığımıza değer de 2 ay geç olur hiç problem değill.. senin sonucun belli mi pek takip edemedim de

Transfer olan tum arkadaslarim insallah sonucunuz pozitif olur saglikla kucağınıza alirsiniz bebislerinizi.iyi haberlerinizi bekliyoruz.bende 2. Adet bekliyorum sanirim transfer araligin sonunu bulcak
Merhabalar benim de kanda pıhtılaşma olduğu için ilaçsız doğal siklusta transfer bekliyorum ikinci adeti beklemem soylendi heyecanlı ve stresli bir süreç ya rahim kalinlasmazsa diye düşünmeden edemiyor insan inşallah her şey gönlumuzce olur

bende korkuyorum ama nar suyu kalınlaştırıyormuş. işte nezaman başlamalıyız onu bilemedim. 2. adetim 8 aralık gibi görünüyor. ben başlamadım ama hergün nar tüketiyorum. adetin 3. günü başlaym diyorum acaba geçmi olur sizin bildiğiniz bir yöntem varmıdır

Ben de nar suyuna başladım her gün yarım avakado yemeye çalışıyorum bir de 15 dakika da da yürüyüş kan akışını hızlandırdığı için kalinlasmaya destek oluyormuş diye duydum uygulamaya çalışıyorum

Kızlar hapiniz için hayırlısı olsun pozitif haberler almanız dileği ile yarın opum var benim için bi fatiha bi dua okuyabilir misiniz çok heyecanlıyım birazda korkuyorum inşallah güzel geçer
canım dualarım senınle, okudum..
Rabbım sağlıklı,bol yumoşlar nasıp etsın ..
sonrasında sana evlat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…