Canım ben onu aşılama yaptırdığımda kullandım da ilk becerememiştim sonra öğrendim ki iyice içeri ittirmek gerekiyormuş zaten akşam yapıyordum her gece uyumadan önce yapıyordum kalkmıyordum sonra baktım dış kabuk kısmı az az geliyordu alacağını alıyormuş rahim ama nasıl yapıyorsun yani geceyse hiç kalkmazsın belki rahat erir çoğu canımKizlar bugun transferimin 4.gunu ve belirtiye dair pek bisey hissetmiyorum progestan fitilim onceki gunlerde tam emilip azcik dışarı cikarken simdi yarisindan fazlasi topak halinde çıkıyor daha once boyle olmamisti iyice kapandı içerisi ondan mi acaba
Tabikii okuruz canımKızlar hapiniz için hayırlısı olsun pozitif haberler almanız dileği ileyarın opum var benim için bi fatiha bi dua okuyabilir misiniz çok heyecanlıyım birazda korkuyorum inşallah güzel geçer
Onceki tedavimde de kullandim ama hic boyle topak halinde gelmemisti iyice iceri itiyorum yarim saat kadarda uzaniyorum dedigin gibi alacagini aliyor herhaldeCanım ben onu aşılama yaptırdığımda kullandım da ilk becerememiştim sonra öğrendim ki iyice içeri ittirmek gerekiyormuş zaten akşam yapıyordum her gece uyumadan önce yapıyordum kalkmıyordum sonra baktım dış kabuk kısmı az az geliyordu alacağını alıyormuş rahim ama nasıl yapıyorsun yani geceyse hiç kalkmazsın belki rahat erir çoğu canım
İnşallah Allah razı olsun canım teşekkür ederim aminTabikii okuruz canımgüzel geçer rahat ol anesteziden hiçbir şey anlamıyorsun zaten ben girene kadar acayip stres olmuştum dua ede ede girdim çok şükür güzel geçiyor kısa işlem kaliteli güzel yumuşların olsun canım
3.gün embriyosu mu?geç tutunmuş olabilir panik yapmayın iki gün sonra tekrar kan verin belli olurHanımlar ben test verdim az önce26 kasım transfer tarihim yani bugun 8. Günüm sonucum 12.88 geldi kimyasal olabilir mi daha önce hiç böyle değer görmedim düşük mü sizce çift embriyo idi birde
Gecen ay 9.gun 18 cikmisti kimyasalla sonuclandi benim ama bazen gec dollenme de olabiliyormus o yuzden 2-3 gun sonra tekrar test isteyip ilerlemesine bakiyorlar, iki kati kadar artis olursa ilerleme var demektir, moral bozmayin simdilik hamilesiniz tebrikler :)Hanımlar ben test verdim az önce26 kasım transfer tarihim yani bugun 8. Günüm sonucum 12.88 geldi kimyasal olabilir mi daha önce hiç böyle değer görmedim düşük mü sizce çift embriyo idi birde
Yok 5. Gün embriyosu3.gün embriyosu mu?geç tutunmuş olabilir panik yapmayın iki gün sonra tekrar kan verin belli olur
Doktorum çok iyi dedi rahim kalınlığı için görüntüsü de güzel dedi inşallah sağlıkla ilerler bu seferharikakaç olması gerekiyor normalde endometrium kalınlığının
Amin kuzum İnşallahBenımde tup bebekle ıkı kımyasalım var su an bende transfer hazırlığındayım ıkı embrıyo transfer edılecek umarım bu sefer yüzümüz Güler hakkımızda hayırlısı olsun
inşallahDoktorum çok iyi dedi rahim kalınlığı için görüntüsü de güzel dedi inşallah sağlıkla ilerler bu sefer
Evet kesinlikle öyle bu haldeyken bir de transfer halini pek düşünemiyorumİnan benimde bulantılarım çok kötüydü üstelik çok kusturuyordu beni aşılamada da kustum ama tüp bebekte daha fazla yaşadım. Geçecektir bir kaç güne toparlarsın canım daha iyi hissedeceksinBenim ilk tüp bebek denemem ekim başında opu oldum 13 yumurtadan 3ü 5.güne geldi ve donduruldu o gün dr söyledi taze transfer yapamayız değerin yüksek geldi(kan vermiştim) iki adet dinlendirme yapacağız demişti. İkinci adet olunca gittim rahim vs güzel başlayalım hazırlığa dedi ve estrofemle başladık rahim kalınlaşması için veriyorlar. İyi ki dinlendirme yapmış diyorum o zaman kusmalar falan stres iş güç fazlaca kötüydüm ama ara verince eşimle gezdik kafa dağıttık dinlendi vücudum resmen çok iyi geldi sanada iyi gelecek emin ol sağlıklı olsun tutsunda varsın 2 ay geç olsun diyorsun
Doktoruma mesaj attım karnımda biraz şişme vardı, kabızlık için ve mide bulantısı için ilaç aldırdı. Şu an biraz daha iyiyim1 hafta sonra duzeldi.migde bulantimi bastirdim devamli baska bi cozumu yok maalesef dinleneceksin
Cok sevindim iyi olmanaDoktoruma mesaj attım karnımda biraz şişme vardı, kabızlık için ve mide bulantısı için ilaç aldırdı. Şu an biraz daha iyiyim
Merhabalar benim de kanda pıhtılaşma olduğu için ilaçsız doğal siklusta transfer bekliyorum ikinci adeti beklemem soylendi heyecanlı ve stresli bir süreç ya rahim kalinlasmazsa diye düşünmeden edemiyor insan inşallah her şey gönlumuzce olurTransfer olan tum arkadaslarim insallah sonucunuz pozitif olur saglikla kucağınıza alirsiniz bebislerinizi.iyi haberlerinizi bekliyoruz.bende 2. Adet bekliyorum sanirim transfer araligin sonunu bulcak
bende korkuyorum ama nar suyu kalınlaştırıyormuş. işte nezaman başlamalıyız onu bilemedim. 2. adetim 8 aralık gibi görünüyor. ben başlamadım ama hergün nar tüketiyorum. adetin 3. günü başlaym diyorum acaba geçmi olur sizin bildiğiniz bir yöntem varmıdırMerhabalar benim de kanda pıhtılaşma olduğu için ilaçsız doğal siklusta transfer bekliyorum ikinci adeti beklemem soylendi heyecanlı ve stresli bir süreç ya rahim kalinlasmazsa diye düşünmeden edemiyor insan inşallah her şey gönlumuzce olur
Ben de nar suyuna başladım her gün yarım avakado yemeye çalışıyorum bir de 15 dakika da da yürüyüş kan akışını hızlandırdığı için kalinlasmaya destek oluyormuş diye duydum uygulamaya çalışıyorumbende korkuyorum ama nar suyu kalınlaştırıyormuş. işte nezaman başlamalıyız onu bilemedim. 2. adetim 8 aralık gibi görünüyor. ben başlamadım ama hergün nar tüketiyorum. adetin 3. günü başlaym diyorum acaba geçmi olur sizin bildiğiniz bir yöntem varmıdır
canım dualarım senınle, okudum..Kızlar hapiniz için hayırlısı olsun pozitif haberler almanız dileği ileyarın opum var benim için bi fatiha bi dua okuyabilir misiniz çok heyecanlıyım birazda korkuyorum inşallah güzel geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?