Ulaşır canım büyük çoğunluğusagol canım beenımmmm,
ınsallaahh saglıkla beşinci güne ulaşırlar ve sımsıkı tutunurlar
İnşallah canım hemen hemen adetin 20. Gününe denk geliyormuş transferTahminen iki hafta kaldı heralde kuzum İnşallah herşey yolunda gider
Ay inşallah artık canım ya valla bu ara bir çöküşteyim zaten. Buna çok ihtiyacım varHadi bakalım ard arda gebelik haberlerini de veriririz inşallah canım
Benim cuma günü 13.5 olmuştu dedi salı günü toplucaz yarın toplanacak Benim amh 0.54
Ben tüp bebekten önce normal yumurta büyütüp çatlatma iğnesi tedavisi görmüştüm. O tedavimde büyüme sorunu yaşamıştım sonrasında insülin direnci için ilaç başladım. O ilacın faydası oldu. Ama benim pkom var o yüzden bu ilacı düşünmüştük
Senin amh kaç canımBenim ilk tedavim büyümüceğini hiç düşünmemiştim açıkçası az sayı olcağını biliyodum ama insülin direnci bildiğim kadarıyla yok pko da yok bnde ama bakalım yarınki kontrol güzel gçer umarım
amiinnn kuzummUlaşır canım büyük çoğunluğu
Senin amh kaç canım
5. Güne kadar beklemıslerdı .. sonra dondurulmustu .. kalıtesini sormadım bileBanada çift transfer yapılacak inşallah hayırlısıyla kaliteleri nasıldı? Kaçıncı gündü
Amin canım insallahhhhBaşın sağolsun canım rabbim sizlere büyük sabırlar versin bebişin yaralarınızı sarsın
Bence erken kuzum çünkü herkesin ayni zamanlarda çıkmayabilir bence suan olumsuzluğa kapılma dua et bebisin seninledir , doktorun söylediği tarihe kadar yapma çünkü kiminde beta sonrasında çıkabiliyorMerhaba çarşamba günü transfer oldum 5. Gun embriyosu bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı çok mu erken yaptim acaba bugün 6inci günüm
Çok teşekkürler umarim benimledirBence erken kuzum çünkü herkesin ayni zamanlarda çıkmayabilir bence suan olumsuzluğa kapılma dua et bebisin seninledir , doktorun söylediği tarihe kadar yapma çünkü kiminde beta sonrasında çıkabiliyor
Erken daha en az 9. Gune kadar bekle benceMerhaba çarşamba günü transfer oldum 5. Gun embriyosu bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı çok mu erken yaptim acaba bugün 6inci günüm
Erken daha en az 9. Gune kadar bekle
Ayın 26si randevum var o zamana kadar beklicem bakalim ins degisir o gune kadar tutunmusturErken daha en az 9. Gune kadar bekle bence
İnşallahBenim ilk tedavim büyümüceğini hiç düşünmemiştim açıkçası az sayı olcağını biliyodum ama insülin direnci bildiğim kadarıyla yok pko da yok bnde ama bakalım yarınki kontrol güzel gçer umarım
Erken bence henüz üzülmek için birkaç gün daha bekleMerhaba çarşamba günü transfer oldum 5. Gun embriyosu bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı çok mu erken yaptim acaba bugün 6inci günüm
Bazen az gözüküp toplamada daha fazla çıkabiliyor ama canım büyümeye devam ediyorsalar stres etme kendine hem az olsun kaliteli olsun 4-5 te iyi bir sayıMerhaba kızlar bugün 2. Kontrolüm vardı. Amh 5, gonalf 5 300 kullandım 5 gün boyunca sadece 4-5 yumurta gelişmiş… meriofert kullanacağım 2 gün. Doktor bile şaşırdı yükses dozda az yumurta çıkmasına…