- 23 Kasım 2021
- 2.076
- 3.292
- 28
Senin nasıl gidiyor ne zaman transfer olacak âdet oldun mu kuzumGüzel sonuclar al canım inşallah kontrole ne zamn gidiceksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin nasıl gidiyor ne zaman transfer olacak âdet oldun mu kuzumGüzel sonuclar al canım inşallah kontrole ne zamn gidiceksin
ay hadi maşallah sağlıklı sağlıklı 5. güne gelsinler hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorum canım gönlünce olsun inşallahEvet kuzum 15ide 3.güne gelmişler .iki tanesi geriden geliyor dedi embriyolog bakalım salı günü inşallah bircogu beşinci güne sağlıkla ulaşır
Benimde biraz geç büyüdü ama sorun olmadi salı günü toplanacak bakalım
Benim cuma günü 13.5 olmuştu dedi salı günü toplucaz yarın toplanacak Benim amh 0.54Yarın tekrar randevum var inşallah büyümüştür bu sefer sizin amh kaçtı
Kuzum Ankara bahcecide Aytaç hoca dayım sende sanki bahcecideydin sanırım demim valla şuan bişey yapmıyorum akışına bıraktım 30 Kasım'da kontrol var ona göre ilerliycez bakalımHangi merkezde tedavi oluyorsun kuzum bende aynı ilaçları kullanıyorum benimde Aralık ilk haftası transfer olacak bide başka ne yapmak gerekir acaba ilaç dışında
Öyle yapıcam canım vallaHa anladım canım ozaman o yolu hiç cekme cok uzaksa gerçekten gerek yok tahlil için
Amin hayırlısıyla inşallah Donmuş mu olacaksınKızlar merhaba benim de aralık başı transfer olacak bakalım nasipse
Hepimize sağlıklı bebişler nasip olsun
Amin inşallah hayırlısıyla transferin olsunda bebişin tutunsunSelam kizlar aralığın ilk haftası transferim olcak insalllah. Estrofem coraspirin folik kullanıyorum inşallah hepimiz pozitifleri görüp sağlıcakla ilerler
Maşallahhh canımEvet kuzum 15ide 3.güne gelmişler .iki tanesi geriden geliyor dedi embriyolog bakalım salı günü inşallah bircogu beşinci güne sağlıkla ulaşır
Bende regl bekliyorum bu hafta olucam inşallah Senin ne zamanMerhanalar herkese ben de aralik basi transfer olacagim insallah bir sıkıntı çıkmazsa simdi 2.reglyi bekliyorum, Allah isteyenlerin kucagini bos birakmasin.
Ben tüp bebekten önce normal yumurta büyütüp çatlatma iğnesi tedavisi görmüştüm. O tedavimde büyüme sorunu yaşamıştım sonrasında insülin direnci için ilaç başladım. O ilacın faydası oldu. Ama benim pkom var o yüzden bu ilacı düşünmüştükMerhaba aranızda tüp bebek sürecinde yumurtaların geç büyümesi gibi bir durum yaşayan oldumu
5.gün kontrole gittim gonalf 225 , menopur, gonapetly kullanıyorum istenilen kadar büyümemiş yumurtalarım daha önce hiç bir tedavi almamıştım salı tekrar kontrolüm var yine büyümemiş olursa tedavi iptal mi oluyor rezervim az bu arada
14 gün içindemi transfer olucak maşallahSağol canım benim 2 Aralık kontrol ondan sonra en geç bir hafta içinde transfer olacak
Ben bu hFta olucam adet sonra muayene ve kan tahlillerimde sorun öıkmazsa başlıcaz. Aralık ortalarını bulur herAldeSenin nasıl gidiyor ne zaman transfer olacak âdet oldun mu kuzum
amiinn canım benımmm, Rabbim hepimizin gönlüne göre versinay hadi maşallah sağlıklı sağlıklı 5. güne gelsinler hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorum canım gönlünce olsun inşallah
Bende Ankara bahçeci berfu hocadayim benimde 2 Aralık ta kontrol varKuzum Ankara bahcecide Aytaç hoca dayım sende sanki bahcecideydin sanırım demim valla şuan bişey yapmıyorum akışına bıraktım 30 Kasım'da kontrol var ona göre ilerliycez bakalım
sagol canım beenımmmm,Maşallahhh canım
Tahminen iki hafta kaldı heralde kuzum İnşallah herşey yolunda gider14 gün içindemi transfer olucak maşallah
Hadi bakalım ard arda gebelik haberlerini de veriririz inşallah canımBen bu hFta olucam adet sonra muayene ve kan tahlillerimde sorun öıkmazsa başlıcaz. Aralık ortalarını bulur herAlde
Çok yakın olcak sanırım transferlerimiz birlikte takip edelim kuzumBende Ankara bahçeci berfu hocadayim benimde 2 Aralık ta kontrol var
Yok canım doktor hepsini doktor paket halinde yapmıştır belki, benimde 5.gün dondurulmuş 4 tane embriyom var doktor 1 + 1 +2 olarak yaptı cumartesi transferimi yaptı sadece 1 tanesi çözdürüldü , doktor hepsi çözdürmüyor yani büyük ihtimalle seninle öyledirben şunu çok merak ediyorum transfer öncesi dondurulmuş embriyoların hepsi çözülüp en uygun görüleni mi transfer ediliyor, yoksa hee denemede teker teker çözerek transfer işlemi mi deneniyor? Benim 4 adet embriyom var (3. Gün) acaba 4 kere deneme şansım var mı yoksa 1 kere hepsini çözüp en uygunu hngisi görülürse o mu denenecek bir bilginiz var mı