Güzel sonuclar al canım inşallah kontrole ne zamn gidiceksinİnşallah kuzum yaevet estrofem coraspin ve folik asit kullanıyorum şimdilik
Umarım insaAllahBence güzel sonuc alırsın tüp bebekte hiç endişe etme canım
Sanki vardı bu sebepten progestanı yüksek olup iptal olan ama nickini hatırlayamadım şuanDupbaston kullanacağım 10 gün ve adet olunca kontrol var . Halbuki haftaya transfer planlıyorduk progesteron yüksek çıkması bütün planimizi bozdu bu durumla karşılaşan var mı? Eğer varsa hangi ilaçları kaç gün ilac kuallnidiniz ve transfer oldu söyleyebilir mısınız?
İnşallahUmarım insaAllahhepimize o güzel haber almak nasip olsun
Duphaston bende kullanıyorum acaba ne için kullanılıyor sormayı unuttumdaDupbaston kullanacağım 10 gün ve adet olunca kontrol var . Halbuki haftaya transfer planlıyorduk progesteron yüksek çıkması bütün planimizi bozdu bu durumla karşılaşan var mı? Eğer varsa hangi ilaçları kaç gün ilac kuallnidiniz ve transfer oldu söyleyebilir mısınız?
Ha anladım canım ozaman o yolu hiç cekme cok uzaksa gerçekten gerek yok tahlil içinCanım ben tüp bebek merkezinde hiçbir muayene ve kan tahliline ücret ödemiyorum. Oraya gidersem ücretsiz olucak ama yol çok meşakatli. Yolu cekmemek için bulunduğum ilçedeki özellere gitsem ekstradan o parayı vericem yani. Demek istediğim yolu çekip o hakkımımı kullansam. Çekmeyip burdamı yaptırsam
He başka benim merkezde çok farketmiyor bir çok tahlili başka yerde yaptırdım. Hepsini alıp dosyama koyuyorlar zaten en ufak birşey atlanmıypr sağolsunlar
Hadi hayırlısı kuzum evet bende duymustum. Bugün yumosların 3. Güne geldiler miAminnn canım inşallah
Evet dondurulmuş, toplama. Yumurtaların yerlerinin iyilesmesi lazimm dedi doktorum.
Sıvı toplama vs olabiliyormus
Evet kuzum 15ide 3.güne gelmişler .Hadi hayırlısı kuzum evet bende duymustum. Bugün yumosların 3. Güne geldiler mi
Harika selliiiiinnnnnSelam kizlar aralığın ilk haftası transferim olcak insalllah. Estrofem coraspirin folik kullanıyoruminşallah hepimiz pozitifleri görüp sağlıcakla ilerler
Aminnnn canım sağlıkla gelsin yavrunKızlar merhaba benim de aralık başı transfer olacak bakalım nasipse
Hepimize sağlıklı bebişler nasip olsun
O kisi benim ama benim adetliyken bakilip iptal edildi bide oncesinde yukselmesin die bakilayici gonapeptly igne vurdum igneye cevap vermedi asla 2 aralikta yani adetin 21. Gunune denk geliyor zoladex die bi igne varmis menapoz ignesiymi onu vurulcam insallah onun faydasi olurDupbaston kullanacağım 10 gün ve adet olunca kontrol var . Halbuki haftaya transfer planlıyorduk progesteron yüksek çıkması bütün planimizi bozdu bu durumla karşılaşan var mı? Eğer varsa hangi ilaçları kaç gün ilac kuallnidiniz ve transfer oldu söyleyebilir mısınız?
Benimde biraz geç büyüdü ama sorun olmadi salı günü toplanacak bakalımMerhaba aranızda tüp bebek sürecinde yumurtaların geç büyümesi gibi bir durum yaşayan oldumu
5.gün kontrole gittim gonalf 225 , menopur, gonapetly kullanıyorum istenilen kadar büyümemiş yumurtalarım daha önce hiç bir tedavi almamıştım salı tekrar kontrolüm var yine büyümemiş olursa tedavi iptal mi oluyor rezervim az bu arada
Aminn kuzumHarika selliiiiinnnnn
İnşallah simsiki tutunsun ve sağlıkla dünyaya gelsin canım
Sağol canım benimGüzel sonuclar al canım inşallah kontrole ne zamn gidiceksin
Hangi merkezde tedavi oluyorsun kuzum bende aynı ilaçları kullanıyorum benimde Aralık ilk haftası transfer olacakSelam kizlar aralığın ilk haftası transferim olcak insalllah. Estrofem coraspirin folik kullanıyoruminşallah hepimiz pozitifleri görüp sağlıcakla ilerler