- 26 Mart 2021
- 396
- 166
Hayırlısı olsun canım opu oldun muAA herkes Medical pointten :) ben de volkan hocanın hastasıyım transferi bekliyorum
Nereye gidiyorsun canım
35 yumurta toplandi canim 29 tane dolu cikti, 4 tane 3.gun donduruldu kalanlari 5inci güne tasicaz dediler 9 tane 5. gün birinci kalite embriyo oluştu ve ayın 16sı bitane transfer ettilerHayırlısı olsun canım kaç yumurta toplandı kalitesi nasıldı tek emriyo mu koydu
Opu oldun mu canım kaç yumurta toplama oldu kalitesi nasıldı hiç bilgim yok biraz anlatır misinMedical point bende funda hoca
Öyleymiş:) Hayirli olsun tedavin:)AA herkes Medical pointten :) ben de volkan hocanın hastasıyım transferi bekliyorum
Canım amh kaç maşallah iyi toplamışlar inşallah tutar canım35 yumurta toplandi canim 29 tane dolu cikti, 4 tane 3.gun donduruldu kalanlari 5inci güne tasicaz dediler 9 tane 5. gün birinci kalite embriyo oluştu ve ayın 16sı bitane transfer ettiler
Canım opudan sonra ağrın oldu mu nasıl geçti uzun mu sürüyorCanım amh kaç maşallah iyi toplamışlar inşallah tutar canım
Ins canim.. Amh değerimi söylemedi sanıyorum doktor bende sormadimCanım amh kaç maşallah iyi toplamışlar inşallah tutar canım
Cok yumurta oluştuğu icin agrim cok oldu maalesef narkozun etkisi gectikten sonra serum takiyorlar cnm 15 dk felan sonra geçiyor agriCanım opudan sonra ağrın oldu mu nasıl geçti uzun mu sürüyor
Sanirim alinan yumurtalara göre agri oluşuyor ben opuya girene kadar oturamadm:)Cok yumurta oluştuğu icin agrim cok oldu maalesef narkozun etkisi gectikten sonra serum takiyorlar cnm 15 dk felan sonra geçiyor agri
Ağrın mi coktu canımSanirim alinan yumurtalara göre agri oluşuyor ben opuya girene kadar oturamadm:)
Sorun amh değil o zaman sorun neydi neden tüp önerdiler canımIns canim.. Amh değerimi söylemedi sanıyorum doktor bende sormadim
Ilk tedavim olduğu icin de cok heycanliyim her seferinde cok iyi olduğunu söyleyince sorma gereğine girmedim
Bende duydum cok yumurtası olanin ağrısı cok oluyormuşSanirim alinan yumurtalara göre agri oluşuyor ben opuya girene kadar oturamadm:)
Evet cnm sordum hemşire yumurtalar baski yaptığı icin agrinin olmasi normal dedi:)Ağrın mi coktu canım
Bende agri yok canım arada giriyor agri yumurtam az ya ondan herhaldeEvet cnm sordum hemşire yumurtalar baski yaptığı icin agrinin olmasi normal dedi:)
Sebepsiz infertiliteSorun amh değil o zaman sorun neydi neden tüp önerdiler
Cok yumurtanin olması önemli değil cnm sağlıklı yumurtalar olsun ins güzel haberlerle dönersinBende agri yok canım arada giriyor agri yumurtam az ya ondan herhalde
İnşallah canım bakalım sabah opudan sonra belli olur mu yumurta kalitesini ne zaman söylüyorlarCok yumurtanin olması önemli değil cnm sağlıklı yumurtalar olsun ins güzel haberlerle dönersin
Yarın kaç tane toplandığı soylerler sadece cnm. Sonra ki gün kalitesi ve nasil gittikleri konusunda onlar ariyor. Dondurulana kadar devamli bilgi veriyorlar istediğinde sende arayabiliyorsunİnşallah canım bakalım sabah opudan sonra belli olur mu yumurta kalitesini ne zaman söylüyorlar
Bende berfu hoca ya gidiyorum ikinci adeti bekliyorum sonra transferim olacak aynı ilaçları ben hazırlığa geçince kullanıcm senin aşama neKuzum Ankara bahcecide Aytaç hoca dayımsende sanki bahcecideydin sanırım demim valla şuan bişey yapmıyorum akışına bıraktım 30 Kasım'da kontrol var ona göre ilerliycez bakalım