İlaç kullanmadan yumurta takibi yaparak rahimin kendi kalınlaşması bekleniyor sanırımkızlar natural siklüsle transfer olacak varmı. hoca bana uygunsun dedi. o şekilde yapmayı düşünüyorum. inşallah aralık sonu gibi olcak transfer. ama nasıl bir süreç çok merak ediyorum bilen yaptıran varmı
evet öyleymiş bende nar suyuyla felan kalınlaşması için uğraşcam bende bu konuda sıkıntı varmı yokmu hiç bilmiyorum ama mümkn olduğunca ilaçsız olması fikri çok güzel geliyor. inşallah uygulanabilir ve tutar. deneyen yokmu acabaİlaç kullanmadan yumurta takibi yaparak rahimin kendi kalınlaşması bekleniyor sanırım
Ins cnm, dayanabilirsem randevu günüme kadar beklicem..Allah kimsenin kucagini bos birakmasinErken bence henüz üzülmek için birkaç gün daha bekle
Vardır mutlaka canım. Benimde doktorum ilkte istedi ama benim adet düzensizliğim vAr bazen ilaçsız olamıyorum. Zaten iyikide yapmamışız estrofemle bile kalınlaşmadı rahim benim. Bende bu ay nar suyu kullanıcamevet öyleymiş bende nar suyuyla felan kalınlaşması için uğraşcam bende bu konuda sıkıntı varmı yokmu hiç bilmiyorum ama mümkn olduğunca ilaçsız olması fikri çok güzel geliyor. inşallah uygulanabilir ve tutar. deneyen yokmu acaba
Amin canım inşallah dayanmaya çalışIns cnm, dayanabilirsem randevu günüme kadar beklicem..Allah kimsenin kucagini bos birakmasin
nar suyunu nezamandan itibaren kullanmak lazım. 2. adeti olunca adet bitincemi başlanacak nar suyuna hiç bilgin varmı cnmVardır mutlaka canım. Benimde doktorum ilkte istedi ama benim adet düzensizliğim vAr bazen ilaçsız olamıyorum. Zaten iyikide yapmamışız estrofemle bile kalınlaşmadı rahim benim. Bende bu ay nar suyu kullanıcam
Valla ben normalde geçen ay başta aklıma gelmedi. İlaç kullanırken 10. Günde falan incelik sıkıntısı olunca doktora sordum doktorum kan sulandırıcı kullandığımdan dolayı önermedi canım.nar suyunu nezamandan itibaren kullanmak lazım. 2. adeti olunca adet bitincemi başlanacak nar suyuna hiç bilgin varmı cnm
İnşallahGecte olsa büyüyüp toplanırlar bence. Bu sürecte beslenmene dikkat et. Yapabilirsen egzersiz veya yürüyüş yap bol su iç
Umarım öyle olur hiç beklemiyordum, insaAllah öyle olur teşekkür ederimBazen az gözüküp toplamada daha fazla çıkabiliyor ama canım büyümeye devam ediyorsalar stres etme kendine hem az olsun kaliteli olsun 4-5 te iyi bir sayı
İnşallah canımİnşallahsağlıksız bir şey yememeye çalşıyorum bol su içiyorum ama bakalım pozitif haberler alalım hep
Olumlu düşünelimUmarım öyle olur hiç beklemiyordum, insaAllah öyle olur teşekkür ederim
Aynen kuzumÇok yakın olcak sanırım transferlerimiz birlikte takip edelim kuzum
Nereye gidiyorsun canımBen eylülde amh baktırdım 0.69 çıktı muayene etti doktor sonuca göre sayın güzel dmişti ekimde tüpe başlamak için gittim bu ay yapmayalım biesteron iç adete 1 hafta kalada estrofem iç dedi kasım adetiyle gittim solda 3 4 sağda 1 2 gibi saydı daha bi azaldı sanki yani benim 2 ayda
4 gün iğneleri yaptım kontrole gittim büyümemiş fazla direnç gösteriyo yumurtalar dedi
Menopur un dozunu artrdı geri kalan herşey aynı devam ediyorum ama ne durumdayım bilmiyorum büyümezse diye korkuyorum zaten sayı az bide büyümezse nasıl bir yol izlenirki sordum net bişey söylemedi
Aynen kuzum öyle denk geliyor beşinci gün embriyosu benimdeİnşallah canım hemen hemen adetin 20. Gününe denk geliyormuş transfer
Ay inşallah artık canım ya valla bu ara bir çöküşteyim zaten. Buna çok ihtiyacım var
Benim amh 0.52 kaç yumurtanız görünüyor nerede tüp deniyorsunuzBenim cuma günü 13.5 olmuştu dedi salı günü toplucaz yarın toplanacak Benim amh 0.54
Canım söylemedi doktor yumurta sayımı ama güzel dedi İzmir medikal point funda hocaBenim amh 0.52 kaç yumurtanız görünüyor nerede tüp deniyorsunuz
Yarın belli olur kaç yumurta yarın opu varCanım söylemedi doktor yumurta sayımı ama güzel dedi İzmir medikal point funda hoca
Yarın belli olur kaç yumurta yarın opu var
Hayırlı olsun tedaviniz bende Funda hocanin yaninda tedavi görüyorum şu an transferimin 6. Günü umarim hepimiz güzel haberler aliriz:)Canım söylemedi doktor yumurta sayımı ama güzel dedi İzmir medikal point funda hoca
Hayırlısı olsun canım kaç yumurta toplandı kalitesi nasıldı tek emriyo mu koyduHayırlı olsun tedaviniz bende Funda hocanin yaninda tedavi görüyorum şu an transferimin 6. Günü umarim hepimiz güzel haberler aliriz:)