- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- Konu Sahibi Happy Meal
- #1.961
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ne yapayım. Çok özlüyorum ama beklemekten başka çarem yok. Çok şükür annemlerle beraberim yine de. Amin canım Allahım hepimizin yardımcısı olsun. sen nasılsın?
Canım ne yapayım. Çok özlüyorum ama beklemekten başka çarem yok. Çok şükür annemlerle beraberim yine de. Amin canım Allahım hepimizin yardımcısı olsun. sen nasılsın?
Aynen canım ya saolsunlar. İnşallah senin de tedavin hayırlı bir şekilde başlar ve mutlu şekilde sonuçlanır canım..annenlerle birlikte olman bu dönemde nimet canım, Rabb'im yardımcın olsun. ben de aynı işte ne biliyorsan o kadar. bir sonraki adetimi bekliyorum aralık sonu gibi. adet olunca tüp tedavisi başlayacak işte.
Aynen canım ya saolsunlar. İnşallah senin de tedavin hayırlı bir şekilde başlar ve mutlu şekilde sonuçlanır canım..
İyi akşamlar aysnens, yanlış anlamadıysam ikinci aşılamayı soruyosun. Ben bugün doktora sormuştum 3 ay sonra dedi.iyi akşamlar:)) bilen arkadaşlara sorum olacak?ilk aşılamamı yaptırdım gerçi hiç bişeyde hissetmiyorum olmsuz gibi sorum şu sonuç olmusuz olursa ikinci tedaviye hemen başlıyorlar mı...pzt belli olacak
cnm benim ilk asilamam tutmadi reglimin 3 gunu ilaca baslatti doktror ve 2. asilamam hemen oldu ve cok sukur tuttu ben hic ara vermedim ust uste yapildi yani.iyi akşamlar:)) bilen arkadaşlara sorum olacak?ilk aşılamamı yaptırdım gerçi hiç bişeyde hissetmiyorum olmsuz gibi sorum şu sonuç olmusuz olursa ikinci tedaviye hemen başlıyorlar mı...pzt belli olacak
ok..iğne mi kullandın..ilkinde iğne kullandın mı..ben kullandım..hyırlı olsun darısı başıma inş..cnm benim ilk asilamam tutmadi reglimin 3 gunu ilaca baslatti doktror ve 2. asilamam hemen oldu ve cok sukur tuttu ben hic ara vermedim ust uste yapildi yani.
iyi akşamlar ewt ...bazılarının hemen başlamış...sonuç ne olacak bakalım..bişey hisstmiyomİyi akşamlar aysnens, yanlış anlamadıysam ikinci aşılamayı soruyosun. Ben bugün doktora sormuştum 3 ay sonra dedi.
Olumsuz dusunmeyelim. Bende bugun yaptirdim ustelik umut cok azken yinede pozitif dusunuyorum. Allah nasip eder insallah sen hislerine kapilma canim bosver iyi dusun iyi olsuniyi akşamlar ewt ...bazılarının hemen başlamış...sonuç ne olacak bakalım..bişey hisstmiyom
inşallah canım...gönül ist,yo hemen olsun sağlıklı bi şek,lde tabii nasip...Olumsuz dusunmeyelim. Bende bugun yaptirdim ustelik umut cok azken yinede pozitif dusunuyorum. Allah nasip eder insallah sen hislerine kapilma canim bosver iyi dusun iyi olsun
hayırlısı olsun...arkadaşlar maalesef negatifhayırlısı olsun hepimiz için
iyi akşamlar:)) bilen arkadaşlara sorum olacak?ilk aşılamamı yaptırdım gerçi hiç bişeyde hissetmiyorum olmsuz gibi sorum şu sonuç olmusuz olursa ikinci tedaviye hemen başlıyorlar mı...pzt belli olacak
arkadaşlar maalesef negatifhayırlısı olsun hepimiz için
ins cnm ins adetin 2.gunu serephone kullandim asilamadan 36 saat oncede catlatma ignesi oldum okadar.ok..iğne mi kullandın..ilkinde iğne kullandın mı..ben kullandım..hyırlı olsun darısı başıma inş..
hayrlı olsun:)ben erzurumda yaşıyorum..tek gerek kalmasında güvendiğim doktorum var...bende aşlama sonucunu bekliyorum pazartesi belli olacak..Aşılama islemimde yapildi geri sayim basladi:) aranizda erzurumda yasayan varmi arkadaslar erzuruma atandim tutmazsa bu ay tedaviye oradadevam edicem insallah:)