Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım ne yapayım. Çok özlüyorum ama beklemekten başka çarem yok. Çok şükür annemlerle beraberim yine de. Amin canım Allahım hepimizin yardımcısı olsun. sen nasılsın?

annenlerle birlikte olman bu dönemde nimet canım, Rabb'im yardımcın olsun. ben de aynı işte ne biliyorsan o kadar. bir sonraki adetimi bekliyorum aralık sonu gibi. adet olunca tüp tedavisi başlayacak işte.

annenlerle birlikte olman bu dönemde nimet canım, Rabb'im yardımcın olsun. ben de aynı işte ne biliyorsan o kadar. bir sonraki adetimi bekliyorum aralık sonu gibi. adet olunca tüp tedavisi başlayacak işte.
Aynen canım ya saolsunlar. İnşallah senin de tedavin hayırlı bir şekilde başlar ve mutlu şekilde sonuçlanır canım..

iyi akşamlar:)) bilen arkadaşlara sorum olacak?ilk aşılamamı yaptırdım gerçi hiç bişeyde hissetmiyorum olmsuz gibi :KK43:sorum şu sonuç olmusuz olursa ikinci tedaviye hemen başlıyorlar mı...pzt belli olacak

iyi akşamlar:)) bilen arkadaşlara sorum olacak?ilk aşılamamı yaptırdım gerçi hiç bişeyde hissetmiyorum olmsuz gibi :KK43:sorum şu sonuç olmusuz olursa ikinci tedaviye hemen başlıyorlar mı...pzt belli olacak
İyi akşamlar aysnens, yanlış anlamadıysam ikinci aşılamayı soruyosun. Ben bugün doktora sormuştum 3 ay sonra dedi.

cnm benim ilk asilamam tutmadi reglimin 3 gunu ilaca baslatti doktror ve 2. asilamam hemen oldu ve cok sukur tuttu ben hic ara vermedim ust uste yapildi yani.

Canim degerlerine bakiyorlar eger normalse yapilabiliyor ardarda.

arkadaşlar maalesef negatif:KK43:hayırlısı olsun hepimiz için

Tatlim canin saolsun ya uzuldum. Onumuzdeki ay tekrar dusunuyor musun peki aralik listemize alalim mi seni?

Aşılama islemimde yapildi geri sayim basladi:) aranizda erzurumda yasayan varmi arkadaslar erzuruma atandim tutmazsa bu ay tedaviye oradadevam edicem insallah:)

X