Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlarrr kanı verdim 2 saat sonra yazcam sonucu ama ben hiiiç ümitli değilim bi o kadarda pozitifim olumsuzda olsa burdan birgün hamile olduğumu duyurcağımı biliyorum...
tatlım hadi ama nerdesin çatlıcam meraktan :KK43: birazdan çıkıcam pozitifi duyup öyle gitmek istiyorum :)

8-9 gün dedi 225 lik iğne bugün gittim doktor yumurta az üretmiş vücudunuz dedi tedirgin olduk ortalama 10 - 12 adet üretmesi gerekirken 7-8 adetmis benimkisi bir sorun olur mu acaba
Anladim canim.sorun olmaz sanirim sadece dondurulacak embriyo kalmayabilir ellerinde sadece .bende bu sabah hastalandim yarin basliycaz bakalim.

kuzum Rabb'im daha zamanı var demiş demekki. ara vermek belki iyi gelir kendiliğinden kalırsın be canım. dualarım hepimizle :KK66:

canım hiç kendini dinleme, sadece test gününe odaklan çunku bu belirtiler ilaçların ve bu işe odaklanan bilinçaltımızın oyunları. yarın yaptır bakalım testini ben senden ümitliyim :)

tatlım son adet tarihini verebilir misin seni aralık listemize akleyelim kısmetse artık oradan devam edeceğiz çunku sana linkini de atayım. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tup-bebek-yaptiracak-butun-arkadaslar.772840/ bekleriz. anketimize de cevaplamayı unutma. adet gününü yaz hemen ekleyeceğim.

ohhh elhamdülillah :)

canımmm doktorun en iyi şekilde degerlendirip sana saat ve gun tayin etmiştir, dr una güven daha şimdiden kuruntu etme. hemen aşılama tarihini güncelliyorum listede :) aralık listesine de ekliyorum seni artık sonuç aralıkta gelecek çünkü :) http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tup-bebek-yaptiracak-butun-arkadaslar.772840/

çok sevindim tatlım :) crş gunu yazacaktım sana aklımdaydın sonra karıştı gitti. boy atmaya bile başlamış demekki fındık :) öpüyorum ikinizi de :) aralık topiğinde devam edicez sohbete bekleriz :) http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tup-bebek-yaptiracak-butun-arkadaslar.772840/

canım sıcak bi duş bi de bol bol ayakta kalmak yaryor bana çunku benim söküldükçe ağrım azalıyor. napalım canım aralık listesine alalım mı seni ne düşünüyordun önumuzdeki ay?

canımm hiç üzme kendini hiç tamam mı? aralık listesine ekleyelim seni adet olunca söyle sat yazalım olur mu?
Canim selam.bu sabah hastalandim sat 30 kasim yarin tedavi basliyor tup bebek icin.

Merhaba bayanlar :)) benim çarşamba günü düşük başlamıştı biliyorsunuz,bugün 5.gunum ve bu hafta kontrole gidicem bakalım duruma göre aşılama yada dinlenme olacak,benim düşüncem bu ay doğal aşılama yapmak ama çatlama iğnesi isterim belki doktordan,ne dersiniz? Ya da hiçbirşey yapmayip beklemek mi bu ay sizce?

merhaba arkadaşlar,ben aranızda yeniyim.25 kasımda transfer yaptırdım.3 bebiş adayı verdiler,8 aralığı bekliyoruz bakalım kaçı tutucak annesinin elinden... müsbet sonuç almayı ümid ediyorum tüm anne adayları için.çok çileli ve meşaggatli bir yolmuş bu tüp bebek.Rabbim kimseye tekrar ettirmeden tattırsın anneliği.selam ve dua ile...

Can
merhaba arkadaşlar,ben aranızda yeniyim.25 kasımda transfer yaptırdım.3 bebiş adayı verdiler,8 aralığı bekliyoruz bakalım kaçı tutucak annesinin elinden... müsbet sonuç almayı ümid ediyorum tüm anne adayları için.çok çileli ve meşaggatli bir yolmuş bu tüp bebek.Rabbim kimseye tekrar ettirmeden tattırsın anneliği.selam ve dua ile...ank
CAnim aralik topigimize yaz istersen bu konuya pek yazmazlar artik sonlandi diye konustur editorla kapatabilirler. 3 melek eriler sana yani ne mutlu, kacinci denemen tatlim? Insallah tutunsunlar sana annesi musbet sonuc al hepimiz masallah diye diye okuyalim size :KK66:

Can

CAnim aralik topigimize yaz istersen bu konuya pek yazmazlar artik sonlandi diye konustur editorla kapatabilirler. 3 melek eriler sana yani ne mutlu, kacinci denemen tatlim? Insallah tutunsunlar sana annesi musbet sonuc al hepimiz masallah diye diye okuyalim size :KK66:
ilk denememdi:anneadayı: e aralık ayı topiği bu değilmi?

Bu sayiyla aşılama yapmış olmasına şaşırdım,arkadaşıma 3 milyonla bile direkt tüp dediler :KK43:
Normalde 13 milyon. ancak işlem görüp yıkandıktan sonra seçilen sperm sayısı milyondan bine düştü. Bende bilemedim artık nasip kısmet diyorum =(

rabbim isteydn hfkse nasıb etsın arkdşlar ben aranıza yenı katıldım uc ay önce erken doğumla bebegmı kaybettım şimdi tekrar dşnyoruz çalşmlara başladık allahm kucaklarmızı doldursun inşallah. buarada benım ılk gebelğim klomen ve birinci aşıda tutm:emir_bebek:uştu şimdi doktora sordum aşılamaya gerel yok gebe kalırsn dedı benımle aynı durumda olanlar varmı kızlar

X