tahliller adetin 2.veya3. günü yapılıyor,hastane ile öngörüşme yapmanda fayda var aklına takılan herşeyi sor,akşama kadar vaktin var 4 gün tatil.negatif çıkmasına üzüldüm ,herşeyin zamanı geldiğinde olduğunu unutma,şükredelim ki asla çocuğu olmayacak ve ya hiç evlenemeyecek,yuva kuramayacak kadar hasta insanlar var,bizim çok şükür umudumuz var.Allah isteyen herkese o duyguyu yaşatsın.eşinle arandaki mevzuya çok üzüldüm inan ben çok daha fazlasını yaşadım,biz d.bakırda oturduğumuz yıllarda komşusu hastalandı eşim istanbulda eğitimdeydi,eğitimi bırakıp edirnede hastaneye hasta bakmaya gitti(4 oğlu2 kızı var biri hemşire),anneannesi hastalandı görümcem de hemşire hastaneye becerip de yatıramadılar,eşim d.bakırdan kalktı gitti istanbulda (dayısı ve teyze oğlu istanbulda,teyzesi tekirdağda,annesi ve diğer teyzesi edirnede) hastaneye yatırdı,günlerce bekledi,geldikten birkaç saat sonra ölüm haberini aldık geri gitti,tuhaf olan bir şey de o an için kızları ve oğlu istanbulda olduğu halde rahmetlinin ölüm haberini kadının oğluna ve kızlarına DBakırdan eşim verdi,.,küçük oğlum 10 günlükken annesi bir kavga etti eşimle(akşam televizyon kumandası bendeymiş elimden alamamış yazıklar olsunmuş,anne bizçok mutluyuz huzurumuzu bozmadediği halde çenesini kapatmadı defoldu gitti)ertesi gün komşusu vefat ettiğinden beni bebeği ve 8 yaşındaki oğlumu bırakıp cenazeyegitti,birşey olsa yeni taşınmıştık kimseyi tanımıyordumHadi bunlar hastalık diyelim,uzaktan bir akrabası çocuğunun sünnetine istanbula gitmemiş diye(d.bakırdaydık,benim oğlumun sünnetine de kimse gelmedi)darılmış seneler sonra kızının düğününe denizliden gitti bu sefer de darılmasın diye,düğünlere katılmak gerekirmiş diye defalarca Zonguldak veya denizliden Edirne ve istanbula gitti.haftaya babası ve annesi geliyormuş,ben onlara nasıl hizmet edeyim bu halde(tabi inşallah hamileyimdir) boşver eşler ne dersen de bildiklerini okuyor.