- 11 Mart 2015
- 262
- 90
- 98
- 39
Benimde aniden bir ateş basması oluyor sonra bir üşüme ayklarım karda kalmış gibi bazen başkada bir belirti yok birde cok terliyorum4.gun erken bence bende yapsaydim 4.gun cikmazdi buyuk mutlak. Belirti olarak kasik agrisi ve bel agrisi oldu bende ilk tedavimde kasik agrim ilk iki gun tek vardi bunda devam edince suphelendim. 4.gunden itibaren de gogus kenarlarim dokununca agrimaya basladi ve bir an ates basmasi geliyordu
Hayirlisi olsun inşallah pozitifi görmek nasip olurBenimde aniden bir ateş basması oluyor sonra bir üşüme ayklarım karda kalmış gibi bazen başkada bir belirti yok birde cok terliyorum
5. Gün embriyosu baş agrısı oldum sizde benim tırsfer gününden berli ara ara baş agrısı oluyorHayirlisi olsun inşallah pozitifi görmek nasip olurkacinci gun embriyosu?
Evet ilk transferimde benim de yapıldıMrb kızlar yarın transfer olacağım ama öncesinde kan testi yapılacakmış sizlerde de öyle mi oldu
Merhaba ben de transfer oldum 3 aralıkta . Kan testi yapmadılar. Her laboratuvarun ve her doktorun uygulaması farklıMrb kızlar yarın transfer olacağım ama öncesinde kan testi yapılacakmış sizlerde de öyle mi oldu
Çok güzel inşallah yükselmiştir beklenen oranda. İlk mi?Ayy kizlar bu is ne stresliymis hep okuyordum burda ama yaşayınca cok farkli oluyomus 5. gun taze transfer oldum ben 8. gun beta 7.20 12.gun 76.3 cikti doktorlar kesin konusmuyor ne hissedecegimi sasirdim yarin bi test daha vereceğim dua edin lutfen
Siz de pcosmusunuzAminn inşallah canım ya
Benimde tırasfer den bir gün önce pregstana bakdılar hayırlı olsun tırasferinMrb kızlar yarın transfer olacağım ama öncesinde kan testi yapılacakmış sizlerde de öyle mi oldu
Evet dun geceden beri vardi benmde baş ağrım yukselen hormonlardan kaynakli olabiliyormuş5. Gün embriyosu baş agrısı oldum sizde benim tırsfer gününden berli ara ara baş agrısı oluyor
Evet canim ilk denememÇok güzel inşallah yükselmiştir beklenen oranda. İlk mi?
Evet canımSiz de pcosmusunuz
Tamam canımBen de hiç olmam ilkinde hemen oldum ilaçlardan dolayı sanırım. İkincisini olmadım ama Dr ona göre ilaç verir sen soyle
Benimde tırasfer den bir g
Bende pcosum tranferiniz ertelendi mi acaba cok yumurta toplanmış benim de böyleydi ertelemişlerdiEvet canım
Evet dondurcaklarını söylediler yumurta sayısından dolayı biZim için daha iyi tabiBende pcosum tranferiniz ertelendi mi acaba cok yumurta toplanmış benim de böyleydi ertelemişlerdi
Ne için? transferden bi gun once benden progesteron testi istediler sadeceMrb kızlar yarın transfer olacağım ama öncesinde kan testi yapılacakmış sizlerde de öyle mi oldu
Benim de transfer öncesi tekrar bakılacak ta onu merak ettim ilaç dozunu felan ayarlamak için heralde benim bu üçüncü transfer olacak ama herşeyi unutmuş gibiyim geçen cuma günü de kana bakilmisti ona göre ilaç başlamıştı doktorum bakalım inşallah bir aksilik çıkmaz ya şimdide bunu dert ettim kendimeNe için? transferden bi gun once benden progesteron testi istediler sadece
Sağol canım teşekkür ederim inşallah bu sefer sağlıklı ilerlerBenimde tırasfer den bir gün önce pregstana bakdılar hayırlı olsun tırasferin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?