• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Benim de transfer öncesi tekrar bakılacak ta onu merak ettim ilaç dozunu felan ayarlamak için heralde benim bu üçüncü transfer olacak ama herşeyi unutmuş gibiyim geçen cuma günü de kana bakilmisti ona göre ilaç başlamıştı doktorum bakalım inşallah bir aksilik çıkmaz ya şimdide bunu dert ettim kendime 😕
Canim benimde 3. Denemem insallah bu sefer mucizelerimiz bize tutunur:)

Anladim kuzum guzel haberler verelim birbirimize
inşallah canım🙏 bende bugün kontrole geldim tam her şey yolundayken hoca başlayalım derken eşim arada bir sağ kasığımda olan ağrılardan bahsetti dr a, dr da madem öyle bu ay kalsın usg kan tahlili idrar tahlili istedi yaptırdım sorun yok hiçbirinde çok şükür, şimdi tekrar dr a görünüp bizde ilaçlara başlayacağız inşallah 🙏

inşallah canım🙏 bende bugün kontrole geldim tam her şey yolundayken hoca başlayalım derken eşim arada bir sağ kasığımda olan ağrılardan bahsetti dr a, dr da madem öyle bu ay kalsın usg kan tahlili idrar tahlili istedi yaptırdım sorun yok hiçbirinde çok şükür, şimdi tekrar dr a görünüp bizde ilaçlara başlayacağız inşallah 🙏
Gecmis olsun cnm insallah

kızlar bende transfer hazırlığına başladım ☺️ bugün dr kontrolüm vardı; estrofem, clexane, coraspin ve d vit verildi 13 gün kullanıp 20 sinde tekrar kontrole gidicem, kontrolde de progesteron, tsh, E2 ve betahcg bakılacakmış, işte şimdi heyecanlanmaya başladım 😍

kızlar bende transfer hazırlığına başladım ☺️ bugün dr kontrolüm vardı; estrofem, clexane, coraspin ve d vit verildi 13 gün kullanıp 20 sinde tekrar kontrole gidicem, kontrolde de progesteron, tsh, E2 ve betahcg bakılacakmış, işte şimdi heyecanlanmaya başladım 😍
Hadi gozun aydin cnm

Merhabalar ben yeni katıldım transferimin6 günü bugün 5. Gün 2 embriyo transferim oldu test yaptım evde ikinci cizgi hayalet çizgi olarak belirdi bı bakarmisin rica etsem tek ben mi görüyorum yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• IMG_20221207_211131.jpg
    IMG_20221207_211131.jpg
    99,7 KB · Görüntüleme: 94
Merhabalar ben yeni katıldım transferimin6 günü bugün 5. Gün 2 embriyo transferim oldu test yaptım evde ikinci cizgi hayalet çizgi olarak belirdi bı bakarmisin rica etsem tek ben mi görüyorum yorumlarınızı bekliyorum
Var gıbı gözüküyor hayırlı olsun kucağınıza almakta nasıp olsun 🤲😊

Merhaba hanımlar bende bugün opu oldum 5 yumurta aldılar yarın için haber bekliyorum progestan iğne verdi doktorum birde fitilini verdi ekstradan antibiyotik ve vitaminler transfer sürecinden korkuyorum yalnız çünkü rahim ağzı çok darmis bu yüzden canım çok yanıyor

Back