2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Canım senin kanaman olmuştu dimi? Ben de az önce kan gördüm lekelenmemde. Ne yapmıştın ekstra bişi demiş miydi doktorun
Evet ben hergün iki tane 50mg Protestan iğnesi vuruluyorum , önce fitil kullanıyordum , fitili bıraktırıp iğne başlatı bana

Ay sizinle iyi anlıyorum bu gün benim kalbim ağzımdaydı , heyecandan , inşallah sağlıkla göreceksin inşallah seneye bu zaman bebeklerimiz ysnimizda olucak Allah’ın izniyle

Benim keselerin boyutunu falan ölçmedi transfer tarihiyle direk haftamı söyledi , 2 hafta sonra gel o zaman bakıcam dedi

Benim keselerin boyutunu falan ölçmedi transfer tarihiyle direk haftamı söyledi , 2 hafta sonra gel o zaman bakıcam dedi
En zoru da beklemek zaten; sabırla bekliyoruz hayırlı güzel haberler alalım hep inşallah

Evet öyleymişiz rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize

Evet öyleymişiz rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize
Amin inşallah kalp atışını da sağlıklı bir şekil de duyarız kucağımıza da alırız inşallah. Çok heyecanlıyım... Kalp atışı için ne zamana çağırdı..?

Size de başka bir şey söylemişler hangisinin söylediği doğru ya da tek bi doğru yok s kişiye göre değişiyor sanırım çok kurcalamam ak gerekiyor stres olmamak için
Yani bencede bide 2 günle bişey olmaz , yani geç yerleşme falan ola biliyor o yüzden farklı ola bilir

Size de başka bir şey söylemişler hangisinin söylediği doğru ya da tek bi doğru yok s kişiye göre değişiyor sanırım çok kurcalamam ak gerekiyor stres olmamak için
Bnde 31 aralikta oldum dra gittigimde hesaba gore 5+2ydi bana 4+5dedi cok onemsemedim sikinti olsa söylerdi dr. Acaba bnmki iki ondanmi fark cikti hic bilemiyorum.ama kap atisina kendi hesabima goremi gitmeliyim dr hesabina goremi gitmeliyim onu bilemiyorum.kalp atisini gorsek biraz rahatlarmiyiz acaba

Kızlar ne güzel herkes artık kontrole gidiyor çok mutlu oldum sağlıkla ilerlesin herkesin inşallah Bende bugün gittim bebişlerin ikiside iyiydi çok şükür el kol ayak tomurcukları oluşmuş gördüm Bir kesenin altında ufak bir kanama alanı var dedi, lekelenmem oluyordu arada zaten. İki hafta sonra yine kontrole gideceğim. Dinlen iş yapma falan dedi. Umarım bu kanama alanı sorun yaratmaz. İlaçlara devam Ama onları gördüm ya bugün inanılmaz iyi hissettim kendimi Rabbim bizlere bağışlasın yavrucaklarımızı

Evet ben hergün iki tane 50mg Protestan iğnesi vuruluyorum , önce fitil kullanıyordum , fitili bıraktırıp iğne başlatı bana
bende günde 1 tane progestan 50 mg a başladım hakkaten dedikleri kadar varmış oturamıyorsun dönemiyorsun, progestan dex ten ona geçiş yaptım

Aynen öyle sıkıntı yok rahat ol , aynen bana 8 haftalık olacak geldiğinde dedi o zaman duya biliriz dedi , ama ben çok merak ediyorum 6 Ocak randevum nasıl geçecek saniyeleri sayıyoruz

Amin inşallah , merak etme dinlen güzelce , banada bu gün dinlenmeye devam ilaçlara aynı şekilde devam dedi , hala ilişki yasağıda devam

bende günde 1 tane progestan 50 mg a başladım hakkaten dedikleri kadar varmış oturamıyorsun dönemiyorsun, progestan dex ten ona geçiş yaptım
Bende ilk iğne yaptığımda çok acıyordu iğne yeri döneniyorsun oturamıyordum 1 hafta sonra alıştım artık

Amin inşallah kalp atışını da sağlıklı bir şekil de duyarız kucağımıza da alırız inşallah. Çok heyecanlıyım... Kalp atışı için ne zamana çağırdı..?
10 gün sonra gel dedi de ben muhtemelen 12 gün sonra falan gidebilcem. Siz ne zaman gideceksiniz

Benim transfer tarihi 19 Aralık. 5+0'da tüp bebek merkezinde bir kese gördük henüz bebek yoktu. Doktorum daha çok erken 20 gün sonra tekrar gelin dedi. 6+4te dayanamadım başka bir doktora kontrole gittim. Vajinal ultrasonda çok şükür iki kese gördük, ikisi de dolu ve kalp atışları vardı. Doktor daha çok erken dinlemiyelim belki zararı olur dedi. Ama ultrason görüntüsünden ikisi de fark ediliyor.
Biri 6+4 haftalık yani SAT'a göre tam olması gerektiği tarihte diğeri 6+0 haftalık göründü, 4 gün geriden geliyormuş ama ikiz gebeliklerde birinin diğerinden 1 hafta geriden gelmesi dahi nolmal dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…