Evet ben hergün iki tane 50mg Protestan iğnesi vuruluyorum , önce fitil kullanıyordum , fitili bıraktırıp iğne başlatı banaCanım senin kanaman olmuştu dimi? Ben de az önce kan gördüm lekelenmemde. Ne yapmıştın ekstra bişi demiş miydi doktorun
Ay sizinle iyi anlıyorum bu gün benim kalbim ağzımdaydı , heyecandan , inşallah sağlıkla göreceksinKızlar bende 31 aralık transfer oldum ilk betam tarnsferin 9. gün 60 geldi 12 günü 134
19 günü 2342 çıktı doktor yarın için kese görünür dedi inşallah brnde pazartesi gidicem o kadar heycanlıyım ki
Benim keselerin boyutunu falan ölçmedi transfer tarihiyle direk haftamı söyledi , 2 hafta sonra gel o zaman bakıcam dediMerhabalar bende 29 aralıkta transfer oldum, çarşamba günü ilk kontrole gitmiştim ve 4+6 olduğunu söylemişti doktor. Bende şaşırmıştım siteden hesapladığımda 5+2 falan çıkıyor demiştim onların yanlış olduğunu söyledi. Bugün 5+1 oluyorum. Ama sanırım kişiden kişiye değişiyor bu hesaplama çünkü transfer tarihi 1 gün oynamasına rağmen bazıları önde oluyor. Bende anlayamadımsağlıklı olsunlar da inşallah
Evet öyleymişizAA sana da aynı demiş heh şimdi rahatladımikimizde 5+1 iz
En zoru da beklemek zaten; sabırla bekliyoruz hayırlı güzel haberler alalım hep inşallahBenim keselerin boyutunu falan ölçmedi transfer tarihiyle direk haftamı söyledi , 2 hafta sonra gel o zaman bakıcam dedi
Evet öyleymişizrabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize
Amin inşallah kalp atışını da sağlıklı bir şekil de duyarız kucağımıza da alırız inşallah. Çok heyecanlıyım... Kalp atışı için ne zamana çağırdı..?Evet öyleymişizrabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize
Size de başka bir şey söylemişler hangisinin söylediği doğru ya da tek bi doğru yok s kişiye göre değişiyorBende 29 Aralık 5+5 dediler bana , benide 2 hafta sonraya çağırdı
Amin inşallahEn zoru da beklemek zaten; sabırla bekliyoruz hayırlı güzel haberler alalım hep inşallah
Yani bencede bide 2 günle bişey olmaz , yani geç yerleşme falan ola biliyor o yüzden farklı ola bilirSize de başka bir şey söylemişler hangisinin söylediği doğru ya da tek bi doğru yok s kişiye göre değişiyorsanırım çok kurcalamam ak gerekiyor stres olmamak için
Bnde 31 aralikta oldum dra gittigimde hesaba gore 5+2ydi bana 4+5dedi cok onemsemedim sikinti olsa söylerdi dr. Acaba bnmki iki ondanmi fark cikti hic bilemiyorum.ama kap atisina kendi hesabima goremi gitmeliyim dr hesabina goremi gitmeliyim onu bilemiyorum.kalp atisini gorsek biraz rahatlarmiyiz acabaSize de başka bir şey söylemişler hangisinin söylediği doğru ya da tek bi doğru yok s kişiye göre değişiyorsanırım çok kurcalamam ak gerekiyor stres olmamak için
Aynen öule canım sağlıklı olsundaAmaannn oluyo bunlar bile bile yapıyoruzz beybi.m
bende günde 1 tane progestan 50 mg a başladım hakkaten dedikleri kadar varmışEvet ben hergün iki tane 50mg Protestan iğnesi vuruluyorum , önce fitil kullanıyordum , fitili bıraktırıp iğne başlatı bana
Aynen öyle sıkıntı yok rahat olBnde 31 aralikta oldum dra gittigimde hesaba gore 5+2ydi bana 4+5dedi cok onemsemedim sikinti olsa söylerdi dr. Acaba bnmki iki ondanmi fark cikti hic bilemiyorum.ama kap atisina kendi hesabima goremi gitmeliyim dr hesabina goremi gitmeliyim onu bilemiyorum.kalp atisini gorsek biraz rahatlarmiyiz acaba
Amin inşallahKızlar ne güzel herkes artık kontrole gidiyor çok mutlu oldum sağlıkla ilerlesin herkesin inşallahBende bugün gittim bebişlerin ikiside iyiydi çok şükür el kol ayak tomurcukları oluşmuş gördüm Bir kesenin altında ufak bir kanama alanı var dedi, lekelenmem oluyordu arada zaten. İki hafta sonra yine kontrole gideceğim. Dinlen iş yapma falan dedi. Umarım bu kanama alanı sorun yaratmaz. İlaçlara devam Ama onları gördüm ya bugün inanılmaz iyi hissettim kendimi Rabbim bizlere bağışlasın yavrucaklarımızı
Bende ilk iğne yaptığımda çok acıyordu iğne yeri döneniyorsun oturamıyordum 1 hafta sonra alıştım artıkbende günde 1 tane progestan 50 mg a başladım hakkaten dedikleri kadar varmışoturamıyorsun dönemiyorsun, progestan dex ten ona geçiş yaptım
Evet canım zaten transferden beri yasakAmin inşallah, merak etme dinlen güzelce , banada bu gün dinlenmeye devam ilaçlara aynı şekilde devam dedi , hala ilişki yasağıda devam
10 gün sonra gel dedi de ben muhtemelen 12 gün sonra falan gidebilcem. Siz ne zaman gideceksinizAmin inşallah kalp atışını da sağlıklı bir şekil de duyarız kucağımıza da alırız inşallah. Çok heyecanlıyım... Kalp atışı için ne zamana çağırdı..?
İnşallahEvet canım zaten transferden beri yasakinşallah sorun olmaz allahın izni ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?