2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

kızlar çok şükür bugün hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk en zoru buydu o kadar zordu ki beklemek her gün içim içimi yiyordu ilaçlarımda değişiklik oldu prednol ve coraspin kesildi, estrofem 3x2 den 3x1 e düştü clexane ve progestanlara devam haftaya tekrar çağırdı bu arada sata göre 6+4 üm ama 6+2 dedi dr ama sorun yokmuş zaten burdan da okuduğum kadarıyla 5.gün embriyosu transferden 19 gün geriye gidilerek hesaplanınca 6+2 çıkıyor ayy bi de benim ters rahim resmen zor görünüyor ona rağmen vajinal bakmadı dr belki baksa farklı bi tarih çıkabilirdi

belirtiler gidip geliyor canım korkma benim başından beri göğüs hassasiyetim çok azdı 6+3 te çoşmaya başladı şu an elimi süremiyorum mesela , kasık ağrımda yok denecek kadar az, ağrı olunca da lekelenme oluyor, sen içini ferah tut dikkat et ve dinlenmeye devam et

Çok sevındım canım masallah sağlıkla kucağına al darısı bana olsun kalp atışını duymaya

Kizlar size birsey sorcam.ben simdi tup bebek hesaplamaya gore 5+2de dra gittim kese gorundu.bebek gorunmedi tabiki ama keseye gore 4+5 dedi. Simdi size sorum beni 10 gun sonraya cagirdi.ozaman otomatik hesaplamaya gore 6+4 dra gore tam 6+0olcak galiba. Simdi drun hesaplamasini baz alirsam kalp atisi gorunmez ama transfer tarihime gore hesaplayinca gorunur gibi..sizlerdede kalp atislari transferin kacinci gunu gorundu.transfer hesabiyla dr hesabi farklimiydi

evet canım farklı oldu mesela ben bugün muayeneye oldum normalde adet tarihime göre 6+4 üm ama 6+2 göründüm, 1 haftayı geçmeyen farklar önemli değil dedi

Ay maşallah ne kadar güzel sağlıkla kavuş bebeğine inşallah

Hiç bimiyorum dr nasıl hesaplıyor transfer olduğu gün ben 3 hafta hesaplıyorum

Kozlar gittim ultrasona iki kese gördük çok şükür ama daha çok küçük bebeği göremedik , alttan muayene yapmadı , karından yaptı , 2 hafta sonraya randevu verdi 5+5 mişiz bu gün
hayırlı olsun canım bende vajinal bakıldı birinin içinde bebiş gördü diğeri de bi sonrakinde görünür daha küçük demişti

Kızlar 29 aralıkta transferim oldu bugün keseyi gördük çok şükür doktor haftasıyla uyumlu 5 haftalık gibi bişey dedi ama neye göre nasıl hesaplandı doğru mu anlamadım haftaya kalp atışı için çağırdı. Aynı günlerde transfer olan var mı ben kaç haftalığım

Ben de 30 aralıkta transfer olmuştum. Doktor 5 buçuk haftalık dedi

Kozlar gittim ultrasona iki kese gördük çok şükür ama daha çok küçük bebeği göremedik , alttan muayene yapmadı , karından yaptı , 2 hafta sonraya randevu verdi 5+5 mişiz bu gün
Canım senin kanaman olmuştu dimi? Ben de az önce kan gördüm lekelenmemde. Ne yapmıştın ekstra bişi demiş miydi doktorun

Merhabalar bende 29 aralıkta transfer oldum, çarşamba günü ilk kontrole gitmiştim ve 4+6 olduğunu söylemişti doktor. Bende şaşırmıştım siteden hesapladığımda 5+2 falan çıkıyor demiştim onların yanlış olduğunu söyledi. Bugün 5+1 oluyorum. Ama sanırım kişiden kişiye değişiyor bu hesaplama çünkü transfer tarihi 1 gün oynamasına rağmen bazıları önde oluyor. Bende anlayamadım sağlıklı olsunlar da inşallah

AA sana da aynı demiş heh şimdi rahatladım ikimizde 5+1 iz

Bende 29 Aralık 5+5 dediler bana , benide 2 hafta sonraya çağırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…