- 23 Kasım 2022
- 418
- 508
- 18
Beni de haftaya cuma çağırdı10 gün sonra gel dedi de ben muhtemelen 12 gün sonra falan gidebilcem. Siz ne zaman gideceksiniz
Merhaba. Maşallah çok güzel sağlıkla kucağına al , aynen öyle hiç merak etme zaten o fark kapanır , sıkıntı olmaz yaniBenim transfer tarihi 19 Aralık. 5+0'da tüp bebek merkezinde bir kese gördük henüz bebek yoktu. Doktorum daha çok erken 20 gün sonra tekrar gelin dedi. 6+4te dayanamadım başka bir doktora kontrole gittim. Vajinal ultrasonda çok şükür iki kese gördük, ikisi de dolu ve kalp atışları vardı. Doktor daha çok erken dinlemiyelim belki zararı olur dedi. Ama ultrason görüntüsünden ikisi de fark ediliyor.
Biri 6+4 haftalık yani SAT'a göre tam olması gerektiği tarihte diğeri 6+0 haftalık göründü, 4 gün geriden geliyormuş ama ikiz gebeliklerde birinin diğerinden 1 hafta geriden gelmesi dahi nolmal dedi.
Allah yardımcın olsun canım , biraz daha dişini sık geçecek inşallah , ben kullanmadım , ama kullan tabi belki iyi gelecek sanaKızlar dr kusmalarım için Prilamı kestirdi. Zofer adında bir ilaç yazdı hatta prilama göre pahalı ve daha az tablet var. Günde bir kez yarım yarım kullanacağım ama içen var mı? Daha önceleri çok tartışılmış kanser hastalarının tedavi sırasında bulantı önleyici olarak kullanılıyormuş. Dr önerdi mecburum yoksa kusmalar bitmiyorSadece merak ettim kullanan var mı diye?
Çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah. Kanama alanı neden olurmuş birşey dedimi.Kızlar ne güzel herkes artık kontrole gidiyor çok mutlu oldum sağlıkla ilerlesin herkesin inşallahBende bugün gittim bebişlerin ikiside iyiydi çok şükür el kol ayak tomurcukları oluşmuş gördüm Bir kesenin altında ufak bir kanama alanı var dedi, lekelenmem oluyordu arada zaten. İki hafta sonra yine kontrole gideceğim. Dinlen iş yapma falan dedi. Umarım bu kanama alanı sorun yaratmaz. İlaçlara devam Ama onları gördüm ya bugün inanılmaz iyi hissettim kendimi Rabbim bizlere bağışlasın yavrucaklarımızı
canım ben çalışırken normal bulantı ilaçlarının kesmediği durumlarda zofer yapardık hastalara, daha etkili bir ilaç, bi de YouTube dan izlemiştim dr gebelerin hiç geçmeyen bulantı kusması için bu tarz ilaçlar verildiğini söylemişti zaten dr un önerdiyse korkma içebilirsin, inşallah şifa olurKızlar dr kusmalarım için Prilamı kestirdi. Zofer adında bir ilaç yazdı hatta prilama göre pahalı ve daha az tablet var. Günde bir kez yarım yarım kullanacağım ama içen var mı? Daha önceleri çok tartışılmış kanser hastalarının tedavi sırasında bulantı önleyici olarak kullanılıyormuş. Dr önerdi mecburum yoksa kusmalar bitmiyorSadece merak ettim kullanan var mı diye?
canım ben 6+2 de karından duydum öncesinde duyan var mıdır bilemiyorum, ayrıca neden vajinadan yapmıyor bi zararı mı var?Kızlar karından ulturasonla ne zaman kalp atışı duyulur ? Bilen varmı ? Benim dr um vajinadan yapmıyor
Kanama alanınız oldugunda kan sulandırıcıları kestiler mi acaba? Dışarı kanama yok ama kese dışında kanama alanı var coraspin içmiyorum 4-5 gündür korkuyorumKızlar ne güzel herkes artık kontrole gidiyor çok mutlu oldum sağlıkla ilerlesin herkesin inşallahBende bugün gittim bebişlerin ikiside iyiydi çok şükür el kol ayak tomurcukları oluşmuş gördüm Bir kesenin altında ufak bir kanama alanı var dedi, lekelenmem oluyordu arada zaten. İki hafta sonra yine kontrole gideceğim. Dinlen iş yapma falan dedi. Umarım bu kanama alanı sorun yaratmaz. İlaçlara devam Ama onları gördüm ya bugün inanılmaz iyi hissettim kendimi Rabbim bizlere bağışlasın yavrucaklarımızı
Ahhh ahhh 11. Ayın 5 inden beri aynı anda 2 tane oluyorum popom beze içinde. Ama amaç belli 1 ay daha dişimi sıkacağımbende günde 1 tane progestan 50 mg a başladım hakkaten dedikleri kadar varmışoturamıyorsun dönemiyorsun, progestan dex ten ona geçiş yaptım
hepsine değecek inşallaahhhAhhh ahhh 11. Ayın 5 inden beri aynı anda 2 tane oluyorum popom beze içinde. Ama amaç belli 1 ay daha dişimi sıkacağım
Bilmem yapmıyor , anlamadım bana 8 haftada gel dedi , o zaman duyarmıyız dedim bakacaz dedi , acele etme dedi gülümseyerekcanım ben 6+2 de karından duydum öncesinde duyan var mıdır bilemiyorum, ayrıca neden vajinadan yapmıyor bi zararı mı var?
Bende her gün iki tane oluyorum tam 2 hafta oldu , 2 hafta daha devam edicem , sonra tekrar bakacaklarmış duruma göreAhhh ahhh 11. Ayın 5 inden beri aynı anda 2 tane oluyorum popom beze içinde. Ama amaç belli 1 ay daha dişimi sıkacağım
çok haklısın valla çok zor kalp atışını beklemek , istersen başka dr a görün, bunlarda ne duygusuz ya bekle demesi kolay gelin bir de bize sorunBilmem yapmıyor , anlamadım bana 8 haftada gel dedi , o zaman duyarmıyız dedim bakacaz dedi , acele etme dedi gülümseyerekbende bi an önce içim rahatlasın istiyorum
Sizin yine azmış.Bende her gün iki tane oluyorum tam 2 hafta oldu , 2 hafta daha devam edicem , sonra tekrar bakacaklarmış duruma göre
Aynen öyleeee , valla eşime dedim başka dr gidelim yok bekle bişey olmaz diyor , ama bide bana sor bekle ne demekçok haklısın valla çok zor kalp atışını beklemek , istersen başka dr a görün, bunlarda ne duygusuz ya bekle demesi kolay gelin bir de bize sorun
İnşallahAynen ya bnde nezaman godecegimi hic anlamadim hesaplamalara gore suan 5+5im dr keseye bakip hesapladigina gorede 5+2yim ben drun hesabinimi yoksa transfer gunume goremi gitmeliyim hic bilmiyorum. Kalp atisini gittigimizde insallah goruruz.
Aynen size göre az , ama bişey olmasın da ben 9 ay vurulmaya razıyımSizin yine azmış.
İnşallah canım çok sağol yarım aldım sabah şifa olur umarımAllah yardımcın olsun canım , biraz daha dişini sık geçecek inşallah , ben kullanmadım , ama kullan tabi belki iyi gelecek sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?