2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kızlar dr kusmalarım için Prilamı kestirdi. Zofer adında bir ilaç yazdı hatta prilama göre pahalı ve daha az tablet var. Günde bir kez yarım yarım kullanacağım ama içen var mı? Daha önceleri çok tartışılmış kanser hastalarının tedavi sırasında bulantı önleyici olarak kullanılıyormuş. Dr önerdi mecburum yoksa kusmalar bitmiyor Sadece merak ettim kullanan var mı diye?

Merhaba. Maşallah çok güzel sağlıkla kucağına al , aynen öyle hiç merak etme zaten o fark kapanır , sıkıntı olmaz yani

Allah yardımcın olsun canım , biraz daha dişini sık geçecek inşallah , ben kullanmadım , ama kullan tabi belki iyi gelecek sana

Kızlar karından ulturasonla ne zaman kalp atışı duyulur ? Bilen varmı ? Benim dr um vajinadan yapmıyor

Çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah. Kanama alanı neden olurmuş birşey dedimi.

canım ben çalışırken normal bulantı ilaçlarının kesmediği durumlarda zofer yapardık hastalara, daha etkili bir ilaç, bi de YouTube dan izlemiştim dr gebelerin hiç geçmeyen bulantı kusması için bu tarz ilaçlar verildiğini söylemişti zaten dr un önerdiyse korkma içebilirsin, inşallah şifa olur

Kızlar karından ulturasonla ne zaman kalp atışı duyulur ? Bilen varmı ? Benim dr um vajinadan yapmıyor
canım ben 6+2 de karından duydum öncesinde duyan var mıdır bilemiyorum, ayrıca neden vajinadan yapmıyor bi zararı mı var?

Kanama alanınız oldugunda kan sulandırıcıları kestiler mi acaba? Dışarı kanama yok ama kese dışında kanama alanı var coraspin içmiyorum 4-5 gündür korkuyorum

bende günde 1 tane progestan 50 mg a başladım hakkaten dedikleri kadar varmış oturamıyorsun dönemiyorsun, progestan dex ten ona geçiş yaptım
Ahhh ahhh 11. Ayın 5 inden beri aynı anda 2 tane oluyorum popom beze içinde. Ama amaç belli 1 ay daha dişimi sıkacağım

canım ben 6+2 de karından duydum öncesinde duyan var mıdır bilemiyorum, ayrıca neden vajinadan yapmıyor bi zararı mı var?
Bilmem yapmıyor , anlamadım bana 8 haftada gel dedi , o zaman duyarmıyız dedim bakacaz dedi , acele etme dedi gülümseyerek bende bi an önce içim rahatlasın istiyorum

Ahhh ahhh 11. Ayın 5 inden beri aynı anda 2 tane oluyorum popom beze içinde. Ama amaç belli 1 ay daha dişimi sıkacağım
Bende her gün iki tane oluyorum tam 2 hafta oldu , 2 hafta daha devam edicem , sonra tekrar bakacaklarmış duruma göre

Bilmem yapmıyor , anlamadım bana 8 haftada gel dedi , o zaman duyarmıyız dedim bakacaz dedi , acele etme dedi gülümseyerek bende bi an önce içim rahatlasın istiyorum
çok haklısın valla çok zor kalp atışını beklemek , istersen başka dr a görün, bunlarda ne duygusuz ya bekle demesi kolay gelin bir de bize sorun

Aynen ya bnde nezaman godecegimi hic anlamadim hesaplamalara gore suan 5+5im dr keseye bakip hesapladigina gorede 5+2yim ben drun hesabinimi yoksa transfer gunume goremi gitmeliyim hic bilmiyorum. Kalp atisini gittigimizde insallah goruruz.

çok haklısın valla çok zor kalp atışını beklemek , istersen başka dr a görün, bunlarda ne duygusuz ya bekle demesi kolay gelin bir de bize sorun
Aynen öyleeee , valla eşime dedim başka dr gidelim yok bekle bişey olmaz diyor , ama bide bana sor bekle ne demek

Aynen ya bnde nezaman godecegimi hic anlamadim hesaplamalara gore suan 5+5im dr keseye bakip hesapladigina gorede 5+2yim ben drun hesabinimi yoksa transfer gunume goremi gitmeliyim hic bilmiyorum. Kalp atisini gittigimizde insallah goruruz.
İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…