• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah. Kanama alanı neden olurmuş birşey dedimi.
İnşallah canım çok sağol hayır bir şey demedi iki hafta önce yoktu mesela yeni olmuş ama ufak bir alandı zaten lekelenmem oluyordu arada bir ondan sebepmiş. Dinlen ev işi vs yapma dedi

canım ben çalışırken normal bulantı ilaçlarının kesmediği durumlarda zofer yapardık hastalara, daha etkili bir ilaç, bi de YouTube dan izlemiştim dr gebelerin hiç geçmeyen bulantı kusması için bu tarz ilaçlar verildiğini söylemişti zaten dr un önerdiyse korkma içebilirsin, inşallah şifa olur 🙏
Canım çok sağol bende bilemedim bir bakayım dedim kimi kesinlikle almayın kimi mecbur içmiş tabi bu bulantılar öyle yıldırıyor ki insanı mecbur içiyorsun 😔 Rabbim şifa versin inşallah🙏🏻

Kanama alanınız oldugunda kan sulandırıcıları kestiler mi acaba? Dışarı kanama yok ama kese dışında kanama alanı var coraspin içmiyorum 4-5 gündür korkuyorum
İlk lekelenmem olduğu zaman kesmiştik kan sulandırıcıları. Yaklaşık 2,5 hafta önce falandı. Ufak bir alan ama arada bir açık pembe geliyor bir kerelik sonra kesiliyor. Fitil ve progestan iğneye devam ağır iş ev işi vs yapma dinlen evde dedi. Korkma allahın izni ile bir şey olmaz inşallah ben kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum dr tekrar iki hafta sonra kontrole çağırdı. Gözlemde kalmak iyidir birde dinlen yorma sende kendini

Canım çok sağol bende bilemedim bir bakayım dedim kimi kesinlikle almayın kimi mecbur içmiş tabi bu bulantılar öyle yıldırıyor ki insanı mecbur içiyorsun 😔 Rabbim şifa versin inşallah🙏🏻
şimdi baktım prospektüsüne gebelik kategorisi B, A B içilebilir C kategorisi kesinlikle kullanmamak lazım , insan çalışması yok tabiki hayvanlar üzerinde yapılan çalışmalarda embriyo ve fetüse herhangi bir zararı görülmemiş ama bu da bi kıstas değil maalesef, konu gebelik olunca insan çok korkuyor hele bi de bizim gibi uğraş veren tüp bebek anneleri 🤦

Kızlar bağışıklık serumu taktıran varmı aranızda antılıp serum varya yanı pozıtıf olup devam eden varmı seruma bısey soracaktım da.

Bana bu serum oncesı alerjı gelısmesın dıye avil yaptırmamı gerektıgını gebelıge avilin bı zararı olmadığını soyledıler pozıtıf oldugu günde yapıldı hatta bana .avılın gebelık kategorısıne baktım C neden bana yaptırmam gerektıgını soyledıler ya tedırgın oldum.

Bana bu serum oncesı alerjı gelısmesın dıye avil yaptırmamı gerektıgını gebelıge avilin bı zararı olmadığını soyledıler pozıtıf oldugu günde yapıldı hatta bana .avılın gebelık kategorısıne baktım C neden bana yaptırmam gerektıgını soyledıler ya tedırgın oldum.
alerji gelişirse avil hemen etkisi gösterir yani olası bi alerjiyi engeller, ama serumu hiç yaptırmadım sen daha önce yaptırdın mı ?

Canım allerjı ıcın sormadım yanlıs anladın gebelıkte avil kullanımı sordum ben sıkıntı olur mu dıye gebe olup o serumu yaptıranlar da avil yaptırıyor mu benım gıbı
anladım canım bununla ilgili bilgim yok , senin transer olduğun merkez mi yaptırıyor bunu

İlk ıkı denemem kımyasal oldugu ıcın bu sefer önlem amaçlı haftada ıkı kere takılacak dedı doktorum galıba 8. Haftaya kadar
demekki rutinlerinde varmış böyle bir şey içini ferah tut, bende ilk deneme olmasına rağmen prednol kullandım hiç gebe de kalmamıştım daha önce onunda gebelik kategorisi C

demekki rutinlerinde varmış böyle bir şey içini ferah tut, bende ilk deneme olmasına rağmen prednol kullandım hiç gebe de kalmamıştım daha önce onunda gebelik kategorisi C
Evet canım rutınlerınde varmış ıkı farklı hemşireme sordum sıkıntı olmayacağını soyledıler vardır bı bıldıklerı bende prednol kullanıyorum deltacortil ismınde hatta organ naklınde kullanılan prograf ılacını da kullanıyorum

Evet canım rutınlerınde varmış ıkı farklı hemşireme sordum sıkıntı olmayacağını soyledıler vardır bı bıldıklerı bende prednol kullanıyorum deltacortil ismınde hatta organ naklınde kullanılan prograf ılacını da kullanıyorum
aynen dr una güven yanlış bişey yapacaklarını sanmıyorum, hepsi çok yararlı olur inşallah 🙏

şimdi baktım prospektüsüne gebelik kategorisi B, A B içilebilir C kategorisi kesinlikle kullanmamak lazım , insan çalışması yok tabiki hayvanlar üzerinde yapılan çalışmalarda embriyo ve fetüse herhangi bir zararı görülmemiş ama bu da bi kıstas değil maalesef, konu gebelik olunca insan çok korkuyor hele bi de bizim gibi uğraş veren tüp bebek anneleri 🤦
Evet canım zaten uğraşlı zor yollardan geçiyoruz yine çok şükür bugünlerimize de hamile kalsamda kussam diyen ne çok insan vardır rabbim onlarada nasip etsin bizede güç kuvvet versinn🙏🏻🙏🏻

Hayirli olsun bebeğiniz gözünüz aydin. Bende 10 gune kadar transfer olucagim. Prednol kullanacagim dusuklerim ve kimyasal olan denemelerim oldugu icin. Prednol kac mg hangi aya kadar kullanacaksiniz ? Prografi ne zamana kadar kullanacaksiniz?

Hayirli olsun bebeğiniz gözünüz aydin. Bende 10 gune kadar transfer olucagim. Prednol kullanacagim dusuklerim ve kimyasal olan denemelerim oldugu icin. Prednol kac mg hangi aya kadar kullanacaksiniz ? Prografi ne zamana kadar kullanacaksiniz?
Sağolun darısı basınıza olsun ınsAllah🤲Deltacortil 5 mg kullanıyorum kortızol olarak 8. Haftaya kadar dedı.prograf ıcın bısey demedı cuma günü soracağım kese görmeye gıttıgımızde muhtemelen o da 8. Haftaya kadardır

Sağolun darısı basınıza olsun ınsAllah🤲Deltacortil 5 mg kullanıyorum kortızol olarak 8. Haftaya kadar dedı.prograf ıcın bısey demedı cuma günü soracağım kese görmeye gıttıgımızde muhtemelen o da 8. Haftaya kadardır
Amin insallah. Tutunsun bebislerimiz saglikla gelsinler 🥰🙏

Back