Aynisini her ilaçta ben de diyorum, şifa olsun da ben razıyım (= ben haftada 2 gün vuruluyorum, onlari da eşim vuruyor, alıştım artık (= bugun vurulma günümdü hatta eşime "artik acımıyor" dedim (=Aynısını dedi hemşire kuzum ay diğer hamileliğimdede vurulmştm bundan ama çok etkili bi ilaç diye biliyorm doğru değil mi iyice tutunur yavrularm inş şifa olsun tek tutunsunlarda artk razıxym acılarına
Dondurulmuş embriyo transferi daha iyi sanki.Kızlar 22 tane yumurtam toplandı bugün doktor iyi dedi 1 3 5. Gün arayacağız dedi bundan sonra ilk adette yada ikinci adette yapalım dedi kararsız kaldım siz beklediniz mi hemen mi transfer oldu hangisi iyidir
Ayyyyyy gerçekten miiii inş benimkide sizinki gibi sağlıklı ilerler önemli olan 2gün sonraki değee şimdii bakalımYaaaabu hamilelik bir miktar uyku yapti bende, aksam yemeginden sonra biraz uyuklamisim simdi gördüm, maşallah gayet güzel benim 5.gün 30 çıkmıştı hemen hemen benimkiyle aynı (= saglikla devami da gelsin inşallah (=
Ayyy inşallah 2 side tutmuştur kuzum ya çok isterim inan kii bakalım zaman neler göstercekGozun aydın canım cok sevındım Rabbım kucağına almayı da nasıp etsın ıkısıde mı tuttu acaba
Ya gerçekten miii ne güzell eşiniz hemşire mi ne büyük bi nimet canmAynisini her ilaçta ben de diyorum, şifa olsun da ben razıyım (= ben haftada 2 gün vuruluyorum, onlari da eşim vuruyor, alıştım artık (= bugun vurulma günümdü hatta eşime "artik acımıyor" dedim (=
Testte de negatif çıktı zaten dün, hayırlısı diyorum artıkBenim olmustu. Iki defa. Ikiside negatif sonuclanmisti.
Insallah sizin ki öyle olmaz.
Rabbim tez zamanda hayırlı mübarek evlatlar versin inşallah
Ayyyy vallahi sizinki gibi sabırlı hanımlara hayranim ben (= ben eşimi biryere bırakmıştım o aksam ondan habersiz hastanede kan verdim sonuc bir saat icinde cikinca sonucu atıp altına merhaba baba yazmıştım, ben de sabir yok asla sürpriz yapmak icin 2-3 gün saklayamamAyyyyyy gerçekten miiii inş benimkide sizinki gibi sağlıklı ilerler önemli olan 2gün sonraki değee şimdii bakalımdaha eşimin hiç haberi yok bunlardan süpriz yapmak istiyorum 2. Değerim tam 2 ye katlarsa inş bişeyler yapıp öyle haber vermek istiyorum
Yooo biz ilkyardim eğitimi aldik, iğne, dikiş vb... Ben de iğne yaparim anneme falan, hemsiremize de söylemiştik bunu, ne guzel işte esiniz yapmaya devam etsin dedi (= biz de oyle devam ediyoruz, karnimdan olan igneleri de esim yapıyor, kastan olanı da o yapiyor (=Ya gerçekten miii ne güzell eşiniz hemşire mi ne büyük bi nimet canm
benim 22. güne denk geliyorOlsun canım benimki tam 20. Güne denk getiriyor seninde öylemi
kan verdin mi bugün kaçıncı gün, kanaması olanları da duydum ben yaben de öyle biliyordum ama anlamadım önce bi ağrı oldu sonra pencereye sildiğimde açık kirmizi gelmeye başladı moralim bozuk şuan. Zaten testte negatifti ama insan yine bi umut ediyor.
sağol canım bir de öyle deneyelimOnu yazarken sanırım günde üç dört kullanim şeklinde yazınca veriliyor iki kutu
Hayırlı mübarek olanı dilemek gerekiyormus.Testte de negatif çıktı zaten dün, hayırlısı diyorum artık
Benim 9 transferinden sonuncu dondurulmuştu.Kızlar 22 tane yumurtam toplandı bugün doktor iyi dedi 1 3 5. Gün arayacağız dedi bundan sonra ilk adette yada ikinci adette yapalım dedi kararsız kaldım siz beklediniz mi hemen mi transfer oldu hangisi iyidir
canım verdim 2 saat önce 42.4 çıktı kanamam yok alında 2 damla açık pembe akıntı geldi fitille ama çok kasık ağrısı kasıktan bacağa gelen ağrı ve bel ağrım vardı ağrım olunca çok korktmkan verdin mi bugün kaçıncı gün, kanaması olanları da duydum ben ya
Süper canım ya maşallah valla ne güzelYooo biz ilkyardim eğitimi aldik, iğne, dikiş vb... Ben de iğne yaparim anneme falan, hemsiremize de söylemiştik bunu, ne guzel işte esiniz yapmaya devam etsin dedi (= biz de oyle devam ediyoruz, karnimdan olan igneleri de esim yapıyor, kastan olanı da o yapiyor (=
Ya gerçekten mi çoook iyi söylemişiniz yineAyyyy vallahi sizinki gibi sabırlı hanımlara hayranim ben (= ben eşimi biryere bırakmıştım o aksam ondan habersiz hastanede kan verdim sonuc bir saat icinde cikinca sonucu atıp altına merhaba baba yazmıştım, ben de sabir yok asla sürpriz yapmak icin 2-3 gün saklayamambir de benim ilk gebeligimdi korkumdan 3gün ustuste kan verdim, yani 2gunluk degil günlük takip ettim
Ben canım 8. Haftada kalbi durduğu için kürtaj oldum nisan ayında. Şuan 3. Denememde tekrar pozitif aldm inş sağlıklı ilerlerde bu seferKızlar ben bugün boş gebelik olduğunu öğrendim aranız da düşük yağıp tekrar deneyenler var mı ?
Geçmiş olsun =( Nasıl ogrendiniz? Beta mı artmadı? Kaçıncı haftadaydiniz? Anlatmak isterseniz tabiiki... Hakkinizda hayırlısı olsun, üzüleceksiniz elbet ama çok perişan etmeyin kendinizi lütfen =(Kızlar ben bugün boş gebelik olduğunu öğrendim aranız da düşük yağıp tekrar deneyenler var mı ?
transferden sonraki 13. Gün, 2. gün transfer oldum. 5. Gün embriyosu gibi düşünürsek 10. Gün oluyor. Yarın sabah kan vermeye gidecemkan verdin mi bugün kaçıncı gün, kanaması olanları da duydum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?