2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Günaydın canım evet koyulaşıyor masAllah sağlıkla ılerler ınsAllah bu sefer canım cok sevındım
Günaydın canım evet koyulaşıyor masAllah sağlıkla ılerler ınsAllah bu sefer canım cok sevındım
Canım benimm darısı sana inş ama yine yüreğim ağzımda biliyosun neler yaşadm inşallah güzel ilerler bu sefer herşey dediğin gibii

Lekelenme olabılıyo benım onceki gebeliğimdede oldu doktor yerleşme oldugu için olabılır demişti canım

Kızlar sulu çamur gibi akintisi olan oldumu , dun 5+5 tim hemen doktora gittim kanama gozukmuyor kese duzgun bebek var r dedi kalp atisinida gorduk ama yinede insan korkuyor başina gelen oldumu

Kızlar sulu çamur gibi akintisi olan oldumu , dun 5+5 tim hemen doktora gittim kanama gozukmuyor kese duzgun bebek var r dedi kalp atisinida gorduk ama yinede insan korkuyor başina gelen oldumu
İlk gebeliğimde 5+3 te kanamam başlamıştı sonra çamur gibi oldu 4 tane doktora gittim hepsi bu haftalarda normal demişti

Kızlar kontrolden dönüyorum çok şükür 7.2 mm olmuş rahim. Geçen ay hiç bu sayıyı görememiştik o yüzden heyecanlandım bir aksilik olmazsa 2 ocakta kavuşurmuşuz bebemle
Oh oh maşallah kuzum yeni yıl hayırlı gelsin inşallah

Kızlar merhaba, sizde estrofem i para ile mi alıyorsunuz , ben günde 6 tane 3x2 şeklinde kullanıyorum, eczacı günde 1 tane karşılanıyor dedi, fazlası için ücret ödemek gerekiyormuş ve tabi rapor çıkarılması lazım

Kuzum ben sağlık ocağında yazdirmistim günde 4 tane içiyorum demiştim ona göre yazmıştı doktorum hatta tedavi öncesi ben 6 kutu felan biriktirdim bu şekilde hep yazdırarak parayla alınca çok pahalıya geliyor

dahada kalınlaşsın inş. adetin kaçıncı günü bu değer çıktı.
10. Günü bugün. Ama geçen ay 6.9da kalmıştı kalınlaştıramadık birtürlü. Değerler böyle olsada 3 çizgi görüntüsü var birde görüntü olarak güzel diyor doktorum o yüzden şuanlık sıkıntı yok bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…