Ben hep kaset testte takip ettim git gide koyulasmisti canım benimki deSeninkide mi böyle olmuştu canmmm
Kızlar günaydın testim koyulaşmış değil mi? Üstteki dün yaptığım testim. Alltakini yeni yaptm
Günaydın canım evet koyulaşıyor masAllah sağlıkla ılerler ınsAllah bu sefer canım cok sevındımKızlar günaydın testim koyulaşmış değil mi? Üstteki dün yaptığım testim. Alltakini yeni yaptm
Günaydın canım evet koyulaşıyor masAllah sağlıkla ılerler ınsAllah bu sefer canım cok sevındım
Canım benimm darısı sana inşGünaydın canım evet koyulaşıyor masAllah sağlıkla ılerler ınsAllah bu sefer canım cok sevındım
Lekelenme olabılıyo benım onceki gebeliğimdede oldu doktor yerleşme oldugu için olabılır demişti canım1ngs Li embriyo transferi .test pozitif 5 +5 haftalık gebe oluyorum . Ama sevinemiyorum çünkü lekelenmem vardı dağa bugün hiç gelmedi . İşin açıkçası kendimi herşeye hazırlıyorum . Çünkü beni iyi görmesi gereken 11 yaşında genetik yürüyemeyen bana muhtaç olan bi oğlum var.
Aynen bılıyorum canım yok yok bu sefer öyle olmayacak Allah’ın ıznı ıleCanım benimm darısı sana inşama yine yüreğim ağzımda biliyosun neler yaşadm inşallah güzel ilerler bu sefer herşey dediğin gibii
amiinn canım inşallaahhh,Hakkımızda hayırlısı olsun çok amin
Allahım zorlaştırma kolaylaştır,
maddi manevi yükümüzü hafiflet
evettt tabı koyulamıs baya :)Kızlar günaydın testim koyulaşmış değil mi? Üstteki dün yaptığım testim. Alltakini yeni yaptm
İlk gebeliğimde 5+3 te kanamam başlamıştı sonra çamur gibi oldu 4 tane doktora gittim hepsi bu haftalarda normal demiştiKızlar sulu çamur gibi akintisi olan oldumu , dun 5+5 tim hemen doktora gittim kanama gozukmuyor kese duzgun bebek var r dedi kalp atisinida gorduk ama yinede insan korkuyor başina gelen oldumu
Maşallahh canım bu sefer hayırlısıyla olucak inanıyorumKızlar kontrolden dönüyorum çok şükür 7.2 mm olmuş rahim. Geçen ay hiç bu sayıyı görememiştik o yüzden heyecanlandımbir aksilik olmazsa 2 ocakta kavuşurmuşuz bebemle
Oh oh maşallah kuzum yeni yıl hayırlı gelsin inşallahKızlar kontrolden dönüyorum çok şükür 7.2 mm olmuş rahim. Geçen ay hiç bu sayıyı görememiştik o yüzden heyecanlandımbir aksilik olmazsa 2 ocakta kavuşurmuşuz bebemle
dahada kalınlaşsın inş. adetin kaçıncı günü bu değer çıktı.Kızlar kontrolden dönüyorum çok şükür 7.2 mm olmuş rahim. Geçen ay hiç bu sayıyı görememiştik o yüzden heyecanlandımbir aksilik olmazsa 2 ocakta kavuşurmuşuz bebemle
Kuzum ben sağlık ocağında yazdirmistim günde 4 tane içiyorum demiştim ona göre yazmıştı doktorum hatta tedavi öncesi ben 6 kutu felan biriktirdim bu şekilde hep yazdırarak parayla alınca çok pahalıya geliyorKızlar merhaba, sizde estrofem i para ile mi alıyorsunuz , ben günde 6 tane 3x2 şeklinde kullanıyorum, eczacı günde 1 tane karşılanıyor dedi, fazlası için ücret ödemek gerekiyormuş ve tabi rapor çıkarılması lazım
Maşallahh canım bu sefer hayırlısıyla olucak inanıyorum
İnşallah kızlar hayırlısıylaOh oh maşallah kuzum yeni yıl hayırlı gelsin inşallah
10. Günü bugün. Ama geçen ay 6.9da kalmıştı kalınlaştıramadık birtürlü. Değerler böyle olsada 3 çizgi görüntüsü var birde görüntü olarak güzel diyor doktorum o yüzden şuanlık sıkıntı yok bakalımdahada kalınlaşsın inş. adetin kaçıncı günü bu değer çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?