- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #42.481
Kullandım ben günde 2 kereyi geçmedim.doktor kullanabilirsin demişti sanırım o da 3 kere kullan demişti gün içindeAftoral hamilelikte kullanılıyor mu acaba? ağzım diş etlerim aft oldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullandım ben günde 2 kereyi geçmedim.doktor kullanabilirsin demişti sanırım o da 3 kere kullan demişti gün içindeAftoral hamilelikte kullanılıyor mu acaba? ağzım diş etlerim aft oldu.
Var canım Ankara’da ben gördüm 0 yaştan itibaren alan özel kreşler varCanım nerede yaşıyorsun? Muhtemelen yurt dışı değilmi
Türkiyede bebekler için böyle kreşler yok sanırım
Keşke olsa bizler gibi çaşışanlar ve bakacak kimsesi olmayanlar için ne güzel olurdu
Basmaması hiç sorun değil canım. Benim oglumda basmıyor.. kızımda 8.5 aylıkken basmıştı. Şu an 4 yaşında. 1 yaşında yürüdü.. herseyi normal yani.. kızımı doktora götürmüştüm 9 aya kadar basması gerekiyormuş doktor öyle demiştiKizlarr benim oglum hala ayaklari ustunde basmiyor? Bugun ablanin biri icime suphe dusurdude niye basmiyo filan diye, bilemedim bende simdi kafama taktim biraz. Ayaklarini bacaklarini ytarken cok kullaniyor tekmeliyo filan ama ayakta durdurmaya calisiyorum iki buklum ediyor bacaklarini hic basmiyor, normalmi? Zamani varmi usengecliktenmii yoksa bi sorun olabilirmi acaba
sağdınızı sütü dolaba başka bir biberonla koyun sonraki sağdığınız sütü de yine dolapta bekletin ikisi aynı sıcaklığa geldiğinde birbirine karıştırın biri dolaptan biri yeni sağılmış sütü birbirine karıştırmayınSagma biberonundan başka biberona aktararak mi dolapta biriktiriyorsunuz
Ben aldim kullaniyoruzda cok seviyor hem damaklarini kasiyor hem yiyorKızlar delikli meyve emzikleri var ya içine meyve konuyor cocuk suyunu içmiş oluyor biliyorsunuzdur alan kullanan var mı. Alsam erken olur mu yada kullanisli olur mu ek gıdaya başladık çünkü
Canım basma konusu her bebekte farklı zamanda oluyor boynunu güzel tutabilir mu o daha önemliKizlarr benim oglum hala ayaklari ustunde basmiyor? Bugun ablanin biri icime suphe dusurdude niye basmiyo filan diye, bilemedim bende simdi kafama taktim biraz. Ayaklarini bacaklarini ytarken cok kullaniyor tekmeliyo filan ama ayakta durdurmaya calisiyorum iki buklum ediyor bacaklarini hic basmiyor, normalmi? Zamani varmi usengecliktenmii yoksa bi sorun olabilirmi acaba
Canım hangi marka aldin bi resmini atabilir misin eğer imkanın varsa bende kararsızım çöp olsun da istemiyorum kullanması tutması kolay bisy olsun istiyorumBen aldim kullaniyoruzda cok seviyor hem damaklarini kasiyor hem yiyor
Bizde öyleyiz ilkbaharda cuk cuk emiyordu bi süre vermeyince unutmuş resmen ağzında cigniyorKızlar biberonla süt içmiyor benim kız Nası alışacak ya işe başlamama çok az kaldı oyun oynuyor resmen
Bir sağımda benim 60 cc anca çıkıyor yaBenim de bütün gün dışarda olduğum ya da arada işe gittiğim oluyor.şöyle yapıyorum evden çıkarken süt sağıp bırakıyorum.dışarda 3 saatte sağmaya dikkat ediyorum.hatta cuma arkadaşlarımla buluştum restoranda emzirme önlüğümü takıp herkesin içinde süt sağdım kimse bişey anlamadı.ama tabi orta masaya oturmuyoruz kenara geçiyoruz.sonra sağdığım sütü garsondan rica edip buz dolabına koyuyorum.giderken de alıp biberon çantaları var e bebekte termal.onun içine koyuyorum soğuk olarak muhafaza ediyor.artık yaza giriyoruz sütler daha çabuk ekşir termal çanta şart.oğlumda da bu şekilde yapıyordum ilk 9 ay her gittiğim yerde süt sağıp dolaba atıyordum.sonra zaten ek gıdayla doymaya başlıyorlar ozaman sağım aralıklarını açtım önce 4 sonra 5 saate çıkardım.bu şekilde 2 sene anne sütü aldı
Evde erkekler varken başka odaya geçiyorum. Dışarda her yerde emziriyorum. Arabaya denk getirmeye çalışıyorum emzirme saatlerini. Ama denk gelmezse resteronda hep en sondaki masalari seçiyorum. Avmde emzirme odalari, e bebekte bulduğum bir puf (nasil olsa herkes anne baba garipsenmiyor) mağazada kabindeki oturak düğünde en kuytu masada arkami dönerek gibi gibiEmziren mamiler dışarıda emziriyor musunuz? Şurada emziriyorum ama şurada emziremiyorum dediğiniz yerler var mı mesela restaurant falan? Bide mesela arkadaşlarınızın (erkek) yanında emziriyor musunuz?
Ben 2 aylıktan beri ayakta dikiltme çalışmaları yaptiriyordum o yüzden çok iyi basıyor ama bende yere çok bırakmadım yüz üstü çalıştırmadim benimkide dönmüyor. Bir çok bebe 3. Aydan sonra başladı dönmeye biz 5 aylık olduk hiç canı istemiyor. Çocuk hangi becerisini gelistirirse o önde gidiyor. Her bebek kendine özel sakın kendini üzme bu yüzden eninde sonunda öğrenecekler zamanının bir önemi yokKizlarr benim oglum hala ayaklari ustunde basmiyor? Bugun ablanin biri icime suphe dusurdude niye basmiyo filan diye, bilemedim bende simdi kafama taktim biraz. Ayaklarini bacaklarini ytarken cok kullaniyor tekmeliyo filan ama ayakta durdurmaya calisiyorum iki buklum ediyor bacaklarini hic basmiyor, normalmi? Zamani varmi usengecliktenmii yoksa bi sorun olabilirmi acaba
Anladım benim zaten aft değilmiş diş etlerim şişti hep karbonatlı suyla gargara yapıorum bana mısın demiyor. Dişçiye gitmem gerekecek neden böyle oldu anlamıyorum o kadar dikkat ediyorum. Zaten midem çok bulanıyor bir de diş etlerim şişti… Allahım sabır ver.Kullandım ben günde 2 kereyi geçmedim.doktor kullanabilirsin demişti sanırım o da 3 kere kullan demişti gün içinde
Ek gıda setini oioi den aldim ama meyve süzgecini wee baby aldim o daha cok hosuma gitti ve kullanisli geldi bana fiyatida uygunduCanım hangi marka aldin bi resmini atabilir misin eğer imkanın varsa bende kararsızım çöp olsun da istemiyorum kullanması tutması kolay bisy olsun istiyorum
Benim minikte basiyor ama donmuyor cok nadir dönuyor canı isterse time timeden nefret ediyor dogdugundan beri zatenYok kucağınızda dikeltince basmıyor mu .Onu diyorum. Istebenimki basmiyordu hiç şu bilacgundurbasiyor ana tabi 5.6 saniye en fazla cok degil 5+7 yiz
Kekiği kaynatıp suyuyla gargara yapmanı tavsiye ederim. Geçmiş olsunAnladım benim zaten aft değilmiş diş etlerim şişti hep karbonatlı suyla gargara yapıorum bana mısın demiyor. Dişçiye gitmem gerekecek neden böyle oldu anlamıyorum o kadar dikkat ediyorum. Zaten midem çok bulanıyor bir de diş etlerim şişti… Allahım sabır ver.
Valla konu hakkında bir fikrim yok ama eğer vaktin varsa kendin yapsanız meyveyi hafif suyla kaynatıp. Ben öyle yapmayı planlıyorum açıkçası ama tabi senin fikrin saygı duyarımArkadaslar bugun hero babynin organik meyve sebze pürelerinden aldim migrostan deneyen oldu mu acaba ablam hipp ve milupa kullanirdi ama fiyatlar ucmus acikcasi icerik olarak hero babyda iyi diye okumustum
Kendimde yapmak istiyorum ama bazi acil zamanlar icinde evde bulundurmak istedim yapamadigim zamanlarda olabilir diyeValla konu hakkında bir fikrim yok ama eğer vaktin varsa kendin yapsanız meyveyi hafif suyla kaynatıp. Ben öyle yapmayı planlıyorum açıkçası ama tabi senin fikrin saygı duyarım