- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #41.201
Ben bazen koltuğa uzanıp dizlerime sırtını dayayarak yarı oturur pozisyonda uyutuyorum. Ayakta uyumak gibi bir şey oluyor ama etrafı izleyebildiği için keyif alıyor..çok kucak istediği dönemlerde de yine yatakta yanına uzanıp kucaklıyorum yan yatmayı da seviyor zaten. Hem kucakta uyumuş oluyor hem de sarıp sarmalandığı için kolay uykuya geçiyor. Hep kucakta gerçekten zor belki böyle alternatifler vardır sizin için de.. umarım bir an önce bulursunuz berarberceBeşikte pusette sallanarak uyurdu şimdi sadece kucak istiyor
Teşekkür ederimBen bazen koltuğa uzanıp dizlerime sırtını dayayarak yarı oturur pozisyonda uyutuyorum. Ayakta uyumak gibi bir şey oluyor ama etrafı izleyebildiği için keyif alıyor..çok kucak istediği dönemlerde de yine yatakta yanına uzanıp kucaklıyorum yan yatmayı da seviyor zaten. Hem kucakta uyumuş oluyor hem de sarıp sarmalandığı için kolay uykuya geçiyor. Hep kucakta gerçekten zor belki böyle alternatifler vardır sizin için de.. umarım bir an önce bulursunuz berarberce
Gündüz yatırdıgın odayı karanlık yapabilirsin eğer karanlık değilse ben öyle yapıyorum çok uzun uyumuyor benim bebeğim mizacı gereği ama sende işe yarayabilir bide uyku arkadası edinebilirsin kucagına koyarsn zamanla seninle değil onunla uyumak isterTeşekkür ederimyanıma yatırıp sarıyorum ben de seviyor benimki de geceleri genelde öyle uyuyoruz ama gündüz hiçbişey fayda etmiyor
diğer ataklarda yaa atak haftası falan deyip geçmiştim çok zorlamamıştı bu 14. hafta atağı beni bitirdi 3 gündür gündüz uykusu hak getire uykudan gözünü açamazken çenesinin açılması ayrı gözü kapalı uyurken ağlaması ayrı 35 gün sürmesin böyle ben bende kalmam vallaAmin canım inşallah, umarım 35 günün tamamı böyle geçmez ve diğer bebisler annelerini zorlamadan bu ataktan başarıyla geçerler
Masallah tebrikler kaç aylik oldular benimki de biri donuyor ama altta kalan kolunu kurtaramiyorKızlar biz desteksiz ilk dönüşümüzü yaptık
Evet . Önceden çok nadir olurdu doğumdan sonra arttıDoğumdan sonra mı başladı sizin de
Sen yeşil sebze yersen yeşil oluyorİshal olduğunu nasıl anlıyorsunuz yani bebegin ideali nasıl olmalı ben hala anlamış değilim
Mesela bugün 4 defa felan yaptı
Bazı günler 1 defa yapıyor
Ayrıca normalde rengi altin sarısı gibiydi bugün biraz yeşil olmuştu
Kucak istemiyor aslında kucakta sakinleşiyor etrafı izöediği için. Siz rutinine elinizden geldiğince zorlayın. Yoksa kucağı alışkanlık haline getirirsiniz büyüdükçe daha da zorlanırsınız. Ben sakinleştir koy taktiğini bunda uyguluyorum.Beşikte pusette sallanarak uyurdu şimdi sadece kucak istiyor
Merak etme canım bizim ki ona da alistirdiBenimki de kucakta taşımak onu zorladığı için ayakta sallamaya alistiriyor, ne zaman görsem çocuk bacaklardailk oğlumda da böyle yapmıştı ve çocuk nerdeyse 2 yaşına kadar hep ayakta sallayarak uykuya daldı bunda böyle olmasın istiyorum sallanan Ana kucağı var beşiği var uyutunca onlara yatırıyorum ama sonra bir bakıyorum çocuk yine bacaklarda
Ben çok fazla yeşillik yiyorum aslındaSen yeşil sebze yersen yeşil oluyor
Bize bu boyu geldi, daha baslamadim. Gozune falan gelir diye cekiniyorumArkadaslar ogluma sophie la giraffe diş kasiyici alcam bir büyügü bir kücugu var acaba hangisi daha kullanisli alip kullaniniz var mi
yegenime bizde bu boyu almistik kucugu yeni gordum onu kavramasi daha mi kolaydir acaba diye dusundumBize bu boyu geldi, daha baslamadim. Gozune falan gelir diye cekiniyorumEki Görüntüle 3225105
Benim oglum asla yan yatmiyor arkasins yastik koyuyorumda ite ite yine düz yatiyorHanimlar, bebeginizi sonradan yan yatirmaya nasil alistirdiniz? Yastik kullaniyor musunuz?
Boyutun sorun olacagini sanmiyorum. Kizim daha buyuk oyuncaklari alabiliyor iki eliyleyegenime bizde bu boyu almistik kucugu yeni gordum onu kavramasi daha mi kolaydir acaba diye dusundum
Benimki de öyle . Kafasi duzlesecek bu gidisleBenim oglum asla yan yatmiyor arkasins yastik koyuyorumda ite ite yine düz yatiyor
Bizimki duzlesti gibi ya yan yatiriym koca popi devriliyo illa gunduz oyun.halisinda duz kafa yastigi kullaniyorum bari ordan telafi etsn diyeBenimki de öyle . Kafasi duzlesecek bu gidisle
Aynıyız iste bugün o halin 6.gunu, sanirim 35 günün tamamında böyle olmayacak,inşallah öyle ümit ediyorumdiğer ataklarda yaa atak haftası falan deyip geçmiştim çok zorlamamıştı bu 14. hafta atağı beni bitirdi 3 gündür gündüz uykusu hak getire uykudan gözünü açamazken çenesinin açılması ayrı gözü kapalı uyurken ağlaması ayrı 35 gün sürmesin böyle ben bende kalmam valla
Yastik ise yariyor mu sence canim?Bizimki duzlesti gibi ya yan yatiriym koca popi devriliyo illa gunduz oyun.halisinda duz kafa yastigi kullaniyorum bari ordan telafi etsn diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?