- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
Yüzde kaç artması gerekiyormuş sağlıklı olması için sen moralini bozup etkileme her çocuğun gelişim süreci aynı olmaz yavaş olur ama olur..Sakin stres yapma bebisi etkilemesin yemene icmene dikkat et yükselir Allah'ın izniyleKızlar selam. Bu gruba güzel şeyler yazmak isterdim ama. Benim beta hcg artışları istenildiği gibi değil. Ben ogrendikten sonra hep kan verdim. Yani 2 günde 2 kat artmıyor. Yüzde 30 civarı artıyor ve doktor buna rağmen keseyi gördü. Ama sağlıklı gebelik olabilir mi bilmiyorum. Doktor dedi artışlar iyi değil. İçi boş gebelik olabilir dedi. Takipteyiz suan ama umudum yok. Beta hcg başlarda yavaş artıp sonradan hızlanan var mıdır aranızda
Aramıza hoş geldin, bebeğin hayırlı olsun canım.Beni de ekler misin benim de Aralık doğum gösteriyor inşallah tabiyaş 31 Isparta son adet tarihim 11 Mart doğum 16 Aralık gosteriyor. Belirti olarak özellikle yemeklerden sonra midem bulaniyor ve iştahsızlık başladı.yorgunluk da var.
Zaten bu haftada bebek görünmez ki benimde doktorum dün 6. Haftadan sonra bebeği ve kalp atışını görmem gerek dedi 5+2 yim 2 hafta sonraya randevu verdi. Üzülmeyin stres yapmayin5+4 haftalığım kızlar ama kese var henüz bebek yok haftaya tekrar gel dedi doktor
Insallah oluşmuş olurüzüldüm ya
Ya bilmiyorum ki inşallah öyledir 15 mm olmuş kese genelde 10 mm olduğunda yolk kesesi oluşmaya başlıyor küçük bir oluşum olması gerekirdi olarak konuştu doktor ama yine de bir hafta daha bekleyelim dedi canım sıkıldı dediğine elimden geldiğince stres yapmamaya çalışacağım. Allah ferahlık versin inşallah.Zaten bu haftada bebek görünmez ki benimde doktorum dün 6. Haftadan sonra bebeği ve kalp atışını görmem gerek dedi 5+2 yim 2 hafta sonraya randevu verdi. Üzülmeyin stres yapmayin
5+4 zaten erken değil mi bilmiyorum tam ama5+4 haftalığım kızlar ama kese var henüz bebek yok haftaya tekrar gel dedi doktor
Olsun yine de üzülmeni gerektirecek bir durum yok bence böyle şeyler olabilir bazen de ilerde olabiliyor normal yaniYok geç döllenme değil ovulasyon testi yapıyordum aksine erken yumurtlama oldu. inşallah yakalar biraz üzüldüm
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Gönlünü ferah tut biE haber verKızlar selam. Bu gruba güzel şeyler yazmak isterdim ama. Benim beta hcg artışları istenildiği gibi değil. Ben ogrendikten sonra hep kan verdim. Yani 2 günde 2 kat artmıyor. Yüzde 30 civarı artıyor ve doktor buna rağmen keseyi gördü. Ama sağlıklı gebelik olabilir mi bilmiyorum. Doktor dedi artışlar iyi değil. İçi boş gebelik olabilir dedi. Takipteyiz suan ama umudum yok. Beta hcg başlarda yavaş artıp sonradan hızlanan var mıdır aranızda
Üzülme çok normal ben de dün gittim keseyi gördük 5+0 haftasıyla uyumlu dedi. Bu haftalarda yolk bebek izlenmeyebilir çok normal. Haftaya görürüz insallah5+4 haftalığım kızlar ama kese var henüz bebek yok haftaya tekrar gel dedi doktor
Bu arada ve de 18 inde gideceğim tekrarBen sağlık ocağında yaptırdım pazartesi günü dün de doktoruma götürdüm o istemeden
Bu arada tarihlerimiz aynı sizinle bende de keseyi girdi ama yolk için bişey demedi 18 ine gideceğim bende
Yani en mantıklı si test bencede bana birşey demediİnşallah canım peki kan pıhtılaşması testi yaptırdın mı bende başladım teste verdim çarşamba çıkacak ona göre ya kesecek ya devam ya da iğneye gececeğiz
Benim de hiç bilgim yok ki ilk gebeligim doktor sanki görünmesi gerekiyormuş gibi konuştu da o yüzden de üzüldüm. Gün ile kese de uyumlu hem karından hem de vajinal baktı5+4 zaten erken değil mi bilmiyorum tam ama
Normalde 2 kat ama yüzde 60 bile artsa yeterliymis. Ama bi yandan da diyorum ben sürekli kan vermeseydim keseyi de görünce sevinecektim boşa. İçi boş gebelik ya da sağlıksız gebelik ortaya çıkınca daha çok uzulecektim. En azından daha başında biliyorum. Çünkü insan umutlanıyor. Mesela kesem haftayla uyumlu. Dışarıdan bakınca hersey yolunda gözüküyor halbuki. Ama gel gör ki beta hcg değeri istenilen düzeyde artış göstermiyor. Düzenli kan vermek biraz da bu yüzden önemli sanirim. Bu gruptaki herkese Allah saglikla kucağına almayı nasip etsinYüzde kaç artması gerekiyormuş sağlıklı olması için sen moralini bozup etkileme her çocuğun gelişim süreci aynı olmaz yavaş olur ama olur..Sakin stres yapma bebisi etkilemesin yemene icmene dikkat et yükselir Allah'ın izniyle
Canım ben dün 4+6 ydım çok şükür kese göründü doktorum bebek ve kalp atışı için 15 gün sonra gel dedi bence daha erken canını sıkmaya gerek yok5+4 haftalığım kızlar ama kese var henüz bebek yok haftaya tekrar gel dedi doktor
Canım inşallah bu kaygıların feraha çıkar, bebeğini sağlıklı şekilde görürsün.Normalde 2 kat ama yüzde 60 bile artsa yeterliymis. Ama bi yandan da diyorum ben sürekli kan vermeseydim keseyi de görünce sevinecektim boşa. İçi boş gebelik ya da sağlıksız gebelik ortaya çıkınca daha çok uzulecektim. En azından daha başında biliyorum. Çünkü insan umutlanıyor. Mesela kesem haftayla uyumlu. Dışarıdan bakınca hersey yolunda gözüküyor halbuki. Ama gel gör ki beta hcg değeri istenilen düzeyde artış göstermiyor. Düzenli kan vermek biraz da bu yüzden önemli sanirim. Bu gruptaki herkese Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin
Aa ne güzel haberleselim o günBu arada ve de 18 inde gideceğim tekrar
Bence daha erken her cihaz da aynı kalitede olmuyor üzme kendini haftaya gittiğinde inşallah güzel haberler alacağız5+4 haftalığım kızlar ama kese var henüz bebek yok haftaya tekrar gel dedi doktor
Yaş 24 Amasya'da yaşıyorum 12 mart sat tarihim göğüslerim hassasiyet oldu birde kasığımda ufak yanma gibi biseyler hissettimMerhaba, 2022 Aralık ayında doğum yapacak olan anneleri gruba bekliyorum.
S.N Üye İsmi Üye Yaşı Şehir Son Adet Tarihi Tahmini Doğum Tarihi Cinsiyet Hamilelik Belirtisi 1 1 Küçük Mars 35 Balıkesir 09.03.2022 14.12.2022 Gebeliği öğrenmeden önce uyku ve kasık ağrıları. 2 ftmacaner 29 Ankara 03.03.2022 08.12.2022 Gebeliği öğrenmeden önce iştah artışı ve uyku oldu. Ögrendikten sonra da bir iki gün mide bulantım oldu. 3 Cekubalimmm 25 İstanbul 07.03.2022 13.12.2022 koku hassasiyeti ve adet sancısı 4 Mavigrill 32 Bursa 04.03.2022 17.12.2022 2 gün şiddetli mide bulantısı oldu, akıntım uzun süreli oldu, göğüs uclarim kopucakmis gibi ağrıyordu, bata yakın ilişki esnasında sağ kasığımda baskı ağrı hissediyordum, kasıklarımda ağrı oldu bacaklarıma vuruyordu. 5 seyma4 32 Kocaeli 09.03.2022 09.12.20220 Sağ kasik sizlamalari bacağıma vurdu ateşlenme geceleri, koku hassasiyeti ve göğüs sizisi üstüne yatamadım bu ara azaldı yoğun belirtiler ve duygusallik hemen ağlama sinirlilik. 6 gozdeyagiz0735 33 İzmir 01.03.2022 07.12.2022 7 pomegranate 29 İstanbul 01.03.2022 06.12.2022 alnımda minik minik bir sürü sivilce çıktı, hafif bir göğüs ağrım oldu 8 dearss 30 Ankara 09.03.2022 14.12.2022 Kasık ve bel ağrısı 9 Mer123458 33 Ankara 12.03.2022 14.12.2022 Sağ kasıkta batma vardı 10 Egegege 33 Konya 03.03.2022 08.12.2022 BAT'a 6 gün kala yerleşme kanaması yaşadım. 11 Zysd 38 İstanbul 02.03.2022 07.12.2022 4-5 gündür baş dönmem ve uyku hali. 12 Simge3421 29 Van 13.03.2022 18.12.2022 Göğüs hassasiyeti, uyku, yorgunluk. 13 Sifonella 33 İstanbul 04.03.2022 09.12.2022 Göğüs ucu hassasiyeti ile başladı sonra göğüsler hassaslaşti ve şişti. 14 Bergun1035hala 42 İzmir 10.03.2022 Kasıklarda şiddetli ağrı ve halsizlik. 15 huzur12 27.02.2022 04.12.2022 16 hasbeee 34 Konya 06.03.2022 11.12.2022 Göğüs hassasiyeti ve duygusallık var. 17 nisan1990 32 Çanakkale 04.03.2022 09.12.2022 Bat günü evde test yaptım öyle öğrendim belirtim yoktu. Fakat sonrasında kasıkta adet olacakmış gibi ağrı ve uyku hali başladı. 18 Kaderr27 31 Ankara 05.03.2022 10.12.2022 Ara ara sizi agri girdi kasiklarima sicak basmalari oldu sinirlendim ara ara.Duygusallastim cok uyumaya basladim.Adet tarihine yakin iyice artan karin kasik agrisi ani kalkinca batmalar gogus hassasiyeti biraz da bas agrisi ve normalde adete yakin kuru olurdum az az da olsa beyaz akinti. 19 Minnospapatya 28 Diyarbakır 28.02.2022 Belirti uyku ve göğüs hassasiyeti bide sırt ve göğüs bölgesinde sivilcelenme vardi. 20 menekse_kokusu 30 Ankara 14.03.2022 19.03.2022 Göğüs hassasiyeti uyku hali. 21 rinapera 27 İstanbul 02.03.2022 07.12.2022 Hafif kasik sancısı. 22 Sukasidesi32 31 Isparta 11.03.2022 16.12.2022 Yemeklerden sonra midem bulaniyor ve iştahsızlık başladı.yorgunluk da var. 23 24 25
MerhabaMerhaba güzel annelerbebişlerinizi sağlıklıca alın kucağınıza inşallah hamile olduğunuzu kaçıncı haftanızda ve nasıl öğrendiniz? Kan sonucu ile mi yoksa gebelik testi ile mi
Aminnnn inşallah canım benimCanım inşallah bu kaygıların feraha çıkar, bebeğini sağlıklı şekilde görürsün.
Ben adet olucağım gün erken gebelik testi yaptım. Eşimin doğumgünüydü o gün. Hiç hissetmemiştim öyle birşey ama çıkarsa güzel bi doğumgünü hediyesi olur dedim ve öyle oldu :) öğrendikten sonrada aynı gün kan testine gittik 689 çıktıMerhaba güzel annelerbebişlerinizi sağlıklıca alın kucağınıza inşallah hamile olduğunuzu kaçıncı haftanızda ve nasıl öğrendiniz? Kan sonucu ile mi yoksa gebelik testi ile mi
Ben adet olucağım gün erken gebelik testi yaptım. Eşimin doğumgünüydü o gün. Hiç hissetmemiştim öyle birşey ama çıkarsa güzel bi doğumgünü hediyesi olur dedim ve öyle oldu :) öğrendikten sonrada aynı gün kan testine gittik 689 çıktd