• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Selam ben hamileliğin başından beri kardiyoloji ye gidiyorum. Holter takıldı hatta. Dün nst ye girdim yine hemşireleri korkuttum. Benim nabzım 120 lerin altını görmüyor. Kardiyoloji ilaç yazmak istedi ama uyuyabiliyorm diye tercih etmedik. Kardiyoloji raporumda taşikardi ve depresyon yazıyordu. Daha anestezi ekibi ile görüşmedik. Ama doktorum gördü sonucu bir sorun olsa ameliyat için söylerdi. Spinal olacağım ben.

Çok teşekkür ediyorum canım vakit ayırıp yazdığın için Ben ileri seviyede panik atak olmadığı için hiç kardiyolojiye ekg'ye falan girmedim ekg'de öyle bir sonuç çıkınca da istersen korktum neyse ki normalmiş 😍

Senin için hangisi iyi olacaksa Allah onu versin canım 🤲
Sağ ol canım benim Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin 🤲

Cnm bnde gebelikte kardiyoloji ye gidiyorm.stres ve panik atağa bağlı çarpıntı oluyor.daha önce gebelik kayıplarımda olduğu için.Gecen gittiğimde kalpte çok hafif çökme var dedi ama önemli bişey değil dedi

Teşekkür ederim canım bende de ara ara çarpıntı oluyor ama hani çok önemsemiyordum onunla alakalı mı diye düşündüm ama herkes normal diyorsa rahatlamam lazım 😇

Sanırım.bbir tek ben korkuyorum bu spinal sezeryandan😁
Valla Şuan öyle sıkıntılıyım ki uyku uyuyamıyorum, rahat nefes alamıyorum, doğru düzgün oturup yürüyemiyorum.artık bir an önce günü gelsin doğsun istiyorum.anestezi falan gözümde değil.son haftalar çok zor

Evet toplam 10 kilo, korse öncesi sonrası diye ayrım yapamam ilk tartıldığımda da korse takıyordum 8 kilo civarı gitmişti birkaç gün sonra 10 oldu haftaya tekrar tartılicam. Kesinlikle inceltiyor korse kilo verdiriyor mu bilmiyorum ama belim çok fark etti
Ben korse kullanmadım ilk hamilelikte ama 20 kg almıştım ilk ay sonunda 13 kilom gitmişti.4 kilo da zamanla gitti.3 kilo bana kalmıştı

Kızlar hastaneye geldim çok sancım vardı nst de de çıktı ne olacak bilmiyorum sezeryan olacaktım 22 aralıkta çok erken değil mi doğum İÇİN
34lerdesin sanırım. İlk doğumumu öyle yapmıştım ben de. Kızım gayet sağlıklı. Stres yapma canm, en doğru zamanda gelsin inşallah :dua:

Hayırlı akşamlar kizlar Bugün biraz yürüdüm 5 dk faln sağ tarafım karından kasığa kadar aşırı ağrı oluyordu dinlenince geçiyor ama.Sizdede oluyormu bu tarz ağrılar 🥴 bian doğuracagm sandım
ben hala çalışıyorum ve sürekli yürüyorum. Ağrım olmuyor ama başından beri alışkın olduğum için olabilir.

Kızlar ıslak mendil olarak ne kullanacaksınız bebeklerde. Ben ilk bebegımde bezi bırakana kadar pamuk ve kaynamış soğumuş şu kullandım ama bunda ne o pamuk lardan alacak maddi gücüm var ne de zırt pırt pamuk ısla sık vs yapacak enerjim :)
ilk 1-2 ay pamuk kullanacağım. Kaka yaptığında lavaboda yıkarım. Sonra sleepy yenidoğan ıslak mendile geçeceğim. İlk kızımda da öyle yapmıştım.

Yok canım benim dediğim onlardan değil. Bu ebe bekte falan satılan büyük kare pamuklar var, onlar baya pahalanmış
Bence okadar seye gerek yok die dusnuorum.Baslarda cildi hassas die suyla pamukla silersin sonrada islak mendile gecersin ama ben uzun bi sure pamuk kullanma taraftariyim.

Çıtır kızlar bunlar 🙂saglıklı olsunlarda .boylu olacak ama zayıf olacak ablası gibi .aslında kesebılır progestanı artık erkeni kalmadı bu işin
Benim kizlar hep citir teyzesi 🤣buyuk kizim hala citir citir kucuk kizimda ayni sayilir onlarda bu haftalarda dogdular mama da kullandim ama kilo aldiramadim 😔Bizde boy kisaligida var biraz genetik sanirim.Buyuk kizima martta hormon testi yaptiracagiz bakalim ne cikacak.Valla dogdukdan sonra daha cok skntilar basliyor 😄Rabbim beterinden korusun dermansiz dert vermesin 🤲

Kiz dur daaha yay burcuna yeni gecti oglaga kadar cok var😀🤣yay burçları olarak cok tatliyizdir yay olsun tabiiii😁😍
bunun babası da oğlak benim evde bir oğlak daha kaldıracak halim yok 😂 hep bi burun dikine gitme falan sezaryen olsaydı ayarlayacaktım yay olsun diye ama normale döndük bakalım ne zaman canı isteyecek hanımefendinin gelmeyi

ilk 1-2 ay pamuk kullanacağım. Kaka yaptığında lavaboda yıkarım. Sonra sleepy yenidoğan ıslak mendile geçeceğim. İlk kızımda da öyle yapmıştım.
Lavaboda yıkamak da bana zor geliyor biraz ya suyun sıcaklıgı ayarlanana kadar bir ton su israf olur :D ben de Sleepy alacak heralde herkes onu önermiş.
sleepynin bezinden ben de memnun kalmadı. Ne zaman denesem sızdırdı ve kızarıklık yaptı. Ama yenidoğan ıslak mendili baya iyi.
Çok sert bir de bezleri, kazık gibi resmen.

bunun babası da oğlak benim evde bir oğlak daha kaldıracak halim yok 😂 hep bi burun dikine gitme falan sezaryen olsaydı ayarlayacaktım yay olsun diye ama normale döndük bakalım ne zaman canı isteyecek hanımefendinin gelmeyi
Oglak ayyy fenaa kuralcı inat aksi oluyo 🤣🤣hayrli zamanda gelsin insallah minik 🤲😀

Benim kizlar hep citir teyzesi 🤣buyuk kizim hala citir citir kucuk kizimda ayni sayilir onlarda bu haftalarda dogdular mama da kullandim ama kilo aldiramadim 😔Bizde boy kisaligida var biraz genetik sanirim.Buyuk kizima martta hormon testi yaptiracagiz bakalim ne cikacak.Valla dogdukdan sonra daha cok skntilar basliyor 😄Rabbim beterinden korusun dermansiz dert vermesin 🤲
Amin amin .bende mama verdim ama yok benim kızımda yasıtlarından hep üst sınırda boyda ama kiloda en alt sınırda .asla kilo alamıyo cunku babasıda 190 72kilo 😒genler babadan fazlasıyla alınmıs yanı.insallah sıkıntı cıkmaz kızının hormonlarında normaldir

Lavaboda yıkamak da bana zor geliyor biraz ya suyun sıcaklıgı ayarlanana kadar bir ton su israf olur :KK70: ben de Sleepy alacak heralde herkes onu önermiş.

Çok sert bir de bezleri, kazık gibi resmen.
bizim ebeveyn banyosundaki su çok rahat ayarlanıyor. Yatağa havlusunu açıyorum. Yanıma da bir tane müslin bez alıyorum. Tek kolumda bebeği tutarken diğer elimle de suyu hemen ayarlayıp yıkıyorum. müsline sarıyorum poposunu. Sonra götürüp havlunun üzerine yatırıyorum. Çok pratik ve tertemiz oluyor. Silince ister istemez kalıntılar olabiliyor kenarlarda köşelerde. O da pişik yapıyor hemen.

Back