- 10 Kasım 2010
- 4.695
- 3.922
- 333
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #31.121
Selam ben hamileliğin başından beri kardiyoloji ye gidiyorum. Holter takıldı hatta. Dün nst ye girdim yine hemşireleri korkuttum. Benim nabzım 120 lerin altını görmüyor. Kardiyoloji ilaç yazmak istedi ama uyuyabiliyorm diye tercih etmedik. Kardiyoloji raporumda taşikardi ve depresyon yazıyordu. Daha anestezi ekibi ile görüşmedik. Ama doktorum gördü sonucu bir sorun olsa ameliyat için söylerdi. Spinal olacağım ben.
Çok teşekkür ediyorum canım vakit ayırıp yazdığın için Ben ileri seviyede panik atak olmadığı için hiç kardiyolojiye ekg'ye falan girmedim ekg'de öyle bir sonuç çıkınca da istersen korktum neyse ki normalmiş
Sağ ol canım benim Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsinSenin için hangisi iyi olacaksa Allah onu versin canım
Cnm bnde gebelikte kardiyoloji ye gidiyorm.stres ve panik atağa bağlı çarpıntı oluyor.daha önce gebelik kayıplarımda olduğu için.Gecen gittiğimde kalpte çok hafif çökme var dedi ama önemli bişey değil dedi
Teşekkür ederim canım bende de ara ara çarpıntı oluyor ama hani çok önemsemiyordum onunla alakalı mı diye düşündüm ama herkes normal diyorsa rahatlamam lazım