• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Peki mesela tokluğun ortalama kaç çıkıyor.. bende dikkat etmeye başladım ama gerçekten çok zor hamilelikte diyet, gözümün önünden hep tatlılar çikolatalar geçiyor🤭🙈 bakalım dikkat etmeye başlayınca benim suda ve bebekte bi değişiklik olucak mı
Eğer dikkat edersem tokluğumu 140 ın altında tutabiliyorum, 120, 130 larda oluyor, ama kaçırırsam yemeği artık ne yersem çıkıyor biliyorum 165 lere kadar çıkıyor, senin nasıl şuan tokluğun, bebeğin kilosu ne kadar haftan kac

Eğer dikkat edersem tokluğumu 140 ın altında tutabiliyorum, 120, 130 larda oluyor, ama kaçırırsam yemeği artık ne yersem çıkıyor biliyorum 165 lere kadar çıkıyor, senin nasıl şuan tokluğun, bebeğin kilosu ne kadar haftan kac
30. Haftada 1690 dı kilosu.. bende dikkat ediyorum bir defa 146 yı gördüm genelde altında çıkıyor ama dikkat etmesem benimde eminim 165 lere çıkar yani.. açlık iyi ama tokluk aynı senin gibi

Kizlar bı bakarmisiniz anlayan varmı yarın gostericem sonucu

Eklentiler

• Screenshot_20221128-163336.png
    Screenshot_20221128-163336.png
    104,9 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar ıslak mendil olarak ne kullanacaksınız bebeklerde. Ben ilk bebegımde bezi bırakana kadar pamuk ve kaynamış soğumuş şu kullandım ama bunda ne o pamuk lardan alacak maddi gücüm var ne de zırt pırt pamuk ısla sık vs yapacak enerjim :)
Pamuklar pahali mi ki canim bende pamuk kullandim bundada pamuk kullanmayi dusunuyorum suya cok dikkat etmedim cesmeden dolduruyordum.Kapakli bi kutuya pamuklari parcalayip basiyorum ustunede su dolduruyorum tamam.Pamuguda bimden aliyorum senin dedigin pamuk nasil anlamadim.İslak mendilden daha avantajli degil mi?

30. Haftada 1690 dı kilosu.. bende dikkat ediyorum bir defa 146 yı gördüm genelde altında çıkıyor ama dikkat etmesem benimde eminim 165 lere çıkar yani.. açlık iyi ama tokluk aynı senin gibi
Umarım insülin kullanmadan hamilelik sürecini tamamlarsın canım, biraz zor diyet yapmak ama bi süre sonra insan alışıyor merak etme😊 herşey bebişlerimiz için🥰

Kızlar ıslak mendil olarak ne kullanacaksınız bebeklerde. Ben ilk bebegımde bezi bırakana kadar pamuk ve kaynamış soğumuş şu kullandım ama bunda ne o pamuk lardan alacak maddi gücüm var ne de zırt pırt pamuk ısla sık vs yapacak enerjim :)
Canım bizim bebeğe hastanede sleepy natura ıslak havlu kullanıyorlar.

Umarım insülin kullanmadan hamilelik sürecini tamamlarsın canım, biraz zor diyet yapmak ama bi süre sonra insan alışıyor merak etme😊 herşey bebişlerimiz için🥰
Bakalım doktorum ne dicek.. bu şekilde dikkat eder 140 aşmazsam insülin gerek görmez herhalde.. dediğin gibi zor ama alışıcam elbet..

Canım bende de öksürük ve nefes darlığı vardı ekg ve eko çektirdim raporu okumadım ama çekilirken bir şeye hafif meyilli gibi yorum yapıldı sonradan kardiyoloji doktoru normal dedi sonuca. Kendi doktorumda bebekten dolayı organlar sıkıştığı için bazen kapakçıklarda oynama olabiliyor ama doğum sonrasında düzeliyor demişti. Sonuca normal dedilerse sıkıntı yapma hiç doğumdan sonra tekrar görünürsün kardiyolojiye.

Sağ ol canım benim Ben de panik atak olduğu için böyle sıkıntılar yaşıyorum gece uyuyamazdım yoksa o yüzden sorayım dedim cevap verdiğin için çok teşekkür ederim 💞🙏

Canım zaten içinize endişe yerleştiyse beklemenın manası yok, stres yaşamassınız hiç olmazsa.

Benden hiç istemediler iki gebeliğimde de ancak bugün nst için beklerken 2 3 kişiden istediklerine şahit oldum ilk kez.

Cevabın için teşekkür ederim canım kardiyolojiyi doğumdan sonraya bırakacağım tekrardan bir EKG çektireceğim ona göre bir baktıracağım bakalım hamilelikle ilgili mi yoksa yapısal Bir sorunum mu var diye panik atak hastası olduğum için çok stres oluyorum böyle şeylere 😥😥😥

Bana bol miktarda hediye olarak Komili ve bebeland yeni doğan ıslak mendili geldi onları kullanacağım eşimin eniştesi fabrikasında çalıştığı için bebek bezini de uyguna alacağımızı düşünüyoruz 🙏

Pamuklar pahali mi ki canim bende pamuk kullandim bundada pamuk kullanmayi dusunuyorum suya cok dikkat etmedim cesmeden dolduruyordum.Kapakli bi kutuya pamuklari parcalayip basiyorum ustunede su dolduruyorum tamam.Pamuguda bimden aliyorum senin dedigin pamuk nasil anlamadim.İslak mendilden daha avantajli degil mi?
Yok canım benim dediğim onlardan değil. Bu ebe bekte falan satılan büyük kare pamuklar var, onlar baya pahalanmış

Öneriler için teşekkürler kızlar.

Bana bol miktarda hediye olarak Komili ve bebeland yeni doğan ıslak mendili geldi onları kullanacağım eşimin eniştesi fabrikasında çalıştığı için bebek bezini de uyguna alacağımızı düşünüyoruz 🙏
Çok şansılınız bu devırde :)

Yok canım genel anestezi de hiçbir şey duymuyorsun ama spinalde herseyi ilk sen yaşıyorsun ve kendine gelme sorunun olmuyor, hemde korkulacak bir durum yokmuş ondan dedim. Bende dün 120 125 kalp atışlarını gördüm, tansiyonum yükseldi bir ara ama bugün aşırı rahattım 🤭
Maşallah şükür atlatmissin darısı başımıza sağlıkla inşallah 🤲🥰

Sağ ol canım benim Ben de panik atak olduğu için böyle sıkıntılar yaşıyorum gece uyuyamazdım yoksa o yüzden sorayım dedim cevap verdiğin için çok teşekkür ederim 💞🙏
Benimde ilk gebeligimde mitral kapakta çökme olmuştu doğumdan sonra baya sıkıntı yaşadım ben çarpıntı falan oldu. Panik atak anksiyete ortaya çıktı devamında ilaç kullanmak zorunda kaldim.bebegimi bile meziremedim doğru düzgün.inşallah bunda böyle olmaz endişeliyim açıkçası . Şu an kardiyoloji sorun yok dedi umarım hepimizin bu şekilde sorunsuz biter gebeliği ve sonrasında da sorunlar yaşamayız🤲

Ben 20 haftadan beri progestan kullaniorum erken dogum riskim oldugu icin.Bide pihtilasma var die oksapar kullaniorum.Persembe 2200 du canim.
Çıtır kızlar bunlar 🙂saglıklı olsunlarda .boylu olacak ama zayıf olacak ablası gibi .aslında kesebılır progestanı artık erkeni kalmadı bu işin

Back