• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar merhaba çok şükür kızımın odasını aldım ve bugün geliyor artık yavaş yavaş eşyalarını yıkamaya başlayayım diyorum ama nasıl yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok nelere dikkat etmeliyim deterjan olarak ne kullanmalıyım önerilerinize ihtiyacım var 🙏🏻Bu arada bebişler erken gelmeye devam ediyor gözünüz Aydın Rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin ❤️🧿

Cidden çok sinir bozucu. Tatile gittik iki ay önce ki her sene çıkarız bu son tatiliniz tadını çıkartın dediler gezmeyi seviyoruz eşimin müsait vakti varsa mutlaka çıkarız bu son gezmeleriniz bilmem ne tırıvırıları. Hayır siz çocuk yerine deccali dünyaya indirdiyseniz sizin sorununuz. Kınamıyorum ama insanlardan uzak telefon tabletle çocuk büyütüyolar çocuk insan içine çıkınca da haliyle huzursuz oluyor. Çok var örnekleri bu şekilde etrafımda. Allah korusun sağlık sorunu olmadığı sürece ne kendimi eve kapatırım ne keyfimden geri kalırım. Özellikle hamilelere böyle şeyler söylenmesinden nefret ediyorum her hamile her anne her bebek kendine özeldir kimse kendi yetiştiremediği yaramaz çocuğunu baz alıp genellendirme yapmasın bence. Ay daha bugün yaşandı bu konu da gerildim o yüzden pardon😂
Ayyy ayni dert bizdede var buyukte konusmak istemiyorumm, bizde esimle surekli gezeriz firsat buldukca. Yok tadini cikarin son gezmeler bilmem nee, herkese cevabini veriyorum merak etmeyin bebegimlede gezerim diyorum o anne karninda alisti gezmeye diyorum guluyorlar goruruz gibisinden😅 sinir oluyorummm :) sizin gibi cocuk buyutmeyecegim icin akilli olur benim cocugum demek istiyorum diyemiyorum😂 illaki iki kisi gibi olmayacagini biliyorum tatilin ama ne bilimm cok abartiyorlar bence. Yok uykularin tadina var bidaha uyku yok bilmem ne, yoksada yok yanii ne gozumuze sokuyorsunuz hamile hamile, gidin kendi isinize bakin😂 benide sinirlendirdiler simdi tekrardan :)))

Kizlarrr buda bizim odamiz 🥰 eksikk var daha birazz kulplar filann :))
D4931053-C619-4C12-9ACE-117D5879CA93.webp

Eklentiler

• 0542FD87-8032-4791-945E-AE081E06EA4F.webp
    0542FD87-8032-4791-945E-AE081E06EA4F.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 119
Ayyy ayni dert bizdede var buyukte konusmak istemiyorumm, bizde esimle surekli gezeriz firsat buldukca. Yok tadini cikarin son gezmeler bilmem nee, herkese cevabini veriyorum merak etmeyin bebegimlede gezerim diyorum o anne karninda alisti gezmeye diyorum guluyorlar goruruz gibisinden😅 sinir oluyorummm :) sizin gibi cocuk buyutmeyecegim icin akilli olur benim cocugum demek istiyorum diyemiyorum😂 illaki iki kisi gibi olmayacagini biliyorum tatilin ama ne bilimm cok abartiyorlar bence. Yok uykularin tadina var bidaha uyku yok bilmem ne, yoksada yok yanii ne gozumuze sokuyorsunuz hamile hamile, gidin kendi isinize bakin😂 benide sinirlendirdiler simdi tekrardan :)))
Hiç takmayın valla o lafları. Ablam bana doğumdan önce son filmini izle demişti, ben bi oturuşta bi sezon dizi bitiriyorum şu an 😆

Kızlar merhaba çok şükür kızımın odasını aldım ve bugün geliyor artık yavaş yavaş eşyalarını yıkamaya başlayayım diyorum ama nasıl yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok nelere dikkat etmeliyim deterjan olarak ne kullanmalıyım önerilerinize ihtiyacım var 🙏🏻Bu arada bebişler erken gelmeye devam ediyor gözünüz Aydın Rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin ❤️🧿
Ben e bebekten baby me yumuşatıcı ve deterjan aldım. Tüm eşyaları benzer renklerle 30 dererece 1 saatlik programda hassas durulama seçeneğini seçerek yıkadım. Sonrası ütüleme yerleştirme zaten

Arkadaslar merhaba dün cati muaynesi yapti doktor sonra kahverengi bi akinti oldu bugun yine oldu normal mi acaba

Ebebekten babyme alacaktım gidemedim. Şok markette babeland marka sıvı deterjan aldım. Kokusu yok denecek kadar az, zaten bebek deterjanında parfüm olmaması gerekir. Çamaşır makinemde baby programı var onda yıkadım.
Arkadaslar merhaba dün cati muaynesi yapti doktor sonra kahverengi bi akinti oldu bugun yine oldu normal mi acaba
Bildiğim kadarıyla normal, olabiliyor. Ama bu haftalarda doğumu da haber vermiş olabilir bence doktorunuza bir danışın.

Amiin inşallah. Gece o ağrıdan eşimi uyandıramadım uyanmadı resmen. Doğuruyo olsam yalnız çekecektim sancıları. Sabah mahcup mahcuptu. Çok kalbim kırıldı bu duruma ben hamile biri gece beni uayndırsa fırlardım yataktan
Kıyamam sana 🥰 şu dönemde biraz daha hassas olabiliyoruz ama o da uyku haliyle anlamamıştır ne olduğunu bence🤭 ben de lavaboya çok sık kalkıyorum ve her kalkışımda eşimin kolundan destek alıyorum uyurken. O da geçenlerde irkildi ve aşkım ne yapıyosun ya korktum dedi diye iki gün surat yaptım🤣🤣🤣 Ama onlar da tabii ki en az bizler kadar heyecanlı ve bizler için endişeliler 😊

Kizlar fetal eko cekimi yapildi allahima şükür bir sorun cikmadi kalp fonksiyonlari yerinde damarlar normal kan akisida duzenli oyle rahatladimki anlatamam😍
Merhaba bişey sormak istiyorum 18 haftalık iken gittim devlet doktoruna
Bana 15 gün sonrası için fetal eko ve radyoloji istek fişi verdi bunun dışında herhangi bi bilgilendirme yapmadı
Bunlari istemesi normal mi her gebeden mi istiyorlar yoksa bişey gördü de tedbir amaçlı mi istedi ?

Sabahtan beri kosturmaktan öldüm resmen 🤪 çok şükür günümüzü aldık, bir terslik olmazsa 28 Kasım da geliyor minnak kusumuz 😍 şaka maka derken son 10 gün ❤️ 3200, 51 cm dedi doktor +-300 oynar dedi. Ablası 3240 doğmuştu bununda o civarda olacağını düşünüyorum 🥰

Back
X