2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Sağlıkla gelsin minik kuzun ama gelirken ismini de getirsin

Bizim ikili testte ense kalinligi 3.04 cikmisti normalden cok azda olsa fzla..bundn sebep fetal dna yaptirdik ama sonuc temiz geldi doktorum ense kalinligi bazen kalp rahatsızlıkları acisindan da haberci olabilir diyerek fetal eko onerdi bizde her ihtimali degerlendirip onuda cektirdik. Bildigim kadariyla fetal eko icin 24.hafta sonrasi daha net sonuc veriyo. Hangi hastanede cekilcek insallah temiz gelir sonuçlar durduk.yere pek onerilen bir test degil aslinda

Yaa devlet kadın doğumdu inşallah temizdir ya korkuyorum biraz

Yaa devlet kadın doğumdu inşallah temizdir ya korkuyorum biraz
Fetal eko bende ilk oğlumda çektirmiştim.detaylı ultrasonda kalpte delik gördüler fetal eko istediler.çektirdim.Doğumda kapanacak türden bi delik doğumdan sonra tekrar çektirin dediler.Doğumdan sonra çektirdim küçülmüştü.3 yaşında tekrar istediler.3 yaşında çektirdiğimde çok şükür tamamen kapanmıştı.şimdi oğlum 6,5 yaşında hiçbir sıkıntısı yok çok şükür.endişelenme canım korkutucu bişey olsa doktor mutlaka söylerdi

Yaa hadi amin hiç birşey dememesi daha kötü oldu bari içimi aarahatlatsaydi sadece kağıdı elime verdi umarım bebeğim sağlıklıdır

Bizim kalpte hiçbir şey yoktu ona rağmen özelde gittiğim perinatoloji uzmanı fetal eko istemişti. Devlette tekrar gittim gerek yok dediler çektirmedik bizde

Pazartesi sezeryana alayım dedi doktor, ayyy yok falan deyince tamam pazartesi ne olur ne olmaz aç gel yine değerlendirirz dedi
Dur bakalım sen bir pazartesi git, inşallah senin için de bebek için de en olması gerektiği zamanda doğum olsun inşallah sen gönlünü ferah tut

Daha almadım ama almayı düşünüyorum, kemer kundak gördüm yeni doğan için çok daha mantıklı geldi sen de bak istersen

Ben aldim canim , iki ince de benim kendi kundagim var

Aldıklarınızı, alacaklarınızı paylaşır mısınız kızlar. Birde üşümesin diye tog değeri falan oluyor mu kundakların

Eklentiler

• Screenshot_20221118_212617_com.android.chrome.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar sezeryan sonrası sonda takılıyormuş nedense bu fikir bana çok rahatsız edici geldi, herşeyi geçtim şimdi de sondayı kafaya takıyorum
Ben hiç anlamadım canım uyuşturduktan sonra taktılar. Çıkarırken de hissetmedim. Ben de ameliyat sonrası karnıma bastırılmasından korkuyorum
Bana sondayı spinalden sonra taktılar hiç hissetmedim, çıkardıklarında da uyuşuk olduğum için yine hissetmedim. Karna bastirma olayını kanama kontrolü diyerek 3 kez yaptılar. İlkinde tamamen uyuşuktum hiç hissetmedim, ikincide çok az hissettim, üçüncüde biraz acıdı artık uyuşukluk geçtiği için ama korkulacak bir şey değil 2 saniyelik bir acı.
Biz kapı süsü yaptık. Aslında balon falan da istiyordum eğer doğurmasaydım kontrolden sonra balonlarimizi alacaktık hiç gerekli değil bence organizasyon vs
Açılmaya nasıl bakıyorlar. İnşallah düşündüğüm gibi değildir
Çatalda elle muayenede baktılar bana acımadı hiç sonra da doğum başlamış dediler zaten
Canım çok geçmiş olsun sütün de hemen artar inşallah 3. günden sonra arttı benim ilk 2 gün az olur dediler sen zaten tecrubelisin daha iyi bilirsin tez zamanda kavuşun inşallah
Çok geçmiş olsun canım. Bir an önce toparlarsınız inşallah
Kızlar bebek için kundak aldınız mı? Başta uyku tulumu düşünmüştüm ama sanırım yenidoğan için kundak daha iyi olur.
Ben almıştım ama kullanmıyorum oda ısısını sürekli kontrol ediyoruz yumuşak biraz kalın bir battaniyeye sarıp reflü yatağında yatırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…