2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Valla ya zaman daraldıkça bilinç altına attıklarımız ortaya çıkmaya başladı.

Teşekkürler canım.. bu hastalık beni çok yordu. Nefes alamıyorum diye sızlanıp duruyorum ama bu sızlanmazlar da fayda etmiyor. Kesmeye karar verdim :) adım adım daha bol ve rahat nefes alacağıma inanıyorum artık.. dün öyle oldu ama bugün tansiyonum normale döndü. Bir aşamadan sonrası kesinlikle strestendi bence de. Ama beklerken bir doğuma denk geldik anne ve bebek odasına gidiyordu. Kısa süre görmek çok keyifliydi. Heveslendik

Güle güle giysin bu harika giysinleri ve sağlıkla kucağına gelsin oğlun.. bende dünkü aksiyondan sonra hastane çantasını toparlamaya karar verdim. Zahmet olacak bana ama artık yapayım. Bugün ütüleri bitirip emzirme şeylerini sterilize edeyim ve yerleştireyim hepsini rahatça keyfime bakayım.

Ben de inş hafta sonu yapacağım

Kızlar sezeryan sonrası sonda takılıyormuş nedense bu fikir bana çok rahatsız edici geldi, herşeyi geçtim şimdi de sondayı kafaya takıyorum
Uyuşturup takarlarsa sorun yok çıkarırken bir tuhaf oluyorsun.. acı kesinlikle değil sanki içinden bir baloncuk çıkıyor gibi oluyor. Ağrı sızı olmayacak ama fikri insanı geriyor haklısın.. ama o da geçecek ve bence o an ona takılamayacaksın bence çünkü çok meşgul olacaksın şimdi vaktin enerjin var takılsan da önemli değil. Su akacak yolunu bulacak

Geçmiş olsun canım önce böbrek ağrın sonra beneğinin erken gelme isteğini durdururlar umarım. En uygun zamanda sağlıkla gelsin. Hiç takılma erken gelirse de toparlayacak sağlıkla kucağına gelecektir

Kum torbası koyarsa yapmıyorlar. Öbür türlü gerçekten zor. Bi hemşire gelip en az 4 kez karnıma bastırdı tüm gücüyle. Son 2 tanesinde uyuşukluk da geçmişti. Canım hiç kıymetli değil.
Elf gözlerin bu gördüklerinden ve okuduklarından sonra arkasına bakmadan kaçmak istiyorum yıl olmuş 2023 artık kum torbası, karına bastırma olur mu ya… tüm hastanelerdeki doğum ekiplerinden daha konforlu doğum sonrası yaşatmaları konusunda ricacıyım

İlla bir şey işkence yapılacak kolayı yok

Her ikisinin de zorlukları ve bilinmezlikleri var sonuçta. Kolay mı bir insanın hayata başlamasına aracılık ederken sadece baş ağrısı gibi bir şey çekecek değildik. Böyle büyük bir olay büyük tuhaflıklarla geliyor ama hepsi geride kalacak. Her şey bittiğinde harika bir kavuşma hikayesini hatırladığımız kolay doğumlarımız olsun

Panik yapma ya bence az daha gidecek. Gitmese bile haftan iyi kilo yüzünden sadece girmez küveze. Doktor öngörü olarak söyler ama çoğu zaman girmez.

Hakkınızda hayırlısı böyleyse gelsin minik kuş kucağına canım, sen ona dışarıda da çok çok iyi bakarsın eminim, sağlıkla kavuşun

Teşekkürler canım hepimiz en doğru zamanda sağlıkla bebeklerimizi alalım kucağımıza..

Doğum paketinde 10 muayene hakkı var .9. Pazatesi günü kadın hala 2haftada 1 gel diye .relaxlıkta bi marka kendısı
Benim doktorumda rahatlıkta bir dünya markasıdır. Branş fark etmeksizin bu zamana kadar gördüğüm en rahat ve pozitif doktordur ama dün gerek gördü acil çağırdı. Bizim için her aşaması çok önemli bir süreç, hep takipte olmak güven veriyor ama bence onlar ne zaman titizleneceğini iyi biliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…