• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Selam canım kızlar 🥰❤️ nst den çıktım doktoru bekliyorum. Pazartesi yatışım var suni sancı ile deneyelim dedi. Olmazsa sezeryan. Ama bence olacak çünkü umut olmasa suni deneyelim demezdi diye düşünüyorum 🥲 çokheyecanlıyım.. inşallah doğumdan sonra böbreğimizde düzelir kızımla sağxsslim evinize döneriz🙏🧿
Bir Kasım bebesi daha dünyaya ulaşmak üzere hazırlanıyor 😂 sağlıkla kolaylıkla gelsin kucağında canım.

Selam kızlar, kontrolden geldim şimdi. Suyu biraz daha azalmış dedi, pazartesi için sezeryan planlayalım dedi. Neee dedim stres oldum, tamam sen pazartesi gel, aç gel ne olur ne olmaz o gün tekrar değerlendirriz dedi ama stresim tavan şuan 😢
Pazartesi günü nasıl devam edecek bilmiyorum ama belki oğlun biraz daha kalmam ister içeride. Ama geliyorsa da başının üstünde yeri var sevgili kasım annesi 😍

Selam kızlar, kontrolden geldim şimdi. Suyu biraz daha azalmış dedi, pazartesi için sezeryan planlayalım dedi. Neee dedim stres oldum, tamam sen pazartesi gel, aç gel ne olur ne olmaz o gün tekrar değerlendirriz dedi ama stresim tavan şuan 😢
Canım hiç stres olma.. bence her şey çok güzel olacak😊🙏

Ay bakalım elim ayağıma dolaştı, 2 kilosu 400 gram dedi. Yoğun bakıma girer mi dedim, entübe olacağını sanmıyorum ama 3,4 gün kalabilir çok uzun sürmez dedi.
Bence her ihtimali dillendiriyorlar ve zaten kesin konuşmamış. Ama dediği gibi bile olsa sonra sağlıkla kucağına gelecek. Belki de hiç gerek kalmayacak. Bu bebeler neler neler başarıyor hep beraber mucizelerine tanık oluyoruz..

Kocama sabah sabah sinir oldum, aksirip tiksirmaya basladi. Odalari ayirdik, covid negatif. Doktor ona da grip asisi önermisti ama tamam deyip yaptirmadi tabii. Ben iyiyim Cok Sükür ama sinir oldum bir kere
Geçmiş olsun kuzum. Kolayca basit bir şekilde atlatır umarım. Seni de aşın korur ve hiç bir şey olmaz bence. Sağlıkla beraberce doğuma gireceksiniz zaten daha var. Toparlayacak sen de sağlıkla devam edeceksin 💕

Geçmiş olsun kuzum. Kolayca basit bir şekilde atlatır umarım. Seni de aşın korur ve hiç bir şey olmaz bence. Sağlıkla beraberce doğuma gireceksiniz zaten daha var. Toparlayacak sen de sağlıkla devam edeceksin 💕
Yok simdi bir de ona hasta Corbasi yapicam da kendini toparlasin bir an önce. Extra is yani 😂

Cok tatlisin Cok tesekkür ederim bu arada , insanlari teselli edebilmek benim yetenegim degil ama sen cok iyisin bu konuda 😻

kızlar hastane odası için organizasyoncu ile anlaşmayı falan düşünüyormsunuz ?
ya bi bakayım sorayım dedim fiyatlar coşmuş , bir de benim hastanem kendi anlaştığı firma dışında kimseyi sokmuyor , maşallah 2500-3000 den açıyorlar ağızlarını
napsam bilemedim ama aen azından kapısının süslenmesini isterdim balon falan
sizler ne yapacaksınız
Kuzum bizim hastanede odalar İnanılmaz küçük o yüzden hiç yapmadım
Yatak örtüsü aldım kapı süsü yaptırdım bide 2 tane balon standı
He ben doğumdayken oturur biri bunlarla uğraşır mı hiç bilmiyorum 😂😂

kızlar hastane odası için organizasyoncu ile anlaşmayı falan düşünüyormsunuz ?
ya bi bakayım sorayım dedim fiyatlar coşmuş , bir de benim hastanem kendi anlaştığı firma dışında kimseyi sokmuyor , maşallah 2500-3000 den açıyorlar ağızlarını
napsam bilemedim ama aen azından kapısının süslenmesini isterdim balon falan
sizler ne yapacaksınız
Hastaneye çok gelenim olmayacak o yüzden hiç gerek duymadım ama en azından kendin kapısını balonlarla ve kapı süslüyle süsleyebilirsin odana da balon standı alıp yine balonlar ve hediyelikleri koyabilirsin
Hiç stres olma canım pazartesi 37 bitmiş olacak herhalde inşallah zaten küveze bile girmeden senin yanına verecekler beraber evinize çıkacaksınız oğluna kavuşuyorsun 💙
Her ikisinin de zorlukları ve bilinmezlikleri var sonuçta. Kolay mı bir insanın hayata başlamasına aracılık ederken sadece baş ağrısı gibi bir şey çekecek değildik. Böyle büyük bir olay büyük tuhaflıklarla geliyor ama hepsi geride kalacak. Her şey bittiğinde harika bir kavuşma hikayesini hatırladığımız kolay doğumlarımız olsun ❤️
Hiç kolay değil gerçekten acı eşiğim oldukça yüksek ve dayanıklı bir kadınım ona rağmen hafiften stres başladı inşallah çok güzel kavuşma hikayelerimiz olur gerçek değil gibi o güne çok yaklaştık insanın inanası gelmiyor

Benim doktorumda rahatlıkta bir dünya markasıdır. Branş fark etmeksizin bu zamana kadar gördüğüm en rahat ve pozitif doktordur ama dün gerek gördü acil çağırdı. Bizim için her aşaması çok önemli bir süreç, hep takipte olmak güven veriyor ama bence onlar ne zaman titizleneceğini iyi biliyor..
Haklı olabılırsın .ama suyumun az oldugunu görmesine ragmen hiç az demedi ben bildigim için ilk kızımdan hocam az gibi dedim ultrason da belli oluyor havuc suyu iç dedi son 2muayenede az mı dıyorum sen havuc suyu iç diyor .yanı illa su tamamen bitince mi ogrenecegim dün devlet hastanesine gitmesem haberim olmayacak🤷🏻‍♀️

Ben balon fln aldım ablam arkadaşlarım süsleyecek canım

O tarz organizasyonlar çok bana göre olmadığı için hiç düşünmedim 🙈 çikolata alıp geçecektim ama görümcem çok heyecanlı 😂 makrome yapıyorum şimdi karta yapıştıracağız hediyelik olarak, çikolata yaptıracağız, bir de hazır kurabiye alıp küçük şeffaf poşetlere koyup ağzını kurdele ile kapatıp etiketleyeceğiz. Konseptimiz yeşil, kızıma ve kendime yeşil aldım her şeyi 😂💚 kendi tacımızı da yapınca bitmiştir 😊

Hastaneye çok gelenim olmayacak o yüzden hiç gerek duymadım ama en azından kendin kapısını balonlarla ve kapı süslüyle süsleyebilirsin odana da balon standı alıp yine balonlar ve hediyelikleri koyabilirsin

Hiç stres olma canım pazartesi 37 bitmiş olacak herhalde inşallah zaten küveze bile girmeden senin yanına verecekler beraber evinize çıkacaksınız oğluna kavuşuyorsun 💙

Hiç kolay değil gerçekten acı eşiğim oldukça yüksek ve dayanıklı bir kadınım ona rağmen hafiften stres başladı inşallah çok güzel kavuşma hikayelerimiz olur gerçek değil gibi o güne çok yaklaştık insanın inanası gelmiyor

teşekkür ederim kızlar
evet fiyatlar bu şekilde ise bende artık kendim süsleme yoluna giderim
kapı süsü yaptırmıştım
artık ekstra balon standı alırım
yoksa herşeye para dökmekten mahvolduk valla

İnşalah canım inşallah
Canım su degerin hakkına bişey diyor mu doktor.ayrıca hareketler cok azaldı benım sen hareketleri iyi demiştin demekki cokta az degil ama valla banada gel doğur dese haftaya doğururum rahat ol canım en azından göz önünde olur bence küveze bile girmez 💐

İnşallah kolaylikla en güzel zamanda al kucagina canım 🤲😌

Ne takılırken ne çıkarken hiç bir şey hissetmedim ben. Sonda hakkındaki tek fikrimde burada okuduklarımdı. Bayaa da gözüm korkmuştu.
Ben de ilk sezeryanimda hiç hatırlamıyorum bile takıldı mi cikarildi mi 😳😅 bır de karna bastırma olayıni da çok gözünüzde büyütmeyin kızlar anlık biraz aciyor o kadar yani dayanilmayacak bişey değil zaten bebeği görünce insana mutlulukla beraber bir güç geliyor😍

Artık nihayet çantamı hazırladım ,beşik de kuruldu ,sadece evin dip köşe temizliği kaldı onu da haftaya inşallah hallediyoruz😌 psikolojik olarak rahatladım bunlar hallolunca
IMG_20221117_151906.webp

Back
X