2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Hiii inşallah canım ya. Biran evvel oğluma kavuşmak istediğim için ameliyat kısmını kafama hiç takmıyordum fakat yazılanlardan sonra tırstım gerçekten. İnşallah sorunsuz atlatırız bu süreci. Enfeksiyon kısmına dikkat ederim, zaten son bir aydır kasıklardan pişik oldum cildim çok müsait böyle şeylere. Teşekkür ederim cevabın için

Allahım son yazılanları görmeseydim keşke. Ameliyatlı karına bası mı yapıyorlar Devlette doğum yapacağım şimdi moku yedim ben. Ik mıkta yaptırmazlar. Sonda olayınıda bilmiyordum
ben ilk doğumumu devlette yaptım karnıma falan asla bastırmadırlar. masaj da yapmadılar kum torbası da koymadılar. Sondanın takıp çıkarıldığını bile hatırlamıyorum. Hatta takılmadı diye hatırlıyordum, doğumumu yaptıran kuzenime sordum takıldı dedi :)) o yüzden hiç korkmayın.

Ay iyi örnekler çoğalıyor. Çok sağol kuzum

Allahım son yazılanları görmeseydim keşke. Ameliyatlı karına bası mı yapıyorlar Devlette doğum yapacağım şimdi moku yedim ben. Ik mıkta yaptırmazlar. Sonda olayınıda bilmiyordum
Bende devlette yapıcam canım, burada okuduklarım tedirgin etti bayağı ama daha önce aynı doktora olanlara sorduğumda yapılmadı bize dediler, inşallah bizde rahatça atlatırız. Sondayı ilkinde uyuşturmadan taktılar ve uyuşukluk geçince çıkardılar korkulacak bişey yok, zaten çok kısa sürüyor sen anlayana kadar takıyorlar

İnşallah canım. Acı eşiği düşük ve stresli bir tipim ben. Ödlek yani Yaradana sığınıyorum tez zamanda rahatça atlatırız inşallah

Oyyy çok tatlı maşallah Allahım size bu tatlı miniği güzel, sağlıklı günlerde büyütmeyi nasip etsin inşallah. Çok güzel bir ömrü olsun Çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım Tez vakitte oğluşun da küvezden çıkar kucağına da alırsın annesi. Ömrü uzun, bahtı açık olsun inşallah

kızlar hastane odası için organizasyoncu ile anlaşmayı falan düşünüyormsunuz ?
ya bi bakayım sorayım dedim fiyatlar coşmuş , bir de benim hastanem kendi anlaştığı firma dışında kimseyi sokmuyor , maşallah 2500-3000 den açıyorlar ağızlarını
napsam bilemedim ama aen azından kapısının süslenmesini isterdim balon falan
sizler ne yapacaksınız

Cok cok tesekkur ederim
Sende yakin zamanda saglikla kavus minik yavruna

Selam canım kızlar nst den çıktım doktoru bekliyorum. Pazartesi yatışım var suni sancı ile deneyelim dedi. Olmazsa sezeryan. Ama bence olacak çünkü umut olmasa suni deneyelim demezdi diye düşünüyorum çokheyecanlıyım.. inşallah doğumdan sonra böbreğimizde düzelir kızımla sağxsslim evinize döneriz

Ben balon fln aldım ablam arkadaşlarım süsleyecek canım

O tarz organizasyonlar çok bana göre olmadığı için hiç düşünmedim çikolata alıp geçecektim ama görümcem çok heyecanlı makrome yapıyorum şimdi karta yapıştıracağız hediyelik olarak, çikolata yaptıracağız, bir de hazır kurabiye alıp küçük şeffaf poşetlere koyup ağzını kurdele ile kapatıp etiketleyeceğiz. Konseptimiz yeşil, kızıma ve kendime yeşil aldım her şeyi kendi tacımızı da yapınca bitmiştir

Stres yapmamaya calis canim Ali bebek aceleci mi yoksa dünyaya gelmeye? Walla Ben de o bebek odasini görsem fazla beklemez hemen gelmek isterdim güzel düsün güzel olsun

Burda bir Cok Anneye alicaz sezeryana dediler almadilar haftalarca hem

Hadii bakalim guzel haberlerinizi bekliyoruz
Doktor en dogrusunu bilir sen hazirligini yap git. Sendende guzel haberler bekliyoruz

Yaaa aynen valla benim de elim ayağım boşaldı tuhaf oldum. Cesaretim falan gitti doğuramıcam galiba zaten vajinismus atlatmış biri olarak alt tarafla ilgili sıkıntılarım var nasıl olucak bilmiyorum ya yaklaştıkça elim ayağıma dolaşıyor

Ay bakalım elim ayağıma dolaştı, 2 kilosu 400 gram dedi. Yoğun bakıma girer mi dedim, entübe olacağını sanmıyorum ama 3,4 gün kalabilir çok uzun sürmez dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…