2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ne kadar güzel olmuş , çok sevindim Gerginlik o masaya yatınca başlar gibi geliyor bende sizin gibiyim saçma bir dinginlik var üzerimde
Yarın habersiz bırakmayın bizi
Büyük ihtimal öyle olacak
Biraz da rahat olalım, dingin olalım. Beklemesi falan zaten geriyor insanı.
Mutlaka haber edeceğim

Üzülmeyin ne olur. Sonucu şu an bilemeyiz, ümitsiz olup moraliniz düşürmeyin. Ama umarım birkaç gün sonra pozitif haberini alır çok mutlu olursunuz
Amin inşallah burda dileyen herkes ama herkes mutlu olur biran önce bu imtihandan hayırlı bir şekilde muradına erer hepinizden Allah razı olsn

Yok artık kan gününü bekliyecem Perşembe günü aminnn isteyen herkese bakalım nasipte varmı bu kez eşimde uzuldu baya ben ağlayınca
Üzülmek için daha erken şimdi yanlış bir şey de demek istemiyorum seni en iyi sen anlarsın zor biliyorum ama sen yine de bozma moralini arkadaşım

Üzülmek için daha erken şimdi yanlış bir şey de demek istemiyorum seni en iyi sen anlarsın zor biliyorum ama sen yine de bozma moralini arkadaşım
İnanin hiç elimde deil bu ikinci kez çok umutluydum kesinlikle olacak gözüyle bakıyordum bakalım nasiip kan testi herşeyi aciklayacak

Kuzum üzülme desek de olmuyor , insan üzülüyor. Ama umudun asla kirilmasin , olumsuz dahi olsa yeniden denersin
Ama insallah pozitif cikar sonucun.
Bu ikinci kezdi olumsuz olsa maddi vemanevi çok yiprandik bir yılda ikiz kez tüp bebek daha öncesi aşılama daha öncesi klomen çatlatma iğnesi tedavisi cokkk zorrr biraz toparlanıp kaç yıl sonra olmezsek o zman yaparız artık ama inşallah gerek kalmaz kanda çıkar

Merhaba arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var dünden beri netten çıkamıyorum araştırma yapa yapa transfer için 1 temuzda estrofemlere başladım rahim kalınlığım 5mm idi 20 temuza kadar doktor habire doz artırdı ve ara kontrol istemedi 20 temuzda doktora giddince rahmin 3 cm olmuş dediler transfer iptal edildi adet söktürücü verdiler adetin 4 günü ölçüt dedi gittim 16 mm sonra iki gün sonra adetin 6 günü tekrar baktır dedi 9 ml yaşadığım şehirde yapıyordum ölçümleri transfer ise başka şehirde gene kalınt dedi tekrar iki gün sonra bakttır dedi benim hiçbir sorunum yoktu normalde ama şimdide bu çıktı Boyle bir şey yaşayan var mi acaba aşırı doz estrofemlerden doktor ihmalinden mi oldu düzelir mi kendi kendine çok uzun oldu hakınızı helal edin ama kendimi çok kötü hissettim

Aminn inşallah biraz hevesim kırıldı diyebilirim
Sakııınnn heves kırmak yok bende o hatayı yaptım çıkmadı kaç gündür kendimi yiyip bitirdim yarın test günüm bak 1 günde bile değer değişiyormuş geç tutunmuştur anca zaten hormon salgılamaya başlıcak kendini üzme bebişde hisseder

İnşallah öyledir test gününde yüzümuz güler hayırlı haberler alırız ,

Geçmiş olsun benim transfer iptalinden 10 gün sonra ilaçları bıraktığım halde 13 mm di 20 günde 30 mm çok şaşırdım herhalde tahmin edilemedi bu kadar çok kalınlaşma olacağı diye düşünüyorum çok ince olduğunda da çok kalın olduğunda da transfer yapılamıyor sadece estrofem mi kullandınız

Transfer gününü saymazsak 8.gun bugün beşinci gün aa kalitedeydi bir taneydi işte nssip olmayanica kalitede pek önemli deilmis anladik
evet sızınkı bıraz akıl karıstırıcı.
cunku benım 3. gun embrıyodu ve 9. günde pozıtıf ıdrarda. sonuc ılerlemedı kımyasal oldu ama kanda ve testte cıkmıstı. vardı cunku.
mumkunse eger sımdı bır erken gebelık alıp deneyın modunuzu dusurmeyın

Evet sadece estrofem kulandım en sonda günde 6 tane kullanıyordum 20 gün kulandırdılar peki siz şu an ne durumdasınız rahminiz inceldi mi peki
Evet adet oldum diye gittiğimde 2 gün bir kanama oldu o kadar sonra kendiliğinden tekrar adet oldum yani rahim duvarı tam söküldü ilaçları ilk bıraktığınızda gelen kan pek sayılmıyor ama Dr nuzla konuşun kendisi de farkındadır gerçi ara kontrol yaparak ve doz ayarını baştan yaparak tedavinize devam edecektir.size bundan sonraki süreç hakkında bir şey dediler mi

Ben gerçekten iyice kıl oldum doktoruma transfer için gittiğim de kalktılar adet söktürücü verdiler zolandex iğne vurdular ilk adetten sonra tekrar başlicaz dediler işte ilk adet kanaması dan sonrada kalınt çıktı keşke iki adet kanamasından sonra başlasaydilar zoladex iğneyi vurmasaydilar boş yere gene bana 3 bin masraf ettirdiler Çarşamba gidecem gittiğim doktora güvenmediler onlarin belirttiği doktora gidecem bakacak mış bir sürü şey söylediler rahim incelmese kürdaş yok histereskopi bilmem ne bilmem ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…