• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Yok normal test çıkmadı ya 10 15 dakika bekledim çıkmadı
Bakma sen ona karartma kendini olmadı demek için daha erken ki kaset teste bakarak hiç moralini bozma bence böyle bir durumun çok örneklerini gördük canım kan testinde güzel sonuçlar alırsın inşallah .üzülme sakın

Bakma sen ona karartma kendini olmadı demek için daha erken ki kaset teste bakarak hiç moralini bozma bence böyle bir durumun çok örneklerini gördük canım kan testinde güzel sonuçlar alırsın inşallah .üzülme sakın
Sağol Allah razı olsun 🤲🤲🤲 amin bakalım azcik umudumuz kaldı kan testine

Yok normal test çıkmadı ya 10 15 dakika bekledim çıkmadı
Normal testler için hiç moralini bozma beklenen adet tarihini geçince çıkıyor normal gebelikte bile istersen erken gebelik yap istersen kan verme gününü bekle içinden nasıl geliyorsa güzel haberler alırsıniz inşalla 💕🧿

Erken gebelik testi almadım dedim çıksa bunda da cikar bakalım kanda vercez belki orda çıkar
İnslaalh pozitif çıkar canım. Bak şu testim 100 ün üstü ama sılik

Eklentiler

• IMG_20220809_102557.jpg
    IMG_20220809_102557.jpg
    20,7 KB · Görüntüleme: 28
S shmily @Tutu96 kızlar nasılsınız?yarın güzel bir gün olsun🫶 inşallah sıkıntısız alın gelin bebişlerinizi 🙏❤️
Vallahi ilk transferde aşırı heyecan ve gerginlik vardı, bu sefer daha rahat gibiyim. Umarım her şey yolunda gider, güzel sonuçlanır. Bu sefer 2 gün erken geldim İstanbul’a, kardeşim, arkadaşlar falan vakit nasıl geçiyor anlamıyorum bile.
Sizin transfere de bir şey kalmadı ❤️

Normal testler için hiç moralini bozma beklenen adet tarihini geçince çıkıyor normal gebelikte bile istersen erken gebelik yap istersen kan verme gününü bekle içinden nasıl geliyorsa güzel haberler alırsıniz inşalla 💕🧿
Yok artık kan gününü bekliyecem Perşembe günü aminnn isteyen herkese bakalım nasipte varmı bu kez 🤲🤲eşimde uzuldu baya ben ağlayınca

Aynısı değil kesinlikle. Hassasiyetleri çok farklı. Bu evrede kaset testte çıkmayabilir, erken testte bile çıkmayabilir. Gününüzü bekleyin, ümitsiz olmayın ❤️
Ya dedim belki bir umut çıkabilir yapayım dedim hüsran oldu üzüldüm ama bekliyecem o günde çıkar inşallah

Vallahi ilk transferde aşırı heyecan ve gerginlik vardı, bu sefer daha rahat gibiyim. Umarım her şey yolunda gider, güzel sonuçlanır. Bu sefer 2 gün erken geldim İstanbul’a, kardeşim, arkadaşlar falan vakit nasıl geçiyor anlamıyorum bile.
Sizin transfere de bir şey kalmadı ❤️
Ne kadar güzel olmuş , çok sevindim ☺️ Gerginlik o masaya yatınca başlar gibi geliyor bende sizin gibiyim saçma bir dinginlik var üzerimde 😂😂
Yarın habersiz bırakmayın bizi 💓

Back