• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

İnşallah çıkar insan çok yıpraniyor zar zor kanzandigin para iki sefer hele bu pahalilikta ilaclar tüp bebek fiyati bu kadar ucukken gün geçtikçe de artıyor böyle olunca olumsuz insan ister istemez üzülüyor acaba birdaha yapabilecek miyim
Haklısın canım benim bulunduğum ilde ozel hastanelerde tup bebek bölümü yok bi tek devlette var ben o yuzden devlette yaptiriyorum o yuzden maddi yönden pek daralmadim benimde eltim özelde tedavi görüyor ordan biliyorum hakkaten baya cikiyo orda Allah yardımcımız olsun canım napalim bizimde sınavımız buymuş 😔

İnsallah yaa cuma tekrar çağırdı kontrole bakalım doktor sıkıntı yok normal dedi ama benim işte aklim takıldı sayi az olunca hayırlısı 😍
Ayrıca sayıya çok takilma bir tane olsa bile inslalah sağlıklı olan olur 🥰🥰 banada 6 diyince çok bozulmuştu. 15-20-30 toplanlari duyunca insand tuhaf oluyor. Bende 11 toplandı 9 olgun çıktı 6 tane dollendi 4 embroyo oluştu

Merhaba arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var dünden beri netten çıkamıyorum araştırma yapa yapa transfer için 1 temuzda estrofemlere başladım rahim kalınlığım 5mm idi 20 temuza kadar doktor habire doz artırdı ve ara kontrol istemedi 20 temuzda doktora giddince rahmin 3 cm olmuş dediler transfer iptal edildi adet söktürücü verdiler adetin 4 günü ölçüt dedi gittim 16 mm sonra iki gün sonra adetin 6 günü tekrar baktır dedi 9 ml yaşadığım şehirde yapıyordum ölçümleri transfer ise başka şehirde gene kalınt dedi tekrar iki gün sonra bakttır dedi benim hiçbir sorunum yoktu normalde ama şimdide bu çıktı Boyle bir şey yaşayan var mi acaba aşırı doz estrofemlerden doktor ihmalinden mi oldu düzelir mi kendi kendine çok uzun oldu hakınızı helal edin ama kendimi çok kötü hissettim
Selamlar, benim de ocak ayında opum oldu. 7 ay rahim duvarım kalınlaşmadı. 1 ay düzensiz büyük yumurta oldu, başka bir ay rahim kalınlaşmadı.Meme kanseri olanlar icin kullanilan bir ilaç vardı en son onu denedik temmuzda ona rağmen kontrolde transferden önce 6.95 di dedim yine iptal olacak ama doktor demek ki senin rahim yapısı bu şekilde dedi. Ağustos 2 sinde transfer oldum. Transfer olduğum gün 7.95 di , üçlü çizginde iyi dedi. Daha düşük rahim kalınlığında tutanlar okudum hep. İnsallah hakkımızda hayırlısı olsun. Sadece stres yapmamak gerekiyor.

Yaa ne güzel sizin ne aşamada şuan geçmişte yazdıysanız kusura bakmayın hatırlayamadım 🌷
Adet kamar daha önce duymuştum o doktoru benimde Ataşehir Memorial Fırat Tülek ben memnunum da suan sanki bana eksik bilgi veriyormuş gibi geldi rahim oncemi kalinmi onu gic demedi
Bende aret kanar da transfer oldum çok çok iyiler

Aynen cnm. Iliski, muayene, fitil hepsi beni zorluyor. Her muayenede dr.a soyluyorum ama iyisin iyisin bisey yok diyordu. Cok buyuk travma oldu. Bir de katater disinda baska bir aletle islem yaptilar. Dondurmeye calistilar. Bagira bagira, aglaya aglaya gecti. O nedenle yarin da gitmek istemiyorum. Birsey hissetmeyecegim ama rahim sonradan toparlanmazsa diye endiseliyim.
Öncelikle sizin sağlığınız önemli.Siz sağlıklı olacaksıniz ki bebek sağlıklı olsun.Ben opu dan sonra kendimi hazir hissetmemistim ve kendi rizamla dondurma işlemine gittim.6 ay sonra transferim gerceklesti.Yani olsunda nasıl olursa olsun değil önce sağlık.Kendinizi ne zaman hazır hissedecekseniz o zaman olsun.Dilerim sağlıklı hayırlı güzel mi güzel bi bebeginiz olur.🙏🌺

Canım ilk üç gün böyle ara ara çok hafif adet belirtisi vardı. 4. Gün sol kasığımda hafif batma hissi oluştu. Sonra diğer günler o batma hissi zamanla artti. Sol kasığımda hala o batma hissi ara ara yine oluyor. ama ben kendimi dinlediğim için anladım yoksa öyle farkedilecek bir belirti olmuyor .
sanki benim belirtilerimi tarif ettiniz🙏🏻🤗sıvı akıntım da oluyor benim ama ilaçtan mı bilemedim. 3 ağustosta oldu benim transferim inşallah benim sonucum da pozitif olur, cevabınız için teşekkürler🌸

Ayrıca sayıya çok takilma bir tane olsa bile inslalah sağlıklı olan olur 🥰🥰 banada 6 diyince çok bozulmuştu. 15-20-30 toplanlari duyunca insand tuhaf oluyor. Bende 11 toplandı 9 olgun çıktı 6 tane dollendi 4 embroyo oluştu
İste baya elenen oldugu için sayi az olur diye korktum bende

İnslaalh canim benim. Yumurta ve embriyo toplama aşaması çok stresli inslalh rahat ve kolay bir şekilde atlatırsın. O kısımları atlatinca daha rahatlamış bir vaziyette yoluna devam ederson 🥰
Amim canim çok sağolasın Allah razı olsun rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah sende saglicakla yavrunu kucağına alırsın insallah darısı bizlere 🤗🥰

Selamlar, benim de ocak ayında opum oldu. 7 ay rahim duvarım kalınlaşmadı. 1 ay düzensiz büyük yumurta oldu, başka bir ay rahim kalınlaşmadı.Meme kanseri olanlar icin kullanilan bir ilaç vardı en son onu denedik temmuzda ona rağmen kontrolde transferden önce 6.95 di dedim yine iptal olacak ama doktor demek ki senin rahim yapısı bu şekilde dedi. Ağustos 2 sinde transfer oldum. Transfer olduğum gün 7.95 di , üçlü çizginde iyi dedi. Daha düşük rahim kalınlığında tutanlar okudum hep. İnsallah hakkımızda hayırlısı olsun. Sadece stres yapmamak gerekiyor.
Kızlar bu 3 li çizgi nedir

Back