- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 63
- 26
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #1.741
Bakma sen ona karartma kendini olmadı demek için daha erken ki kaset teste bakarak hiç moralini bozma bence böyle bir durumun çok örneklerini gördük canım kan testinde güzel sonuçlar alırsın inşallah .üzülme sakınYok normal test çıkmadı ya 10 15 dakika bekledim çıkmadı
Bugun kaçıncı gunundu ki canımErken gebelik testi almadım dedim çıksa bunda da cikar bakalım kanda vercez belki orda çıkar
İnşallah kan testinde çıkar Perşembe yapacam umudumuz ona kaldiCanım moralini bozma lütfen. Testler yalancı negatif olabiliyir bazen. Kanda 180 çıktı bende. O kadar koyu değildi mesela idrar testinde. Lütfen gününü bekle
Sağol Allah razı olsunBakma sen ona karartma kendini olmadı demek için daha erken ki kaset teste bakarak hiç moralini bozma bence böyle bir durumun çok örneklerini gördük canım kan testinde güzel sonuçlar alırsın inşallah .üzülme sakın
Normal testler için hiç moralini bozma beklenen adet tarihini geçince çıkıyor normal gebelikte bile istersen erken gebelik yap istersen kan verme gününü bekle içinden nasıl geliyorsa güzel haberler alırsıniz inşallaYok normal test çıkmadı ya 10 15 dakika bekledim çıkmadı
Transfer gününü saymazsak 8.gun bugün beşinci gün aa kalitedeydi bir taneydi işte nssip olmayanica kalitede pek önemli deilmis anladikBugun kaçıncı gunundu ki canım
İnslaalh pozitif çıkar canım. Bak şu testim 100 ün üstü ama sılikErken gebelik testi almadım dedim çıksa bunda da cikar bakalım kanda vercez belki orda çıkar
Vallahi ilk transferde aşırı heyecan ve gerginlik vardı, bu sefer daha rahat gibiyim. Umarım her şey yolunda gider, güzel sonuçlanır. Bu sefer 2 gün erken geldim İstanbul’a, kardeşim, arkadaşlar falan vakit nasıl geçiyor anlamıyorum bile.
Yok artık kan gününü bekliyecem Perşembe günü aminnn isteyen herkese bakalım nasipte varmı bu kezNormal testler için hiç moralini bozma beklenen adet tarihini geçince çıkıyor normal gebelikte bile istersen erken gebelik yap istersen kan verme gününü bekle içinden nasıl geliyorsa güzel haberler alırsıniz inşalla
Cok erken ama bence en azindan bi 10 gün olaydı canım bence gununu bekle kanda pozitifi görürüz inşallahTransfer gününü saymazsak 8.gun bugün beşinci gün aa kalitedeydi bir taneydi işte nssip olmayanica kalitede pek önemli deilmis anladik
Kaç dakikada ikinci çizgi belli oldu senin ben uzulunce eşim testi kırdı attiİnslaalh pozitif çıkar canım. Bak şu testim 100 ün üstü ama sılik
Aynısı değil kesinlikle. Hassasiyetleri çok farklı. Bu evrede kaset testte çıkmayabilir, erken testte bile çıkmayabilir. Gününüzü bekleyin, ümitsiz olmayınErken gebelik testi almadım dedim çıksa bunda da cikar bakalım kanda vercez belki orda çıkar
TeşekkürlerParol düz parol kullanın plus olanı değil c vitamini d vitamini ve çinko sorun isterseniz çok geçmiş olsun tekrar
Aminn inşallah biraz hevesim kırıldı diyebilirimCok erken ama bence en azindan bi 10 gün olaydı canım bence gununu bekle kanda pozitifi görürüz inşallah
Valla canim gecen sene bi arkadaşımın 8. Gunu kanda negatif çıkmıştı 10. Gun pozitifti her an hersey olabilir sıkma canını Allah'tan umut kesilmezAminn inşallah biraz hevesim kırıldı diyebilirim
Ya dedim belki bir umut çıkabilir yapayım dedim hüsran oldu üzüldüm ama bekliyecem o günde çıkar inşallahAynısı değil kesinlikle. Hassasiyetleri çok farklı. Bu evrede kaset testte çıkmayabilir, erken testte bile çıkmayabilir. Gününüzü bekleyin, ümitsiz olmayın
Ne kadar güzel olmuş , çok sevindimVallahi ilk transferde aşırı heyecan ve gerginlik vardı, bu sefer daha rahat gibiyim. Umarım her şey yolunda gider, güzel sonuçlanır. Bu sefer 2 gün erken geldim İstanbul’a, kardeşim, arkadaşlar falan vakit nasıl geçiyor anlamıyorum bile.
Sizin transfere de bir şey kalmadı
Canim ilk 10 dkda daha silikti. Sonra koyulaşti. Ama benim arkdasim betahcg 90 idi. Çıkmamıştı. Lütfen üzme kendini. İdrar testi kesin değil bunu bil sadeceKaç dakikada ikinci çizgi belli oldu senin ben uzulunce eşim testi kırdı atti
Orası öyle Allah'tan ümit kesilmez dediğin gibi inşallah kanda çıkarValla canim gecen sene bi arkadaşımın 8. Gunu kanda negatif çıkmıştı 10. Gun pozitifti her an hersey olabilir sıkma canını Allah'tan umut kesilmez
Üzülmeyin ne olur. Sonucu şu an bilemeyiz, ümitsiz olup moraliniz düşürmeyin. Ama umarım birkaç gün sonra pozitif haberini alır çok mutlu olursunuzYa dedim belki bir umut çıkabilir yapayım dedim hüsran oldu üzüldüm ama bekliyecem o günde çıkar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?