2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Yok normal test çıkmadı ya 10 15 dakika bekledim çıkmadı
Bakma sen ona karartma kendini olmadı demek için daha erken ki kaset teste bakarak hiç moralini bozma bence böyle bir durumun çok örneklerini gördük canım kan testinde güzel sonuçlar alırsın inşallah .üzülme sakın

Sağol Allah razı olsun amin bakalım azcik umudumuz kaldı kan testine

Yok normal test çıkmadı ya 10 15 dakika bekledim çıkmadı
Normal testler için hiç moralini bozma beklenen adet tarihini geçince çıkıyor normal gebelikte bile istersen erken gebelik yap istersen kan verme gününü bekle içinden nasıl geliyorsa güzel haberler alırsıniz inşalla

S shmily @Tutu96 kızlar nasılsınız?yarın güzel bir gün olsun inşallah sıkıntısız alın gelin bebişlerinizi
Vallahi ilk transferde aşırı heyecan ve gerginlik vardı, bu sefer daha rahat gibiyim. Umarım her şey yolunda gider, güzel sonuçlanır. Bu sefer 2 gün erken geldim İstanbul’a, kardeşim, arkadaşlar falan vakit nasıl geçiyor anlamıyorum bile.
Sizin transfere de bir şey kalmadı

Yok artık kan gününü bekliyecem Perşembe günü aminnn isteyen herkese bakalım nasipte varmı bu kez eşimde uzuldu baya ben ağlayınca

Aynısı değil kesinlikle. Hassasiyetleri çok farklı. Bu evrede kaset testte çıkmayabilir, erken testte bile çıkmayabilir. Gününüzü bekleyin, ümitsiz olmayın
Ya dedim belki bir umut çıkabilir yapayım dedim hüsran oldu üzüldüm ama bekliyecem o günde çıkar inşallah

Ne kadar güzel olmuş , çok sevindim Gerginlik o masaya yatınca başlar gibi geliyor bende sizin gibiyim saçma bir dinginlik var üzerimde
Yarın habersiz bırakmayın bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…