• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

İnşallah cnm senin embriyo kaliten neydi dondurulmuş muydu
Önceki tedavimde dondurulmuş 5.gün erken blast embriyoydu transferin 3.günü grip oldum sadece bol bol meyve yiyebildim negatif sonuçlandı ama nasip sen moralini bozma komik filmler izle kafanı dağıt yoksa her hapşırdığında , öksürdüğünde acaba bir şey oldu mu diye kendini yersin 😕

Merhaba arkadaşlar bende 4 ağustosta transfer oldum 3. Günü grip oldum moralim çok bozuk öksürük hapşırık 😔
hııc modunuzu dusurmeyıınn sakııınn dusurup uzulursenız tutmaz. ama saglıklı yemeye ıcmeye devam edersenız hıc bısı olmaz.
benım ıkıncı transferım gecen aydı. ve ben transfer gunu korona olmusum. ökrüsürük 40 dercee ates mahvoldum.
ama dedım allahım koruu bagısıklıgımı dusurmemek ıcın ılık dus aldım asla ılac ıcmedım. basıma hep buzlu su koydum. dogal seyler yedım ıctım yogurt kefır süt. benım kı tuttu ve ben sok oldum. ama benımkı kromozomlardan dolayı kımyasal oldu.

hııc modunuzu dusurmeyıınn sakııınn dusurup uzulursenız tutmaz. ama saglıklı yemeye ıcmeye devam edersenız hıc bısı olmaz.
benım ıkıncı transferım gecen aydı. ve ben transfer gunu korona olmusum. ökrüsürük 40 dercee ates mahvoldum.
ama dedım allahım koruu bagısıklıgımı dusurmemek ıcın ılık dus aldım asla ılac ıcmedım. basıma hep buzlu su koydum. dogal seyler yedım ıctım yogurt kefır süt. benım kı tuttu ve ben sok oldum. ama benımkı kromozomlardan dolayı kımyasal oldu.
Çok geçmiş olsun inşallah yine pozitif sonuç alırsınız 🌺

limonlu su içebilirsin parolda kullanabilirsin yalnız parol içersen bol su iç yazmış umarım olumsuz etkilemez başka yorumlarda okudum grip olup tutunanda çok olmuş nasip 🌺
Parol düz parol kullanın plus olanı değil c vitamini d vitamini ve çinko sorun isterseniz çok geçmiş olsun tekrar 🤗

Kızlar bende şimdi muan oldum iğnemin 6.gunu bugün estrofem 9.2 dedi doktor sagda iki solda bir yumurta gördü nasıl iyi mi sizce? Cuma tekrar kontrole çağırdı

Back