- 20 Haziran 2022
- 524
- 709
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #1.781
Bende beşinci gün olduğu için guvendim inşallah kanda vardır artık kan verecgim günü bekliyecem O zman varmı yokmu anlayacağım ama sanki yokevet sızınkı bıraz akıl karıstırıcı.
cunku benım 3. gun embrıyodu ve 9. günde pozıtıf ıdrarda. sonuc ılerlemedı kımyasal oldu ama kanda ve testte cıkmıstı. vardı cunku.
mumkunse eger sımdı bır erken gebelık alıp deneyın modunuzu dusurmeyın
Zoladex i yumurta baskılamak için kullanıyorlar lucrin muadili ilaç transfer için iyi bir şey aslında da haklısınız gerçekten ilaçlar uçtu fiyatları gidiyor bana da pek şey gelmedi ölçüm yapan dr elinizde rahim ultrason kağıdı vardır 30 mm yazıyor mu gerçekten yazıyorsa tedaviyi yapan dr değiştirin nacizane fikrim içinize sinen başka dr deneyinBen gerçekten iyice kıl oldum doktoruma transfer için gittiğim de kalktılar adet söktürücü verdiler zolandex iğne vurdular ilk adetten sonra tekrar başlicaz dediler işte ilk adet kanaması dan sonrada kalınt çıktı keşke iki adet kanamasından sonra başlasaydilar zoladex iğneyi vurmasaydilar boş yere gene bana 3 bin masraf ettirdiler Çarşamba gidecem gittiğim doktora güvenmediler onlarin belirttiği doktora gidecem bakacak mış bir sürü şey söylediler rahim incelmese kürdaş yok histereskopi bilmem ne bilmem ne
Senin sebepsizdi demi canım görünürde bi problemin yok yaniBende beşinci gün olduğu için guvendim inşallah kanda vardır artık kan verecgim günü bekliyecem O zman varmı yokmu anlayacağım ama sanki yok
Hayirlisiyla nasip olur bu kez InsaAllah. Tek mi çift mi transfer oldun?Benimde hikayem ayni büyük umutlar sanki ilkindede birlikte olmustuk transfer benim ilki tazeydi simdi yeni oldum bekliyoruz bakalim cnm
Baktım gördüm 9mm yzıyoZoladex i yumurta baskılamak için kullanıyorlar lucrin muadili ilaç transfer için iyi bir şey aslında da haklısınız gerçekten ilaçlar uçtu fiyatları gidiyor bana da pek şey gelmedi ölçüm yapan dr elinizde rahim ultrason kağıdı vardır 30 mm yazıyor mu gerçekten yazıyorsa tedaviyi yapan dr değiştirin nacizane fikrim içinize sinen başka dr deneyin
Ben 30 yazanı sormuştum belki vücudun fazla tepki verdi ilaca ben de Dr uma hep güvendim 2 defa histeroskopi yaptı benim için de alanında en iyilerden ama işte insan bedeni farklı normalde 1 defada çözülen bende 2 histeroskopide oldu hayırlısı olsun böylesi daha iyiymiş demek ki diye düşünüyorum.Benim Dr da 20 günlük estrofem kullanırken hiç kontrole çağırmadi tanıdığım kim varsa ona giden hiç ara kontrole gitmedi.doktorunuz kim benim Bülent tıraşBaktım gördüm 9mm yzıyo
Bilemedim yanlış tedavi uygulayacak bir dr olduğunu düşünmüyorum hemşireniz ile konuşun bir sonraki muayenede kendisine sormak istediğim şeyler var deyin o muayene etsin aklınızda ne varsa açık açık konuşun derim inşallah güzel şeylerEvet bulent traş
Yok ne bende ne eşimde görünürde rahim filminde yapılan testlerde hicbrisey bulunmadi birtek genetiğe baktırmadikSenin sebepsizdi demi canım görünürde bi problemin yok yani
Çok teşekkür ederim canım Rabbim isteyen herkese versin inşallah pozitif haberlerimiz çoğalır.bu topic bana uğur getirdi herkese uğur getirsin inslaalhÇok sevindim
belirtiniz nelerdi acaba ? Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin...Canım ben transferin 5. Günü idrar testi yaptım çok silik çıktı.hayalet çizgi yani. Sonra gittikçe koyulaşti idrar testleri. 8. Gün kan verdim kanda pozitif çıktı
Anladım canım hayırlısı bakalım benimde ayni senin gibi ben tüp bebek öncesi genetiğe bakılmasını istedim ama uygun görmediler genetiklik bi durum yok dediler hakkımızda hayırlısı o bu boş canım verecekse rabbim verecek üzme kendini test gününü bekle yine olumsuz olursa da vardir bunda bi hayır de unutma senin sağlığından önemli değil hiçbir şeyYok ne bende ne eşimde görünürde rahim filminde yapılan testlerde hicbrisey bulunmadi birtek genetiğe baktırmadik
Canım ilk üç gün böyle ara ara çok hafif adet belirtisi vardı. 4. Gün sol kasığımda hafif batma hissi oluştu. Sonra diğer günler o batma hissi zamanla artti. Sol kasığımda hala o batma hissi ara ara yine oluyor. ama ben kendimi dinlediğim için anladım yoksa öyle farkedilecek bir belirti olmuyor .belirtiniz nelerdi acaba ? Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin...
Çok teşekkür ederim canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinbelirtiniz nelerdi acaba ? Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin...
İnşallah çıkar insan çok yıpraniyor zar zor kanzandigin para iki sefer hele bu pahalilikta ilaclar tüp bebek fiyati bu kadar ucukken gün geçtikçe de artıyor böyle olunca olumsuz insan ister istemez üzülüyor acaba birdaha yapabilecek miyimAnladım canım hayırlısı bakalım benimde ayni senin gibi ben tüp bebek öncesi genetiğe bakılmasını istedim ama uygun görmediler genetiklik bi durum yok dediler hakkımızda hayırlısı o bu boş canım verecekse rabbim verecek üzme kendini test gününü bekle yine olumsuz olursa da vardir bunda bi hayır de unutma senin sağlığından önemli değil hiçbir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?