2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bende beşinci gün olduğu için guvendim inşallah kanda vardır artık kan verecgim günü bekliyecem O zman varmı yokmu anlayacağım ama sanki yok

Zoladex i yumurta baskılamak için kullanıyorlar lucrin muadili ilaç transfer için iyi bir şey aslında da haklısınız gerçekten ilaçlar uçtu fiyatları gidiyor bana da pek şey gelmedi ölçüm yapan dr elinizde rahim ultrason kağıdı vardır 30 mm yazıyor mu gerçekten yazıyorsa tedaviyi yapan dr değiştirin nacizane fikrim içinize sinen başka dr deneyin

Türkiye'nin en iyi doktorundayim içime en sinen buydu ben aşiri pinpirikli bir tipim şu an 9mm denildi 30 değil canım ultrasyon kağıdıda bu ben göremedim kaç yazdığını doktorun yazdığı dışında

Eklentiler

• 16600361352191810395723570975795.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 44
Baktım gördüm 9mm yzıyo

Baktım gördüm 9mm yzıyo
Ben 30 yazanı sormuştum belki vücudun fazla tepki verdi ilaca ben de Dr uma hep güvendim 2 defa histeroskopi yaptı benim için de alanında en iyilerden ama işte insan bedeni farklı normalde 1 defada çözülen bende 2 histeroskopide oldu hayırlısı olsun böylesi daha iyiymiş demek ki diye düşünüyorum.Benim Dr da 20 günlük estrofem kullanırken hiç kontrole çağırmadi tanıdığım kim varsa ona giden hiç ara kontrole gitmedi.doktorunuz kim benim Bülent tıraş

Yok ne bende ne eşimde görünürde rahim filminde yapılan testlerde hicbrisey bulunmadi birtek genetiğe baktırmadik
Anladım canım hayırlısı bakalım benimde ayni senin gibi ben tüp bebek öncesi genetiğe bakılmasını istedim ama uygun görmediler genetiklik bi durum yok dediler hakkımızda hayırlısı o bu boş canım verecekse rabbim verecek üzme kendini test gününü bekle yine olumsuz olursa da vardir bunda bi hayır de unutma senin sağlığından önemli değil hiçbir şey

belirtiniz nelerdi acaba ? Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin...
Canım ilk üç gün böyle ara ara çok hafif adet belirtisi vardı. 4. Gün sol kasığımda hafif batma hissi oluştu. Sonra diğer günler o batma hissi zamanla artti. Sol kasığımda hala o batma hissi ara ara yine oluyor. ama ben kendimi dinlediğim için anladım yoksa öyle farkedilecek bir belirti olmuyor .

İnşallah çıkar insan çok yıpraniyor zar zor kanzandigin para iki sefer hele bu pahalilikta ilaclar tüp bebek fiyati bu kadar ucukken gün geçtikçe de artıyor böyle olunca olumsuz insan ister istemez üzülüyor acaba birdaha yapabilecek miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…