- Konu Sahibi melekomelek
-
- #1.601
Merhaba bugun ben de transfer oldum banada dua edersmisiniz yeni ciktim uzaniyorum cok mutluyum icim cok ferah nedense insallah hepimiz cokkk guzel hayirli haberler alirizGunaydin kizlar. Bugun transferim var. Aksam Kuran okuyup dua ettim hepimiz icin. Dualarinizi bekliyorum. Allah hakkimizda hayirlisini versin insallah, cabalarimizi mukafatlandirsin
merhabadoktor banada 13 ağustos dedi ama diğerindede erken yapmıstm sonra katlanıyronu diye bakmıstm ondan bu seferde erken yaptım
Olur olur hiç stres yapma.Kızlar çıktım rahmim cuma 7.2ydi bugün 9.8 olmuş şükür ama çarşamba yine bakalım dedi son görüntüye göre transfer olucam ya da olmıcam dua edin lütfen
Aminnnnnn Allah razı olsunSelam arkadaşlar ne kadar kısa sürede bir sürü msj olmuş valla harikasınızTransfer olmuş arkadaşlar Rabbim inşallah gönlünüze göre versin hayırlı harika güzel haberlerinizi alırız inşallah hepinizin .
Baya zaman konmuş araya o zaman12 ESTROFEM KULLANIP 13. GUN MUAYENE
İnşallah güzel haberini de buradan yazarsınMerhaba bugun ben de transfer oldum banada dua edersmisiniz yeni ciktim uzaniyorum cok mutluyum icim cok ferah nedense insallah hepimiz cokkk guzel hayirli haberler aliriz
Amin hep beraber cok yorucu mesakatli maddiyatli bir süreç o kadar cok dua ediyorumki herkesi okuyorum bol bol dua ediyorum inşallah insallahİnşallah güzel haberini de buradan yazarsın
Allah herkesin gönlündekini nasip etsin.
Senin test tarihin ne zaman canımÖyle valla her türlü sıkıntı korku hayırlısı inşallah
aaa evet aynı günmüş kontrol ilk transfer mi senindeHAYIRLISI OLSUN CANIM BENIM
HABERLESELIM MUHTEMELEN BIZ SENINLE AYNI GUNLERDE TRANSFER OLCAZ :)
BENIMDE KONTROLUM 15 AGUSTOSSSS
Yumurtalar büyüdükçe oluyor agrilarMerhaba kızlar bişey soracam size yaa benim gonalf i kullanali 4 gun oldu yarin kontrolum var adetim daha yeni bitti ama bugun acaip kasık ağrım var sanki yeniden adet olacakmisim gibi normal mi sizce bu yumurtalar buyudugunden mi oluyo bu ağrı başına gelen var mı hic ?
Teşekkür ederim canim bakalim yarin kontrolum var yumurtalar ne durumda gorecemYumurtalar büyüdükçe oluyor agrilar
ay çok heyecanlı bende şu sürece bir an önce gelirim inşallahTeşekkür ederim canim bakalim yarin kontrolum var yumurtalar ne durumda gorecem
Hayırlısı olsun inşallah, çok teşekkür ederimmm
İnşallah ikiz olurlar
Hayırlı uğurlu olsun
Ederiz tabiki de, en güzel şekilde gerçekleşmesi nasip olsun inşaAllah:)Kızlar çıktım rahmim cuma 7.2ydi bugün 9.8 olmuş şükür ama çarşamba yine bakalım dedi son görüntüye göre transfer olucam ya da olmıcam dua edin lütfen
Evet böyle olacağını tahmin etmiyordum daha tedirgin bir süreç geçiririm sanıyordum, umarım güzel haberler alırız biz de:)Merhaba bugun ben de transfer oldum banada dua edersmisiniz yeni ciktim uzaniyorum cok mutluyum icim cok ferah nedense insallah hepimiz cokkk guzel hayirli haberler aliriz
Amin canım inşallahay çok heyecanlı bende şu sürece bir an önce gelirim inşallahharika yumoşların olmuştur inşAllah
Tebrik ederim hayırlı olsunKızlarrr çok şükür değerim 701e yükselmişşHaftaya pazartesi keseyi görmek için gideceğim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bütün kalbimle dualarımdasınız hepimiz güzel haberler verelim güzelce büyüsün tutunsun yumoşlarımızz
Valla belirtilere takılmamaya çalışıyorum kendimi dinlememeye çalışıyorum ama pek elde olmuyor kasık ağrısı göğüslerde hassasiyet arada bir baş ağrısı oluyor öyle işteAnladim canim kaliteli kaliteli buyusunler insallah agriya razıyımsenin nasıl gidiyo var mi belirti falan
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlarrr çok şükür değerim 701e yükselmişşHaftaya pazartesi keseyi görmek için gideceğim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bütün kalbimle dualarımdasınız hepimiz güzel haberler verelim güzelce büyüsün tutunsun yumoşlarımızz
İnşallah suan estrofem verdi şok oldum kutusu 170₺ olmus 4 ay önce 30₺ ye almıstım zarzor buldum ilacıİyiyiz canım sen nasılsın ?
İkinci de ne demek ben 4. transferi olucam sanki daha önce hiç olmamış gibiyim.
Bunlar güzel heyecanlar tabi.
İnşallah sonucumuz da güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?