- Konu Sahibi melekomelek
- #1.621
Aaaa ne güzel hayırlı olsun canımMerhabalaaarr:)
Transferimiz gerçekleşti, bir tane transfer edilir diye düşünüyordum doktorumuz 2 tane olmasını uygun görmüş.
Şuanda dinleniyoruz:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa ne güzel hayırlı olsun canımMerhabalaaarr:)
Transferimiz gerçekleşti, bir tane transfer edilir diye düşünüyordum doktorumuz 2 tane olmasını uygun görmüş.
Şuanda dinleniyoruz:)
Tebrik ederim hayırlı olsun
Çok sağolun kızlar Allahın izniyle sizlerinde güzel haberlerini bekliyoruzHayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amiinn canın inşallah hepimiz pozitifleri alırızAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Saol canım Allah razı olsun Rabbim bu yolda emek veren herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım sağ Salim kucağına da almak nasip olsun inşallah
Olacak inşallah canım Valla bende yeni girebildim ne güzel grup canlanmış maşallah allahım hepimize her birimize güzel huylu sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda ben bugün yemek yaptım ilk defa çok heyecanlıydım yata yata iş yaptım resmenValla belirtilere takılmamaya çalışıyorum kendimi dinlememeye çalışıyorum ama pek elde olmuyor kasık ağrısı göğüslerde hassasiyet arada bir baş ağrısı oluyor öyle işte
benım 3.transferım olacakaaa evet aynı günmüş kontrol ilk transfer mi seninde
Diğer formlarda çok okudum 3 .gün embriyosu olup gebe kalanı içini ferah tut kuzum nasip meselesi birazda maşallah 6 yumurtan var inşallah ilkinde kucağına almayı nasip etsin rabbimMerhaba hanımlar pazartesi opu olmuştum 34 yumurta toplandı 24 tanesi olgun 19 tanesi döllenmişti. 5. Gün aradıklarında 4 tanesini dondurduklarını söylediler 3 tane de geriden geliyordu dün arayıp 2 sini daha dondurduklarını söylediler. Yalnız 6 embriyomda blast aşamasına ulaşmadı çok yavaş gelişiyorlardı onun için bi kalitede belirleyemiyorlar. Bu şekilde olup gebe kalan arkadaşlar ya da böyle bir durum hakkında bilgi sahibi olan hanımlar cevap verirseniz çok sevinirim
Neden olmasin dondurulaacak derece aşamaya gelmişler demekki. Blastosist değilmi 5.gün embriyolarin.Merhaba hanımlar pazartesi opu olmuştum 34 yumurta toplandı 24 tanesi olgun 19 tanesi döllenmişti. 5. Gün aradıklarında 4 tanesini dondurduklarını söylediler 3 tane de geriden geliyordu dün arayıp 2 sini daha dondurduklarını söylediler. Yalnız 6 embriyomda blast aşamasına ulaşmadı çok yavaş gelişiyorlardı onun için bi kalitede belirleyemiyorlar. Bu şekilde olup gebe kalan arkadaşlar ya da böyle bir durum hakkında bilgi sahibi olan hanımlar cevap verirseniz çok sevinirim
Bu zamana kadar embriyolarımız hep gelişimlerini durdurdu bu bile çok büyük gelişme bizim için inşallah canım bir umut bizim işte onu düşünmek bile çok güzelDiğer formlarda çok okudum 3 .gün embriyosu olup gebe kalanı içini ferah tut kuzum nasip meselesi birazda maşallah 6 yumurtan var inşallah ilkinde kucağına almayı nasip etsin rabbim
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına gelsin inşallahKızlarrr çok şükür değerim 701e yükselmişş Haftaya pazartesi keseyi görmek için gideceğim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bütün kalbimle dualarımdasınız hepimiz güzel haberler verelim güzelce büyüsün tutunsun yumoşlarımızz
Sabret canım az kaldi ben inanıyorum güzel haberi alacaksınValla belirtilere takılmamaya çalışıyorum kendimi dinlememeye çalışıyorum ama pek elde olmuyor kasık ağrısı göğüslerde hassasiyet arada bir baş ağrısı oluyor öyle işte
Hayır blastosist aşamasına çok yakındediler tabii çok geriden geldikleri için riski göze alamayıp dondurdular 4ünü 5. Gün 2sini 6. GündeNeden olmasin dondurulaacak derece aşamaya gelmişler demekki. Blastosist değilmi 5.gün embriyolarin.
Bende bircok kere oldum olsun olana kadar devam :) inşallah güzel sonlar olucakİyiyiz canım sen nasılsın ?
İkinci de ne demek ben 4. transferi olucam sanki daha önce hiç olmamış gibiyim.
Bunlar güzel heyecanlar tabi.
İnşallah sonucumuz da güzel olur
Amin canım inşallahSaol canım Allah razı olsun Rabbim bu yolda emek veren herkese nasip etsin inşallah
Gelişmeye devam ediyor demekki bazı embriyolar anne karında daha çabuk gelişiyor seninde öyle olur merak etme allah'ın izniyleHayır blastosist aşamasına çok yakındediler tabii çok geriden geldikleri için riski göze alamayıp dondurdular 4ünü 5. Gün 2sini 6. Günde
Hayir hicbir ilac vermedi doktorumİlaç kullanıyor musunuz?
Doktorunuza ulaşıp söyleyin bakalım ne diyecek bende merak ettimHayir hicbir ilac vermedi doktorum
İnşallah ya Hepimize nasip etsin rabbim hayırlısıylaGelişmeye devam ediyor demekki bazı embriyolar anne karında daha çabuk gelişiyor seninde öyle olur merak etme allah'ın izniyle