• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Merhaba hanımlar pazartesi opu olmuştum 34 yumurta toplandı 24 tanesi olgun 19 tanesi döllenmişti. 5. Gün aradıklarında 4 tanesini dondurduklarını söylediler 3 tane de geriden geliyordu dün arayıp 2 sini daha dondurduklarını söylediler. Yalnız 6 embriyomda blast aşamasına ulaşmadı çok yavaş gelişiyorlardı onun için bi kalitede belirleyemiyorlar. Bu şekilde olup gebe kalan arkadaşlar ya da böyle bir durum hakkında bilgi sahibi olan hanımlar cevap verirseniz çok sevinirim🥹

Valla belirtilere takılmamaya çalışıyorum kendimi dinlememeye çalışıyorum ama pek elde olmuyor kasık ağrısı göğüslerde hassasiyet arada bir baş ağrısı oluyor öyle işte ☺️
Olacak inşallah canım 🤲🏻☺️ Valla bende yeni girebildim ne güzel grup canlanmış maşallah allahım hepimize her birimize güzel huylu sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda 🙈 ben bugün yemek yaptım ilk defa çok heyecanlıydım yata yata iş yaptım resmen 😅

Merhaba hanımlar pazartesi opu olmuştum 34 yumurta toplandı 24 tanesi olgun 19 tanesi döllenmişti. 5. Gün aradıklarında 4 tanesini dondurduklarını söylediler 3 tane de geriden geliyordu dün arayıp 2 sini daha dondurduklarını söylediler. Yalnız 6 embriyomda blast aşamasına ulaşmadı çok yavaş gelişiyorlardı onun için bi kalitede belirleyemiyorlar. Bu şekilde olup gebe kalan arkadaşlar ya da böyle bir durum hakkında bilgi sahibi olan hanımlar cevap verirseniz çok sevinirim🥹
Diğer formlarda çok okudum 3 .gün embriyosu olup gebe kalanı 😘 içini ferah tut kuzum nasip meselesi birazda maşallah 6 yumurtan var inşallah ilkinde kucağına almayı nasip etsin rabbim

Neden olmasin dondurulaacak derece aşamaya gelmişler demekki. Blastosist değilmi 5.gün embriyolarin.

Diğer formlarda çok okudum 3 .gün embriyosu olup gebe kalanı 😘 içini ferah tut kuzum nasip meselesi birazda maşallah 6 yumurtan var inşallah ilkinde kucağına almayı nasip etsin rabbim
Bu zamana kadar embriyolarımız hep gelişimlerini durdurdu bu bile çok büyük gelişme bizim için inşallah canım bir umut bizim işte onu düşünmek bile çok güzel🥹

Kızlarrr çok şükür değerim 701e yükselmişş 😊 Haftaya pazartesi keseyi görmek için gideceğim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bütün kalbimle dualarımdasınız hepimiz güzel haberler verelim güzelce büyüsün tutunsun yumoşlarımızz ❤️
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına gelsin inşallah

İyiyiz canım sen nasılsın ?
İkinci de ne demek ben 4. transferi olucam sanki daha önce hiç olmamış gibiyim.
Bunlar güzel heyecanlar tabi.
İnşallah sonucumuz da güzel olur 🌷🙏🌷🙏
Bende bircok kere oldum olsun olana kadar devam :) inşallah güzel sonlar olucak

Son düzenleme:
Hayır blastosist aşamasına çok yakındediler tabii çok geriden geldikleri için riski göze alamayıp dondurdular 4ünü 5. Gün 2sini 6. Günde
Gelişmeye devam ediyor demekki bazı embriyolar anne karında daha çabuk gelişiyor seninde öyle olur merak etme allah'ın izniyle 😍

Back